Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τότε… ηγέτης του ελληνικού ποδοσφαίρου, τώρα… τίποτα!

Καμία αναφορά από τον Κώστα Μανωλά στον έναν, τον μοναδικό, τον ευεργέτη, τον ανυπέρβλητο, τον φιλάνθρωπο, Βαγγέλη Μαρινάκη!

PAOK24

Τότε… ηγέτης του ελληνικού ποδοσφαίρου, τώρα… τίποτα!

Δυστυχώς  στη ζωή, οι… μεγάλοι έρωτες κάποτε τελειώνουν! Όπως για παράδειγμα ο έρωτας του Κώστα Μανωλά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο εξυμνούσε σε κάθε ευκαιρία τους προηγούμενους μήνες, φτάνοντας στο… υπέρτατο σημείο όταν η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ!

“Οι ηγέτες του ελληνικού ποδοσφαίρου απέδειξαν ότι η Ελλάδα δεν τους χωράει!! Πολλά συγχαρητήρια!!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς στον λογαριασμό του στο Instagram στις 29 Μαΐου, ως λεζάντα στη φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του γιου του!

Τέσσερις σχεδόν μήνες αργότερα, ο πρώην πλέον αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Σαρζά, δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον… ηγέτη, στην ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του!

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στο Ρέντη. Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον γιατρό κ. Χρήστο Θέο, τον Χρήστο τον Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρσι πέρασα μία δύσκολη στιγμή.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισα να φύγω. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη την στήριξη. Θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου όπως και την αγαπημένη μου ομάδα. Ζήτω ο Ολυμπιακός!» αναφέρει το… μεταφρασμένο μήνυμα του Κώστα Μανωλά!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024: Οι ασπρόμαυροι που «βλέπουν» Γερμανία

Ο σίγουρος Ζίβκοβιτς και οι δυο που ελπίζουν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας των μπαράζ για το Euro 2024 φέρνει και την ολοκλήρωση του «χάρτη» με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ελληνικές ομάδες και θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Για τον ΠΑΟΚ, σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής Σερβίας τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθούν δυο ποδοσφαιριστές που ελπίζουν να βρεθούν στις κλήσεις των προπονητών τους. Ο πρώτος είναι ο Τόμας Κεντζιόρα που βρισκόταν στην εθνική Πολωνίας μέχρι και τη φάση των ομίλων αλλά δεν κλήθηκε για τους αγώνες μπαράζ. Ο δεύτερος είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που πρόσφατα κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών της Κροατίας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ και έχουν ή ελπίζουν σε θέση στο ρόστερ των εθνικών τους ομάδων για το Euro 2024

 

Σλοβενία: Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Άνταμ Τσέριν (Παναθηναϊκός)
Κροατία: Ντομαγκόι Βίντα (ΑΕΚ), Ντομινίκ Κοτάρσκι (ΠΑΟΚ)
Σερβία: Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ), Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Παναθηναϊκός)
Τουρκία: Σαμέτ Ακαϊντίν (Παναθηναϊκός)
Γεωργία: Λέβαν Σενγκέλια (Παναιτωλικός)
Τσεχία: Γιακούμπ Μπράμπετς (Άρης)
Πολωνία: Νταμιάν Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Τόμας Κεντζιόρα (ΠΑΟΚ), Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι (Παναθηναϊκός), Σαντιάγκο Έσε (Ολυμπιακός)
Ουγγαρία: Λάζλο Κλαϊνχάισλερ (Παναθηναϊκός)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζητά 120 εκ. Ευρώ για τον Γιόκερες

Τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 17 εκ. Ευρώ…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αρσεναλ θέλει το καλοκαίρι να βρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση και φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τον Βίκτορ Γκιοκέρες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του, αν τελικά δεν καταφέρει να πάρει τον Βίκτορ Οσίμεν από τη Νάπολι, καθώς τον διεκδικεί και η Παρί Σεν Ζερμέν, που τον θέλει στη θέση του Κιλιάν Μπαπέ.

Η διοίκηση όμως της ομάδα της Λισαβόνας αιφνιδίασε αρνητικά τον αθλητικό διευθυντή της Αρσεναλ, Εντου, που χτύπησε την πόρτα της για τον Γκιοκέρες, καθώς ζήτησε 120 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του, όπως σχετικά αποκάλυψε η αθλητική εφημερίδα της Λισαβόνας «Record». Να σημειωθεί πως τα «λιοντάρια» τον είχαν αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από την Κόβεντρι με μόλις 17 εκατ. ευρώ, και η Ιπσουιτς από την Μπράιτον έναντι 1,5 εκ. Ευρώ το 2021...

Ο 24χρονος Σουηδός διεθνής φορ κάνει θραύση στην Πορτογαλία, καθώς φέτος έχει 22 γκολ και 10 ασίστ σε 24 παιχνίδια της Primeira Liga. Ο Μίκελ Αρτέτα έχει ξεχωρίζει τον διεθνή άσο και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, την οποία διεκδικούν ακόμη αρκετές ομάδες, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν κάποια από αυτές αποφασίσουν τελικά να βγάλουν αυτό το τεράστιο ποσό από τα ταμεία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ποιητής ο Κωνσταντέλιας, ισχυρή προσωπικότητα ο Κουλιεράκης”

Σημαντικές ατάκες από τον Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ιταλικό Podcast και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια τόσο στον Γιάννη Κωνσταντέλια, όσο και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

"Ο Κουλιεράκης έγινε βασικός πέρσι σε ηλικία 18 ετών. Ήταν φυσικό να κάνει αρκετά λάθη αλλά έχει την ισχυρή προσωπικότητα να μη δίνει σημασία σε αυτά. Έτσι στο επόμενο λεπτό είναι ξανά 100% δυνατός. Του αρέσει επίσης να χτίζει το παιχνίδι από πίσω.

Ο Κωνσταντέλιας έγινε βασικός στα 19 του, είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο που παίζει στο "10" και στα άκρα. Έχει την ικανότητα να αλλάζει κατευθύνσεις, να παίζει με πρόσωπο στην εστία, κάτι που σπάνια βλέπει κανείς στο ποδόσφαιρο. Υστερεί ακόμα σε πνευματική δύναμη για να θέλει να είναι αποφασιστικός. Είναι λίγο ρομαντικός, λίγο ποιητής του ποδοσφαίρου γιατί λέει ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος όταν παίζει. Αυτό είναι αλήθεια αλλά πρέπει και να κερδίζεις.
Όσο για τον Κοτάρσκι, είναι τώρα 24 χρονών, ήρθε σε εμάς 22 χρονών. Είναι εξαιρετικός με τα πόδια, έχει δυνατή προσωπικότητα. Υπάρχουν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ με φυσικό ταλέντο", ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, ο Λουτσέσκου δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και συνολικά στον ΠΑΟΚ και στη φετινή σεζόν, σημειώνοντας πως:

"Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά σε κάθε τομέα του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι υστερούμε στην εκπαίδευση και στην κουλτούρα της λεπτομέρειας. Γενικά είμαστε μια ομάδα οργανωμένη αλλά στο τέλος η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Στο πώς τις μεταφράζει, πώς τις διαβάζεις και πώς συμπεριφέρεσαι σε σχέση με αυτές".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ