Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Να μην αγωνιστούν οι παίκτες μας μία βδομάδα πριν το Μουντιάλ

Αυτό θα ζητήσει από τις ομάδες η Ομοσπονδία της χώρας

PAOK24

Αργεντινή: Να μην αγωνιστούν οι παίκτες μας μία βδομάδα πριν το Μουντιάλ

Μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία για την έναρξη του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, οι εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτό εξετάζουν όλες τις λεπτομέρειες εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της φετινής διοργάνωσης.

Το γεγονός πως Μουντιάλ θα γίνει για πρώτη φορά χειμώνα, δημιουργεί πρόβλημα στην προετοιμασία των ομάδων, με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία της Αργεντινής να σκέφτεται να υποβάλει αίτημα προς τις ομάδες που θα έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί από τον Σκαλόνι να μην συμμετέχουν στο τελευταίο παιχνίδι με τους συλλόγους τους, πριν το Παγκόσμιο.

Ωστόσο ένα τέτοιο αίτημα φαντάζει πολύ δύσκολο να ικανοποιηθεί, καθώς η FIFA με ανακοίνωσή της έχει κάνει γνωστό πως οι σύλλογοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο Μουντιάλ μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, οπότε δύσκολα θα «διευκολύνουν» την Αργεντινή σε αυτό που ζητάει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρίσκει τον τρόπο ο ΠΑΟΚ

Τι κάνει ο “Δικέφαλος” όταν βρίσκεται στο “Αθανάσιος Διάκος”;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Λαμία με έναν στόχο

Σημαντική δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχει μπροστά του ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Έχει μπροστά του μία έξοδο, με ξεκάθαρο στόχο και θα βρει απέναντί του τη Λαμία, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να πάρει το διπλό, αν θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση με 67 βαθμούς, στο -5 από την ΑΕΚ και στο -4 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας παίξει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δεν κυνηγάει κάτι σε αυτή τη διαδικασία αγώνων και ουσιαστικά παίζει χωρίς άγχος.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Άνταμ Τζανετόπουλο, που έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ζητήματα.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή, καθώς είχε μείνει εκτός με τον Ολυμπιακό λόγω μιας ίωσης, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο σημερινό ματς. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Τζίμας.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου. Στο VAR θα βρίσκεται θα είναι ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) και ο Μεϊντάνας (Αχαΐας) AVAR, ενώ βοηθοί ορίστηκαν οι Φωτόπουλος (Αθήνας) και Στάικος (Λάρισας).

Ο αγώνας στη Λαμία θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και live ενημέρωση μέσα από το PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο βιβλίο γκίνες η ανάπαυλα του «Βικελίδης»

Το PAOK24 News by GAS24 σχολιάζει όλη την επικαιρότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η επικαιρότητα με την εικόνα του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης», τις εξελίξεις της υπόθεσης της δολοφονίας του αστυνομικού Λυγγερίδη, την στάση της ΕΡΤ στα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια για τη συγκεκριμένη υπόθεση και η διάρκεια του ημιχρόνου στο Αρης - ΑΕΚ απασχόλησαν το PAOK24 News by GAS24.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Te85SmoJOeY&ab_channel=PAOK24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ