Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μάχη για το βραβείο του MVP

Οι τρεις μονομάχοι για τον «κορυφαίο του μήνα»

PAOK24

Η μάχη για το βραβείο του MVP

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τους τρεις διεκδικητές για το βραβείο του MVP του Σεπτεμβρίου, με την ψηφοφορία να είναι σε εξέλιξη και να διεξάγεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Οι τρεις υποψήφιοι είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο Τιάγκο Ντάντας και ο Κάλεντ Νάρεϊ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Νίκη εντός έδρας με τη Λαμία, λευκή ισοπαλία στην έδρα του Άρη και δύο χαμένοι βαθμοί στο Ηράκλειο, τους οποίους ο ΠΑΟΚ κρατούσε στα χέρια του μέχρι την τελευταία φάση. Πάμε να βρούμε τον BOX MVP του μήνα μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτος υποψήφιος ο Ντόμινικ Κοτάρσκι . Ο Κροάτης τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός στα τρία παιχνίδια του Σεπτέμβρη. Απέκρουσε πέναλτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης«, είχε κομβικές επεμβάσεις, καθοδήγησε σωστά την αμυντική του γραμμή, ενώ κόντρα στη Λαμία έδειξε αυτοθυσία, πέφτοντας στα πόδια του Μποάκι, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, γλιτώνοντας ευτυχώς τα χειρότερα.

Επόμενος μονομάχος ο Τιάγκο Ντάντας . Ο Πορτογάλος μέσος συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αμέτρητα τρεξίματα, εξαιρετικός στην κυκλοφορία της μπάλας, έλεγχος του ρυθμού του αγώνα και συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα.

Τέλος από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός εξτρέμ είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας τον Σεπτέμβριο, δίνοντας ασίστ κόντρα στη Λαμία στον Κούρτιτς , ενώ σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στο Ηράκλειο. Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Σεπτεμβρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια: «Μια νύχτα που θα τη θυμάται!»

Το σχόλιο του Δικεφάλου για το ντεμπούτο του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή με το εθνόσημο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρθενική συμμετοχή του Γιάννη Κωνσταντέλια με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, με το νεαρό ποδοσφαιριστή να κάνει ντεμπούτο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Γιβραλτάρ που άνοιξε την αυλαία της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

«Μια νύχτα που θα τη θυμάται!» σχολίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στα social media για τον ταλαντούχο παίκτη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ καμαρώνει για τα «παιδιά» του! (pic)

Ξεχωριστή στιγμή με τον Πέλκα να αφήνει τη θέση του στον Κωνσταντέλια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην ιστορία περνάει η 24η Μαρτίου για την καριέρα του Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στο εκτός έδρας ματς με το Γιβραλτάρ για την πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος παίκτης του Δικεφάλου αντικατέστησε τον Δημήτρη Πέλκα, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να μην αφήνει ασχολίαστη τη συγκεκριμένη στιγμή.

Άλλωστε, πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και στιγμές σαν τη σημερινή επιβραβεύει τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1639384302818344960

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ορεξάτος» Ζίβκοβιτς στη νίκη της Σερβίας

Άλλη μια συμμετοχή με το εθνόσημο για τον παίκτη του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το δεξί στα προκριματικά του Euro 2024 η Σερβία που επικράτησε της Λιθουανίας στο Βελιγράδι με 2-0, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να καταγράφει μία ακόμα συμμετοχή με το εθνόσημο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο βασικό σχήμα και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 80 λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Μιλένκοβιτς.

«Ορεξάτος» ο Ζίβκοβιτς με τη μπάλα να περνάει αρκετές φορές από τα πόδια του και τον ίδιο να είναι μέσα στις φάσεις.

Στο 16' ο Τάντιτς έκανε το 1-0 για τη Σερβία, με τον Βλάχοβιτς στο 53' να σφραγίζει τη νίκη των Σέρβων.

Επόμενη... μάχη για τον Ζίβκοβιτς, την Τρίτη στις 21:45 απέναντι στο Μαυροβούνιο εκτός έδρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending