Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράντον Τόμας: «Θα είμαι δίπλα στην ομάδα» (pic)

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Ισπανός επιθετικός.

PAOK24

Μπράντον Τόμας: «Θα είμαι δίπλα στην ομάδα» (pic)

Όπως έγινε γνωστό χθες, τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση 2ου βαθμού στον δεξί δικέφαλο μηριαίο. Το διάστημα αποθεραπείας του Ισπανού επιθετικού υπολογίζεται στις 4-5 εβδομάδες.

Ο Ισπανός επιθετικός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να επιστρέψει, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς και τους συμπαίκτες του για την υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή γι’ αυτόν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ισπανού:

«Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν ότι θα μείνω εκτός για μερικές εβδομάδες. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτού του αθλήματος, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ για να παλέψω ξανά για την ομάδα. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα από την κερκίδα! Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου για την υποστήριξη! ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικογενειακό διπλό με… απρόοπτα (vid)

Σε ρυθμούς ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Stoiximan Super League.

Η προπόνηση της Παρασκευής μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια rondo, περιλάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα.

Από αυτό δεν έλειψαν τα απρόοπτα, όπως αυτό με πρωταγωνιστές τους Ίνγκασον που άθελά του πάτησε τον Καντουρί.

https://www.youtube.com/watch?v=guXlSF9pYes

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέϊδα: «Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ»

Στη νοοτροπία των παικτών του Λουτσέσκου στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επανεκκίνηση στα πλέι-οφ της Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Κυριακή στις 19:30 στην Τούμπα την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς κόντρα στους «ασπρόμαυρους», για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα του, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι».

Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας για τον ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και πως την Κυριακή θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι «ασπρόμαυροι» καταθέτουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ματς.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Θα κοντραριστούν δύο ομάδες που έχουν ένα αρκετά παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει το σύστημα ποδοσφαίρου που παίζει. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καταθέτουν την ψυχή τους.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας πώς πρέπει να παίξουμε απέναντι τους».

Ο Ματίας Αλμέιδα σε ερώτηση για το αν υπάρχει πίεση στην ΑΕΚ μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα ενόψει του αγώνα της Τούμπας τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να κερδίζουμε. Το τελευταίο διάστημα είχα λίγο χρόνο και διάβασα αρκετά την ιστορία των ομάδων στην Ελλάδα, είδα πως η ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια έχει πάρει λίγες φορές το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά δεν σκέφτομαι με την πίεση. Είμαστε δεύτεροι, όποιος θέλει να δει κάτι άλλο είναι ΟΚ, αλλά έχει να κάνει με στρατηγική. Ξέρω την ομάδα μου, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και επίσης ξέρω πως η αλλαγή της νοοτροπίας θα πρέπει να είναι γενική».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ! Ο Άρης θέλει παίκτη του Ολυμπιακού

Πρώτη φορά που ξανασυμβαίνει…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Ο Άρης «ψάχνεται» για την ενίσχυσή του και τι πιο σύνηθες από το να στραφεί προς... Πειραιά μεριά για να δει τις επιλογές του.

Στόχος λοιπόν του Καρυπίδη είναι να φέρει στη Θεσσαλονίκη έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος -ω του θαύματος- ανήκει στον Ολυμπιακό!

Έτσι, οι κίτρινοι εξετάζουν την περίπτωση του Βασίλη Σουρλή, κεντρικό χαφ και διεθνή με την Εθνική Ελπίδων.

Ο νεαρός παραχωρήθηκε δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ, χωρίς όμως η παρουσία του εκεί να μακροημερεύσει με αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Μπορεί στο Λιμάνι να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Σουρλή, όμως θεωρούν ότι ο Άρης θα του... ταίριαζε περισσότερο και δεν αποκλείεται να γίνει και αυτός ένας ακόμα ποδοσφαιριστής στη μακρά λίστα που έχουν γίνει το δρομολόγιο Πειραιάς - Χαριλάου και το αντίστροφο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending