Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Από την Τούμπα, στον Πειραιά και την OPAP Arena

Τι περιμένει τον ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα

Αγάπη Γαβριηλίδου

ΠΑΟΚ: Από την Τούμπα, στον Πειραιά και την OPAP Arena

Η Super League ξεκινάει και πάλι κι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το πρώτο από τα τρία ντέρμπι που θα δώσει μέσα στον Οκτώβρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του, προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένες δυσκολίες και τον ΠΑΟΚ να μπαίνει σε έναν μήνα γεμάτο με ντέρμπι.

Μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (21:30) για την 6η αγωνιστική, θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (9/10 16:30).

Κατόπιν, ο “Δικέφαλος” θα ταξιδέψει στον Πειραιά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (17/10 20:00) και στις 23/10 (19:30) θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Ο Οκτώβρης, θα κλείσει με το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα 30/10 (19:30), σε έναν άκρως απαιτητικό μήνα για τον ΠΑΟΚ, την ώρα που προκύπτουν κι αγωνιστικά ζητήματα με τον Μπράντον Τόμας να έχει τεθεί νοκ άουτ για το επόμενο διάστημα και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να έχει ένα οίδημα, με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πενηνταρίζει» ο Σβαμπ!

Οι δύο που τα έχουν ήδη καταφέρει και το ρεκόρ που κυνηγάει ο Αυστριακός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εφόσον αγωνιστεί αύριο στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος" κόντρα στη Λαμία, κάτι που είναι και το πιθανότερο, ο Στέφαν Σβαμπ θα "γράψει" την 50η συμμετοχή του τη φετινή σεζόν, επίτευγμα που έχουν ήδη πετύχει οι Μπράντον Τόμας και Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Την ίδια στιγμή, ο Αυστριακός μέσος θα φτάσει ακόμα πιο κοντά στο να καταγράψει ρεκόρ σε ότι αφορά τις συμμετοχές του με τα "ασπρόμαυρα" μέσα σε μία σεζόν, κυνηγώντας την επίδοση που "έγραψε" την περίοδο 2021-22.

Πιο συγκεκριμένα, την σεζόν 2020-21, ο 33χρονος μέσος κατέγραψε 48 συμμετοχές, 9 γκολ και 10 ασίστ, την επόμενη "έγραψε" 52 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ και πέρσι σταμάτησε στις 40 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ, ενώ φέτος, με πέντε παιχνίδια να απομένουν, έχει 49 συμμετοχές, 9 γκολ και 5 ασίστ, έχοντας την ευκαιρία να "σπάσει" τόσο το προσωπικό του ρεκόρ σε συμμετοχές όσο και σε γκολ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΕΡΤ, ο ΠΑΟΚ και οι… άγνωστοι! (vids)

Το παιχνίδι της Κρατικής τηλεόρασης εις βάρος του ΠΑΟΚ με αποδείξεις!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Πόσω μάλλον όταν μία κατάσταση "σέρνεται" εδώ και μήνες, με την ενορχήστρωση της ΕΡΤ, της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης!

Τις τελευταίες ώρες, από την ογκωδέστατη δικογραφία της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό του Ρέντη, προκύπτει πως μεταξύ των συλληφθέντων είναι ηγετικά στελέχη της Θύρας 7!

Η... ενημέρωση της ΕΡΤ; "Συμπλοκές οπαδών με την Αστυνομία", "στενός πυρήνας χούλιγκαν", ο "πυρήνας των οργανωμένων προέρχεται από σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής", "όλοι οι ηθικοί αυτουργοί είναι οργανωμένοι της ίδιας ομάδας" και γενικώς... γενικότητες.

Πουθενά δεν ακούγεται η λέξη "Ολυμπιακός", πουθενά δεν ακούγεται η φράση "Θύρα 7". Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ΕΡΤ συνεχίζει, από τον περασμένο Δεκέμβριο, να συνδέει με ύπουλο τρόπο τα επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη και τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη με τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Σε συνέχεια δεκάδων ρεπορτάζ που "έπαιζαν" στο παρασκήνιο πλάνα από παλαιότερα επεισόδια στην Τούμπα, ακόμα και χθες, ακόμα και μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την προέλευση των ηθικών και φυσικών αυτουργών της δολοφονίας Λυγγερίδη, η ΕΡΤ στο χθεσινό κεντρικό της δελτίο ειδήσεων "έπαιζε" πλάνα από τα επεισόδια στον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου το 2017 και πλάνα από την Τούμπα, ενώ το "σούπερ" στο κάτω μέρος της οθόνης έγραφε: "Επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία Λυγγερίδη, οι συλληφθέντες προέρχονται από θύρα οργανωμένων οπαδών συγκεκριμένης ομάδας" (Δείτε το βίντεο στο 3:54 πατώντας ΕΔΩ)

Όλα αυτά, ενώ η ΕΡΤ δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό να υπογραμμίζει σε κάθε δελτίο της πως ο 25χρονος που παραδόθηκε στην Αστυνομία για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ (δείτε και διαβάστε πατώντας ΕΔΩ), ενώ υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα και βίντεο προηγούμενων ετών που η Κρατική Τηλεόραση, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να συνδέσει συλλήψεις οπαδών με τον ΠΑΟΚ (διαβάστε πατώντας ΕΔΩ).

Φόβος απέναντι στον Ολυμπιακό και στον κόσμο του; Άνωθεν εντολές; Μίσος εναντίον του ΠΑΟΚ; "Αντίποινα" για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόφαση της ΕΡΤ να μη στείλει απεσταλμένο στη Φρανκφούρτη για την κάλυψη του αγώνα με την Αϊντραχτ, στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη; Κάτι άλλο; Γιατί συμβαίνει όλο αυτό; Μπορεί κάποιο στέλεχος της ΕΡΤ να απαντήσει;

Όποιες και αν είναι οι εξηγήσεις, το σίγουρο είναι πως εδώ και καιρό υπάρχει μια απροκάλυπτη επιχείρηση της ΕΡΤ για στοχοποίηση του ΠΑΟΚ και του κόσμου του, τη στιγμή που όπως αποδεικνύεται υπάρχει μεγάλη διάθεση για "προστασία" του Ολυμπιακού, προφανώς με απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ και όχι των δημοσιογράφων ή των εκφωνητών ειδήσεων!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 21 παίκτες στη Λαμία!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι στο “Αθανάσιος Διάκος”, ποιοι “κόπηκαν” από τον Ράζβαν Λουτσέσκου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία, στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος".

Μετά το τέλος, ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, με αυτοί να είναι οι Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

Από την άλλη, στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Τζίμας, όπως φυσικά ο τιμωρημένος Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Γουίλιαμ Τρόοστ - Έκονγκ που έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ