Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολλά «ναι μεν, αλλά…» και δύο value

Ημέρα με καλές στοιχηματικές επιλογές

PAOK24

Πολλά «ναι μεν, αλλά…» και δύο value

Τελείωσαν οι εθνικές ομάδες και πλέον μπαίνουμε σε μια κομβική περίοδο. Πολλά παιχνίδια, χωρίς «ανάσα» και στα… καπάκια, ακολουθεί το Μουντιάλ.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σήμερα έχουμε το κλασσικό μας προγραμματάκι με «λίγο από όλα». Αν και Παρασκευή υπάρχουν σημεία συζητήσιμα και με στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Γερμανία – Υπό πίεση ο Νάγκελσμαν

Ξεκινώντας από τη Γερμανία και ειδικότερα την Μπουντεσλίγκα, σήμερα διεξάγεται ένα παιχνίδι αρκετά κρίσιμο για το μέλλον του Νάγκελσμαν. Τι σημαίνει αυτό; Τα πρώτα σύννεφα μαζεύτηκαν στο Μόναχο και έχουν αποδέκτη τον Νάγκελσμαν. Τα τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στην Μπουντεσλίγκα είναι ένα αρνητικό ρεκόρ για την Μπάγερν, που όμοιο του είχαμε την δεκαετία 2000-2010. Αυτό έχει φέρει αρκετή ανησυχία στις τάξεις της Μπάγερν. Το παιχνίδι απέναντι στη Λεβερκούζεν αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η νίκη είναι μονόδρομος και ο χαρακτήρας της Μπάγερν δοκιμάζεται.

Σκέφτηκα για πάρα πολύ ώρα το διπλό στο 7,00. Από τη μία μου φαίνεται μικρό, από την άλλη η Μπάγερν προκαλεί για κόντρα. Υπάρχουν πολλά που μιλούν υπέρ ενός πονταρίσματος στο διπλό αλλά και πολλά κατά. Για παράδειγμα η Λεβερκούζεν θα παίξει με αντεπιθέσεις και σε αυτό το είδους παιχνιδιού έχει αποδείξει ότι είναι δυνατή. Η Μπάγερν δείχνει να είναι σε κρίση και να έχουν βρει το «κουμπί» της για να της αποσπάνε αποτελέσματα. Στα αρνητικά είναι ότι η Μπάγερν δεν παίζει άσχημα. Δημιουργεί 20 ευκαιρίες και σκοράρει από μία έως καμία φορά. Αυτό το στατιστικό κάποτε θα σπάσει. Θα σπάσει τώρα; Άγνωστο. Εν τέλει αποφασίζω να μείνω αμέτοχος.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας έριξα επίσης πολλή σκέψη στο παιχνίδι του Ανόβερου με το Αμβούργο. Ιδιαίτερο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διατηρούν σούπερ σχέσεις, ειδικά οπαδικά. Ο άσος στο 3,60 είναι ιδιαίτερα υψηλός, αφού το Ανόβερο παρουσιάζεται ιδιαίτερα καλό φέτος, εκμεταλλεύεται την έδρα του και προσαρμόζεται στον αντίπαλο. Το Αμβούργο έχει βρει σταθερότητα μέσω της άμυνας του, κάτι που βοηθάει ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου παραμένει αήττητο. Ως λάθος θα επέλεγα τον άσο σε απόδοση 3,60, εντελώς αγωνιστικά μου βγαίνει σε ισοπαλία. Επομένως… πάσο.

Στο έτερο παιχνίδι από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας έχουμε δύο πολύ ιδιαίτερες ομάδες. Η Πάντερμπορν με την καλύτερη επίθεση, υποδέχεται τη Ντάρμστατ με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Λογικό το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 3,50. Προσωπικά θα πάω σε ένα πιο ειδικό στοίχημα, αυτό του να επιτευχθεί γκολ στα πρώτα 10 λεπτά του παιχνιδιού. Στα 6 από τα 9 παιχνίδια έως τώρα η Ντάρμστατ έχει καταφέρει είτε να βάλει γκολ, είτε να δεχτεί γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού. Αυτό έχει εξήγηση, αφού ο Λίμπερκνεχτ θέλει πολύ γρήγορα να βάζει τις βάσεις ώστε η ομάδα του να κερδίσει το ματς ή να καθορίσει εκείνη το ρυθμό. Στο 3,75 η συγκεκριμένη επιλογή. Το δεύτερο που μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι είναι το να σκοράρει ο Μανού στο 5,50. Παίκτης πολύ γρήγορος, μπουκαδόρος και εκρηκτικός. Θα βρει χώρους απέναντι στην άμυνα της Πάντερμπορν.

Τέλος, από την Dritte Liga δεν κατανοώ γιατί το διπλό της Μέπεν πληρώνει 3,75. Στην Άουε έχουν γίνει απίστευτα πράγματα τον τελευταίο καιρό. Από αλλαγές προπονητών μέχρι αλλαγές διοικητικές. Επικρατεί ένα χάος στο Έρτσγκεμπίργκε και υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για το μέλλον της ομάδας. Ανεπηρέαστοι δεν γίνεται να μείνουν οι παίκτες, ιδιαίτερα από την στιγμή που η αγωνιστική τους απόδοση είναι εξαιρετικά κακή. Η Μέπεν παίζει με άγνοια κινδύνου, είναι ομάδα που λατρεύει τις αντεπιθέσεις και είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί να παίξει έτσι.

Αυστρία – Με τη γνωστή μας Μάουερβερκ

Στην Αυστρία το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα καλό, εννοώντας ασφαλώς τη δεύτερη κατηγορία. Μονάχα ένα παιχνίδι κράτησα από τη Β και αυτό είναι το Πόλτεν – Άμστετεν. Κράτησα το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού έρχονται αντιμέτωπες ομάδες με την ίδια φιλοσοφία. Επιθετικό ποδόσφαιρο που συχνά φανερώνει πολλές από τις αδυναμίες του αντιπάλου. Με τη φόρα που έχει πάρει η Πόλτεν, πολύ δύσκολο να δούμε χαμηλό σκορ. Στο 4,33 το γκολ/γκολ ημιχρόνου.

Το δεύτερο παιχνίδι που κρατάω είναι το διπλό της Μάουερβερκ στο 4,20 με αντίπαλο τη Βιένερ Σπορτ. Γνωστή ομάδα αφού μας έχει πληρώσει ήδη μια φορά φέτος σε μεγαλύτερη απόδοση. Τρέχει ένα σούπερ αήττητο. Τι με φοβίζει; Η διακοπή και ο τραυματισμός του καλού εξαριού της. Ασφαλώς όμως και το ότι η Βιένερ Σπορτ είναι καλύτερη ομάδα από αυτή που κοντράραμε πριν μερικές εβδομάδες.

Betmarket Επιλογές:

Μονά / Δυάδα:

ΓΕΡ (3η) – 30/09 – 20:00 – Άουε – Μέππεν : 2ft (3,75)

ΑΥΣ (2η) – 30/09 – 20:30 – Πόλτεν – Άμστετεν : γ/γ 1ου ημ (4,33)

Δυάδα απόδοσης 15,15

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστάτωση στη Μπριζ: Έφυγε από την Ελλάδα ο Σκοβ Όλσεν!

Ο Δανός εξτρέμ αν και ήρθε στη Θεσσαλονίκη αποχώρησε μετά από διαφωνία με το ιατρικό τιμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναστάτωση στην Κλαμπ Μπριζ λίγες ώρες πριν από την ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ με... πρωταγωνιστή τον Σκοβ Όλσεν ο οποίος φέρεται να έφυγε από την Ελλάδα!

Περισσότερα σε λίγο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η FIFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Τέλος στο θέμα που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τέλος στο θέμα που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στην εθνική μας ομάδα με το- υποτιθέμενο, όπως αποδείχτηκε- θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς που, μάλιστα, αγωνίστηκε στον αγώνα κόντρα στη Γεωργία.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ) γνωστοποίησε πως ενημερώθηκε ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Επιπρόσθετα υπενθυμίζεται ότι η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότ,ι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Παιχνίδι υπ’ αριθμόν 34!

Το αφιέρωμα της επίσημης ιστοσελίδας του Δικεφάλου για το αποψινό παιχνίδι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου με αναλυτικό αφιέρωμα με φόντο το αποψινό παιχνίδι σας βάζει από νωρίς στο κλίμα του επαναληπτικού κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, για την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το background της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ για 3η φορά στην ιστορία του βρίσκεται ένα βήμα πριν από τα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 1973-74, όταν αντιμετώπισε τη Μίλαν για το Κύπελλο Κυπελλούχων και ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με 3-0, ενώ στην Τούμπα η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2.

Η δεύτερη φορά ήταν τη σεζόν 2021-22 για το UEFA Europa Conference League, όπου ηττήθηκε με 2-1 από τη Μαρσέιγ εκτός έδρας στο πρώτο ματς, ενώ και στη Θεσσαλονίκη επικράτησαν οι Γάλλοι με 1-0. Η Μπριζ είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ σε αυτή την τρίτη προσπάθεια για τον Δικέφαλο και η ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς είναι το αποτέλεσμα που θα πρέπει να ανατρέψει

Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει μια φορά ακόμη τη Μπριζ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι δύο ομάδες βρέθηκαν στους ομίλους του UEFA Europa League τη σεζόν 2010-11. Οι δύο αναμετρήσεις τους ολοκληρώθηκαν με 1-1 τότε και στην Τούμπα είχε σκοράρει ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο 25ο λεπτό, ενώ για τους Βέλγους είχε σκοράρει ο Σέποβιτς στο 89ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ συνολικά έχει αντιμετωπίσει τέσσερις ομάδες από το Βέλγιο. Η πρώτη που βρέθηκε στην ευρωπαϊκή του πορεία ήταν η Λιέγη τη σεζόν 1967-68 για το Κύπελλο Εκθέσεων. Ο αποκλεισμός ήρθε με δύο ήττες, μια στην Τούμπα με 2-0 και μια στο Βέλγιο με 3-2. Ακολούθησαν οι αναμετρήσεις με την Μέχελεν το 1991-92, όπου ο Δικέφαλος πήρε την πρόκριση για το Κύπελλο UEFA με εκτός έδρας νίκη 1-0, η οποία ακολούθησε το 1-1 της Τούμπας.

Συνολικά έχει οκτώ αναμετρήσεις με ομάδες από το Βέλγιο, όπου μετρά τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ οι τρεις από τις τέσσερις κόντρες του ήταν σε νοκ άουτ αναμετρήσεις και πήρε δύο προκρίσεις, ενώ αποκλείστηκε στην πρώτη.

Αυτή είναι η 34η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση του UEFA Europa Conference League, με τον απολογισμό του να είναι 18 νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ενώ ο συντελεστής των γκολ βρίσκεται στο 55-32. Αυτή τη σεζόν έχει 15 αναμετρήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με απολογισμό 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Τα δύο χαμένα παιχνίδια του είναι στη φάση των νοκ άουτ, με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ με 2-0 και με την Μπριζ στο Βέλγιο με 1-0.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ