Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κι αν σίγησε η φωνή σας…

Στις 11:00 στα Τέμπη το ετήσιο μνημόσυνο του Χαράλαμπου, του Δημήτρη, της Χριστίνας, του Αναστάσιου, του Γεώργιου, του Κυριάκου…

Στέργιος Αναστασιάδης

Κι αν σίγησε η φωνή σας…

Είκοσι τρία χρόνια έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στέρησε τη ζωή στον 20χρονο Χαράλαμπο Ζαπουνίδη, στον 25χρονο Δημήτριο Ανδρεαδάκη, στην 18χρονη Χριστίνα Τζιόβα, στον 22χρονο Αναστάσιο Θέμελη, στον 17χρονο Γεώργιο Γκανάτσιο και στον 17χρονο Κυριάκο Λαζαρίδη, όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε πίσω στη Θεσσαλονίκη, μετά από αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εξετράπη της πορείας του, ύστερα από σύγκρουση με διερχόμενο φορτηγάκι και έπεσε σε χαντάκι.

Σήμερα στις 11:00, στο μνημείο των έξι αδικοχαμένων “αετόπουλων” στα Τέμπη, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα φωνάξει για μία ακόμα φορά “αδέρφια ζείτε”, ενώ στο σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21:30), στα κάγκελα της Τούμπας θα υπάρχουν μόνο πανό για τα παιδιά που με τόσο άδικο και τραγικό τρόπο “πλήρωσαν” την αγάπη τους για τον Δικέφαλο!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου των Λουτσέσκου-Βιεϊρίνια

Ζωντανά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Ευρώπης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα τοποθετηθούν για όλα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με φόντο το μεγάλο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις τους μέσα από το PAOKTV:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη η Μπριζ (pics)

Άφιξη, Τούμπα και γεμάτο πρόγραμμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ και Europa Conference League από σήμερα.

Οι Βέλγοι, αναχωρούν αυτή την ώρα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κι όπως φαίνεται από τα social media τους, μπήκαν στο αεροπλάνο με καλή διάθεση και χαμόγελα.

Το πρόγραμμα είναι γεμάτο για την Κλαμπ Μπριζ σήμερα, καθώς θα βρεθεί στην Τούμπα στις 19:00 για μία τελευταία προπόνηση, με το πρώτο τέταρτο να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To… pregame του ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ

Έτσι θα κυλήσει το πρόγραμμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Europa Conference League και σήμερα, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι.

Οι "ασπρόμαυροι" θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Νωρίτερα, στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Αντρέ Βιεϊρίνια να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις.

Η Κλαμπ Μπριζ θα βρεθεί στην Τούμπα στις 19:00, με το πρώτο τέταρτο να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Βέλγων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ