Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Κ19) LIVE!

Το PAOK24 βρίσκεται στη Σουρωτή και σας μεταφέρει την εξέλιξη του ντέρμπι των “μικρών”

Βασίλης Μανδράου

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Κ19) LIVE!

Λήξη παιχνιδιού στη Σουρωτή. Οι μικροί του ΠΑΟΚ παίρνουν τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 2-1.

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Στο 90+1 ο Τζίμας βάζει σε θέση οδηγού τον Δικέφαλο! Ο Τσίκος “έπιασε” δυνατό σουτ από πολύ μακρινή απόσταση με τον Παναγάκο να αποκρούει και τον Τζίμα από κοντά να πλασάρει για το 2-1. Διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων για οφσάιντ.

86′ “Βολίδα” του Τζίμα έξω από την μεγάλη περιοχή, αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παναγάκος. Μεγάλη ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ ο Δικέφαλος.

82′ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Σινανάι περνάει ο Σελιμάι. Ο νεαρός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έκανε νόημα στον πάγκο πως δεν μπορεί να συνεχίσει.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης οι φιλοξενούμενοι έχουν οπισθοχωρήσει αισθητά με τον Δικέφαλο να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

77′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Συμεωνιδης δίνει τη θέση του στον Λιατίφη.

75′ Εξαιρετική συνεργασία των Γεωργιάδη, Κιντέρσου και Τζίμα, με τον τελευταίο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στην μικρή περιοχή όμως το τελείωμα του να κοντράρει στο σώμα του Προδρομίτη και να καταλήγει κόρνερ.

73′ Το σκηνικό έχει αλλάξει μετά την ισοφάριση των Πρασίνων, με τους παίκτες του Δικεφάλου να έχουν πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να πιέζουν ψηλά την άμυνα του Παναθηναϊκού.

70′ Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Κιντέρσος και Αθανασίου αντί Αδάμ και Καλογήρου αντίστοιχα.

67′ Ισοφαρίζει σε 1-1 ο Παναθηναϊκός με τον Φρόκου να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα.

64′ Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό. Ο Τασιούρας ανατρέπει τον Καλοσκάμη με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

63′ Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά. Ο Σνάουτσνερ περνάει στη θέση του Γκούμα.

60′ Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Φρόκου από τα αριστερά έβγαλε όμορφη σέντρα στον Μπιλάλ, ο οποίος βρήκε με το γόνατο την μπάλα, η οποία χτύπησε στα σώματα αμυντικών του Δικεφάλου.

55′ Συρτό σουτ του Αδάμ έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει αρκετά μέτρα μακριά από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.

50′ Μακρινό σουτ του Τσίκου με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Πρασίνων. Φάνηκε να αιφνιδιάζεται ο Παναγάκος από την τροχιά που πήρε η μπάλα λόγω του αέρα.

Μια αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Γεωργιάδης πέρασε στη θέση του Μπάμπουρα.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Έχει δυναμώσει αρκετά ο αέρας στη Σουρωτή.

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο μέρος είδαμε ένα παιχνίδι δυνατών μονομαχιών, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το γεγονός ότι προηγήθηκε μόλις στο 17′ “ανάγκασε” τους φιλοξενούμενους να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να ψάξουν την ισοφάριση. Ο Δικέφαλος απειλούσε κυρίως μέσα από αντεπιθέσεις, με τις κορυφαίες στιγμές του πρώτου 45λεπτου να ανήκουν στους Πράσινους.

Ημίχρονο στη Σουρωτή. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-0!

38′ Μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Μπιλάλ να πλασάρει από την μικρή περιοχή και τον Μοναστηρλή να πραγματοποιεί τρομερή επέμβαση κρατώντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

31΄ Το παιχνίδι έχει αποκτήσει έναν ωραίο ρυθμό στα τελευταία λεπτά, με την πρωτοβουλία των κινήσεων να ανήκει στους “πράσινους” και τον ΠΑΟΚ να “χτυπάει” με αντεπιθέσεις!

29΄ Πολύ κοντά στην ισοφάριση ο Παναθηναϊκός! Ο Μπιλάλ συνεργάζεται με τον Κυριακόπουλο, ο δεύτερος πλασάρει από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα φεύγει μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δικεφάλου!

28΄ Με ωραία ατομική προσπάθεια, ο Αδάμ μπαίνει από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, όμως το σουτ του καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

25΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Συμεωνίδη, μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Μοναστηρλής!

18΄ Σε σημαντικό σημείο του αγώνα το γκολ του Δικεφάλου, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν αποκτήσει ρυθμό και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων!

SUPER LEAGUE Κ19 / ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

17΄ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Μπάμπουρας πασάρει ιδανικά στον Γκούμα, ο οποίος μπαίνει από τα δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού! (1-0).

14΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φρόκου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα φέυγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ!

* Συνεχίζεται η προσέλευση κόσμου στη Σουρωτή, περίπου 250 φίλοι του Μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Τζίμας ξεχύνεται στην αντεπίθεση, κάνει άνω κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού, όμως το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων. παρακολουθούν αυτή τη στιγμή η αναμέτρηση

10΄ Οι “πράσινοι” έχουν κερδίσει μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν φτάσει με αξιώσεις κοντά στην εστία του Μοναστηρλή!

6΄Μεγάλη στιγμή για τον Δικέφαλο! Ο Τζίμας βγαίνει στην αντεπίθεση, κάνει άνω – κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού, όμως το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων!

3΄ Πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Δυνατό σουτ του Τζίμα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ.

1΄ Ξεκίνησε η αναμέτρηση!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Όρκος νίκης από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο…


Σε μέτρια κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος αλλά και αρκετά ισχυροί άνεμοι…

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προθέρμανσή τους και κατευθύνονται στα αποδυτήρια.

Αρκετός ο κόσμος που έχει μαζευτεί στη Σουρωτή για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση…

Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Παναγάτος, Τσέβας, Προδρομίτης, Πιτσώτης, Παυλάκης, Φρόκου, Συμεωνίδης, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Βολάκης, Μπιλάμ.

Οι αρχικές επιλογές του Στέλιου Μαλεζά: Μοναστηρλής, Σινανάι, Φίλων, Ζίλο, Τασιούρας, Τσίκος, Γκούμας, Καλόγηρος, Μπάμπουρας, Αδάμ, Τζίμας.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Νίκος Σιουμπαρας της ΕΠΣ Δράμας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Παύλος Μποϊτσιος και Αντώνιος Σιαμάνης, επίσης της ΕΠΣ Δράμας.

Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει έως τώρα το απόλυτο των βαθμών (τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες), ενώ ο απολογισμός των “πράσινων” είναι δύο νίκες και μία ήττα.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12:00.

Καλημέρα σε όλους! Το PAOK24 βρίσκεται στη Σουρωτή και θα σας μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη του ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού σε επίπεδο Κ19.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαλτάκος: «Τελικός χωρίς κόσμο αν δε βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό»

Η απόφαση μετά τη σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και του Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε η σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ και μετά τις διάφορες διαφωνίες, για τον κόσμο, τον αριθμό των εισιτηρίων και την έδρα, ο πρόεδρος, Τάκης Μπαλτάκος, είπε:

«Έγινε σήμερα μία σύσκεψη, όπου συμμετείχαν ο κ.Μπέος, οι δύο διαγωνιζόμενες ΠΑΕ και φυσικά η ΕΠΟ. Σε αυτή τη σύσκεψη πήραμε μερικές αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε, είναι ότι η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξή της. Η προκήρυξη είναι σαφής, όταν μία ομάδα προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και η άλλη από την Αθήνα, το γήπεδο διεξαγωγής είναι στον Βόλο. Σε αυτή την περίπτωση, αν οι ομάδες συμφωνήσουν σε κάτι άλλο, εμείς μπορούμε να τις ακούσουμε. Ο Άρης όμως είπε με σαφήνεια ότι δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ, οπότε η ΕΠΟ λέει το ίδιο πράγμα. Πάμε στον Βόλο όπως λέει η προκήρυξη. Στον Βόλο όμως, με βάση τον νέο όνομα, για να πάμε και να παίξουμε τελικό, να πληρούνται οι προϋποθέσεις που σήμερα δεν πληρούνται. Αυτό σημαίνει ότι αν οι προύποθέσεις αυτες δεν πληρούνται μέχρι κάποιο χρονικό σημείο εύλογο, που το βλέπω δύσκολο, ο αγώνας θα γίνει στον Βόλο κεκλεισμένων των θυρών, μόνο και μόνο επειδή με το νέο σύστημα, τις κάμερες και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που απαιτούνται, δεν μπορεί το γήπεδο να φιλοξενήσει τελικό με κόσμο. 

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις για τον κόσμο ακόμη κι αν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Ακόμη κι αν το γήπεδο είναι 100% έτοιμο με βάση τον νέο νόμο, ο Παναθηναϊκός εκφράζει επιφυλάξεις λόγω επεισοδίων που μπορεί να συμβούν. Ο Δήμαρχος του Βόλου, δέχεται να γίνει ο αγώνας στον Βόλο, με περίπου 11.000 φιλάθλους. Αλλά αυτό είναι κάτι θεωρητικό, δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Άρα σήμερα η απόφαση είναι ο τελικός του Κυπέλλου στον Βόλο χωρίς οπαδούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέος για τελικό Κυπέλλου και εισιτήρια

Ο αριθμός που ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου και η διαφωνία Αλαφούζου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού το Πανθεσσαλικό, βρίσκεται στη προκήρυξη της διοργάνωσης, από τη στιγμή που συμμετέχουν μία ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα και μία από τη Νότια.

Ο δήμαρχος Βόλου, ανέφερε βγαίνοντας από την αίθουσα… «Παραμένω στην ίδια προσέγγιση, αλλά με γνώμονα την ιστορία των δύο ομάδων, ότι στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια αντιπαλότητα όπως Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Και για τον Βόλο, την πόλη και για το ποδόσφαιρο, να υπάρξουν στο Πανθεσσαλικό 15.000 φίλαθλοι. Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί ήταν λίγοι οι φίλαθλοι, ήθελε περισσότερα εισιτήρια. Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει η ΕΠΟ με τις ομάδες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ