Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πρώτες εκτιμήσεις για Ολιβέιρα

Τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο επιθετικό

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Οι πρώτες εκτιμήσεις για Ολιβέιρα

Ανησυχία προκάλεσε στις τάξεις του ΠΑΟΚ η αναγκαστική αποχώρηση του Ολιβέιρα από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, η πρώτη εκτίμηση για τον Πορτογάλο επιθετικό, που σκόραρε κόντρα στους «πράσινους», είναι καθησυχαστική.

Ο Ολιβέιρα δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να αποδειχτεί και στην πράξη αυτό.

Την παραπάνω εκτίμηση είχε άλλωστε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου που σχολίασε ότι ο Πορτογάλος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και κράμπες από το πρώτο μέρος, εξαιτίας της προσπάθειας που κατέβαλε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει»

Η ανάλυση του προπονητή του ΠΑΟΚ για την Εθνική Ρουμανίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να αναλύει την αναμέτρηση της Εθνικής Ρουμανίας με την Ανδόρρα.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος προπονητής είπε:

«Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο. Δε λέω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά λέω ότι υπάρχουν παιχνίδια που έχεις να χάσεις πολλά και ένα λάθος βήμα εναντίον τέτοιων ομάδων μπορεί να σου κοστίσει μια πρόκριση.

Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, οι μικρές ομάδες μαθαίνουν να αμύνονται στο μέγιστο, αυτός είναι ο μόνος τους τρόπος για να ελπίζουν σε κάτι εναντίον ομάδων με ποιοτικούς παίκτες.

Υπάρχει τόσο πολλή πληροφορία και το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, οι προπονητές έχουν μάθει και είναι πολύ πιο εύκολο να διδάξουν τους παίκτες να αμύνονται τέλεια, και αυτό δυσκολεύει τις μεγαλύτερες ομάδες.

Θεωρητικά, η εθνική ομάδα πρέπει να προκριθεί, η Ανδόρα είναι αδύναμη. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την εθνική ομάδα μας, αλλά πέρα ​​από αυτό, πρέπει να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει.

Δεν είναι τυχαίο ότι υπήρξαν εκπλήξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι τυχαίο ότι η Βόρεια Μακεδονία απέκλεισε την Ιταλία στον όμιλο, για να αναφέρουμε το πιο σημαντικό αποτέλεσμα της περασμένης χρονιάς.

Η Ρουμανία δεν έχει πλέον την ποιότητα των παικτών που είχε παλαιότερα, αυτή η ποιότητα έχει πέσει πολύ. Είμαστε πολύ πιο πάνω από την Ανδόρα, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά στις κατώτερες κατηγορίες στην Ισπανία, οι παίκτες είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι, με πολύ δυνατή νοοτροπία, με ένταση, με επιθετικότητα, είναι πολύ απρόβλεπτοι.

Πρέπει να προσαρμοστείς πολύ γρήγορα μετά από μια πολύ μακρά περίοδο χωρίς να συναντάς τους συναδέλφους σου, οι προπονητές έχουν πολύ λίγο χρόνο να περάσουν τις πληροφορίες στους παίκτες.

Θα υπάρχει πάντα συναισθηματική ένταση στην εθνική ομάδα, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν λίγα παιχνίδια, περίπου 10, οπότε ένα χαμένο παιχνίδι μπορεί να δυσκολέψει την κατάσταση. Έπειτα, ένα κακό αποτέλεσμα προκαλεί κριτική και πολλές άλλες πιέσεις, και έτσι μπορείτε να χαθεί μια πρόκριση.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έγραψαν» συμμετοχή Μπαλωμένος, Παναγιώτου

Με το εθνόσημο στο φιλικό της U21 κόντρα στην Ουγγαρία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συμμετοχή με το εθνόσημο κατέγραψαν οι Μπαλωμένος και Παναγιώτου του ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι της U21 της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην αντίστοιχη της Ουγγαρίας στην Ριζούπολη, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-1.

Ο Παναγιώτου πήρε φανέλα βασικού και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Χρυσόπουλο, ενώ ο Μπαλωμένος πέρασε στη θέση του Τζολάκη στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Η Ελλάδα απείλησε τους Ούγγρους στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρει να ανοίξει το σκορ, με τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους μεγάλη φάση να έχουν δοκάρι.

Στο 61' οι Μαγυάροι άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Βιτέλις.

Επόμενο παιχνίδι για τη χώρα μας, την ερχόμενη Τρίτη (28/03) στις 17:00 κόντρα στη Λευκορωσία για τα προκριματικά του EURO U21.

Ελλάδα: Τζολάκης (46΄ Μπαλωμένος), Τουρκοχωρίτης (46΄ Κατσουλίδης), Κίτσος (46΄ Αποστολόπουλος, 77΄ Τρούμπουλος), Παναγιώτου (46΄ Χρυσόπουλος), Μεταξάς (46΄ Καραμάνης, 77΄ Κουτεντάκης), Τζόλης (46΄ Μπελεβώνης), Κρυπαράκος (46΄ Ζουγκλής), Σουρλής (46΄ Σοφιανός), Κοσίδης (46΄ Τζαβίδας), Λιάτσος (46΄ Σοφιανός), Κωνσταντόπουλος (46΄ Ασλανίδης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσίτα τα γκάζια (vid)

Προετοιμασία στη Νέα Μεσημβρία για το φιλικό τεστ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα στον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλέψει με τους παίκτες του και να δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίστηκε και το φιλικό με την Φαρούλ Κονστάντζα στο γήπεδο της Τούμπας το Σάββατο που θα έχει προπονητικό χαρακτήρα και θα είναι κλειστό για το κοινό.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής κινήθηκε σε συνθήκες αγώνα. Ξεκίνησε με προθέρμανση, μερικές παρτίδες rondo, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε είχαμε οικογενειακό διπλό.

https://www.youtube.com/watch?v=q1vTTD2W2sA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending