Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απέτισε φόρο τιμής στα «αετόπουλα» ο Ζοζέ Μπότο

Τίμησε τα έξι αδικοχαμένα παιδιά ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου.

PAOK24

Απέτισε φόρο τιμής στα «αετόπουλα» ο Ζοζέ Μπότο

Όσα χρόνια και αν περάσουν η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τους έξι αδικοχαμένους φίλους της ομάδας που έφυγαν από τη ζωή σαν σήμερα 23 χρόνια πριν.

Φόρο τιμής απέτισε στη μνήμη των έξι «αετόπουλων» και ο Ζοσέ Μπότο, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To Football Factory στις οθόνες σας!

To 3o επεισόδιο σήμερα στις 22:00 σε Youtube και TV100!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο ΚόλκαΔημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 την ίδια μέρα και ώρα.

Ετοιμαστείτε για τη τρίτη εκπομπή απόψε, στις 22:00!

Με καλεσμένους που φέρνουν την προοπτική τους από τον κόσμο του αθλητισμού, το “Football Factory” υπόσχεται απολαυστικές συζητήσεις πάνω σε θέματα ποδοσφαιρικής τεχνικής και τακτικής.

Προπονητές, πρώην αθλητές και άλλες επώνυμες προσωπικότητες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, προσφέροντας μια εμπεριστατωμένη ματιά στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και ετοιμαστείτε για μία ξεχωριστή εκπομπή, σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου στις 22:00.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοβάται αντίποινα ο Δήμαρχος Μπριζ!

Oι δηλώσεις του Ντιρκ Ντε Φόου σε βέλγικη ιστοσελίδα με “φόντο” την Τούμπα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αφού πρώτα ο ίδιος έφτασε μέχρι το σημείο να απειλεί με σύλληψη όσους φίλους του ΠΑΟΚ έκαναν το ταξίδι στο Μπριζ χωρίς εισιτήριο, κάτι που τελικά συνέβη και στην πράξη με την συνδρομή της αστυνομίας του Βελγίου, ο Δήμαρχος Μπριζ, Ντιρκ Ντε Φόου, τώρα κάνει... συστάσεις:

"Προτρέπω τους οπαδούς της Μπριζ να προσέχουν και να βρίσκονται σε εγρήγορση. Φοβάμαι τα αντίποινα. Μην κάνετε το ταξίδι χωρίς έγκυρο εισιτήριο και, σίγουρα, μην προκαλέσετε τους Έλληνες οπαδούς", ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του σε ιστοσελίδα του Βελγίου, δήλωση πλήρως... εναρμονισμένη με τη σημερινή ανακοίνωση της Κλαμπ Μπριζ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΔΕΑΒ καλεί Παναθηναϊκό!

Για το πανό κατά της Βουλής, γιατί “είναι υβριστικό” και “αφορά κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό της χώρας”!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ κλήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για το πανό που αναρτήθηκε στην - κλειστή λόγω τιμωρίας - Θύρα 13, στον χθεσινό αγώνα με τη Λαμία στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Το "τριφύλλι" κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο που μπορεί να φτάσει και τις 20 χιλιάδες ευρώ, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει τα εξής:

Α. Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την Δευτέρα 22/04/2024 και ώρα 11:30, για την ανάρτηση, από φιλάθλους της, πανό στη θύρα 13-14 που ανέγραφε «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη θύρα 13» το οποίο κατέβηκε μετά από δύο ώρες.
Το περιεχόμενο του συγκεκριμένου πανό έχει χαρακτήρα πολιτικό, επειδή αφορά κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό της χώρας (Βουλή των Ελλήνων), είναι δε υβριστικό, καθόσον αναφέρεται απαξιωτικά για αυτόν ως πυλώνα της Ελληνικής Δημοκρατίας, εξισώνοντάς τον με τη Θύρα 13, των φιλάθλων της εγκαλούμενης ΠΑΕ, ζητώντας παράλληλα το κλείσιμο της Βουλής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν επιτελεί σωστά το έργο της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το προαναφερθέν πανό εισήλθε στη αθλητική εγκατάσταση προφανώς με ανοχή της εγκαλούμενης ΠΑΕ, καθόσον είχε ήδη επιβληθεί η διοικητική κύρωση της απαγόρευσης χρήσης από θεατές της θύρας 13, με την υπ’ αριθμό 13/2024 απόφαση της ΔΕΑΒ.

Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 14 του ν.5085/2024".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ