Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚάρα βάλε… δύο γκολ!

H “χτυπητή” αδυναμία και o μοναδικός που έχει σταθεί στο ύψος του!

Στέργιος Αναστασιάδης

ΠΑΟΚάρα βάλε… δύο γκολ!

Η… κακή ημέρα, φάνηκε από το πρωί! Στα δύο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας, ο ΠΑΟΚ σκόραρε μόλις ένα γκολ, αυτό του Τιάγκο Ντάντας στο 56ο λεπτό της ρεβάνς στην Τούμπα, ενώ οι ευκαιρίες που δημιούργησε μπροστά στην εστία των Βούλγαρων ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League, ο Δικέφαλος παρουσίασε αισθητή βελτίωση στο κομμάτι της παραγωγής φάσεων, ωστόσο η αποτελεσματικότητά του παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ενδεικτικό αυτού, είναι πως οι “ασπρόμαυροι” σκόραραν δύο γκολ μόνο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, σκόραραν ένα γκολ στα ματς με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Λαμία, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και… κανένα κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, επίδοση που κατατάσσει τον ΠΑΟΚ στην 8η θέση της σχετικής λίστας της Super League, μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης που επίσης σκόραρε 6 γκολ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές!

Το πρόβλημα, ασφαλώς και είναι… ομαδικό. Ωστόσο, σε ατομικό επίπεδο μόνο ο Κάλεντ Νάρεϊ έχει σταθεί στο… ύψος του, με τον Γερμανό εξτρέμ να έχει πετύχει δύο γκολ και να έχει μοιράσει δύο ασίστ, έχοντας δηλαδή συμμετοχή στα τέσσερα από τα έξι γκολ που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα!

Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του ΠΑΟΚ στη Super League και τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει να σηκώσουν το βάρος του σκοραρίσματος και της δημιουργίας, οι Νέλσον Ολιβέιρα, Μπράντον Τόμας έχουν πετύχει από ένα γκολ και οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αντελίνο Βιεϊρίνια έχουν καταγράψει από μία ασίστ, ενώ από τους υπόλοιπους, μόνο ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει προσφέρει στο σκοράρισμα, με τα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο από τη βούλα του πέναλτι και το γκολ με κεφαλιά εις βάρος της Λαμίας!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η Γ.Σ., πότε θα είναι οι εκλογές

Οι ημερομηνίες και η επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (26/4), αποφασίστηκαν και ορίστηκαν σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, εκεί όπου δεν θα γίνει ανάδειξη προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο και τότε θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ