Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα καλύτερα σημεία του Σαββατοκύριακου 08 και 09 Οκτωβρίου

Στοιχηματικές επιλογές που αξίζουν

PAOK24

Τα καλύτερα σημεία του Σαββατοκύριακου 08 και 09 Οκτωβρίου

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οχτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.39 μέχρι 3.90.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το φαβορί

Η Μαρσέιγ υποδέχεται την ουραγό Αζαξιό και είναι ακλόνητο φαβορί. Η ομάδα του Τούντορ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Γαλλικής Ligue 1 και έρχεται από ευρωπαϊκό θρίαμβο, με 4-1, κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με την ψυχολογία στα ύψη. Η Αζαξιό είναι στην τελευταία θέση, με το χειρότερο επιθετικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα, ενώ δεν θα έχει διαθέσιμο τον βασικό επιθετικό της, Χαμουμά.

Μαρσέιγ – Αζαξιό 1 (1.39) / Σάββατο 18:00

Ο διπλασιασμός

Κατεβαίνουμε στα χαμηλά στρώματα του Αγγλικού ποδοσφαίρου και πάμε στην League Two. Η Στόκπορτ θα ταξιδέψει στο «University of Bradford Stadium» εκεί όπου θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο. Η Στόκπορτ κουβαλάει μαζί της 5 συναπτές ήττες όταν παίζει μακριά από το γήπεδο της. Η Μπράντφορντ είναι πολύ καλή στο φετινό πρωτάθλημα. Στην έδρα της παίζει πολύ καλά και είναι αήττητη. Ο άσος με dnb (ισοπαλία όχι στοίχημα) στο 1.83.

Μπράντφρορντ – Στόκπορτ 1 dnb (1.83) / Σάββατο 17:00

Το Fair Over

Στη Νορβηγία, πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση της σεζόν και η αναμέτρηση της αγωνιστικής διεξάγεται στο Τρονχαϊμ ανάμεσα σε Ρόζενμποργκ και Βαλερένγκα. Δύο ομάδες που σκοράρουν με μεγάλη συχνότητα και αμυντικά δεν δείχνουν ιδιαίτερα σταθερές. Από 10 διαδοχικά over η γηπεδούχος (7/10 ήταν over3.5) και 5 η φιλοξενούμενη στα οποία σκόραρε 15 φορές.

Ρόζενμποργκ – Βαλερένγκα over (1.51) / Κυριακή 21:00

Τo Value Over

Η Σεβίλλη ψάχνει αντίδραση στην Ισπανική La Liga και θα έχει στον πάγκο της τον Σαμπάολι για πρώτη φορά. Δύσκολο να σταματήσει κανείς τον επιθετικό οίστρο της Μπιλμπάο, που δείχνει μετά από χρόνια σταθερά καλή, ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα. Βάσει στατιστικών το παιχνίδι ξεκινάει από 1-1, επομένως το 2,15 του over2,5 αποκτάει value και έχει νόημα να το ποντάρουμε.

Σεβίλλη – Μπιλμπάο over (2.15) / Σάββατο 19:30

Το αουτσάιντερ

Στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας η Σλοβάτσκο αγνοεί την εντός έδρας νίκη από τα μέσα Αυγούστου και μετρά 3/5 ήττες. Τώρα καλείται να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Μποέμιανς, η οποία μακριά από το σπίτι της κάνει πορεία πρωταθλητισμού, καθώς τρέχει αήττητο σερί 4-1-0. Το διπλό προσφέρεται στο 3,90 και αξίζει την προσοχή μας.

Σλοβάτσκο – Μποέμιανς 2 (3.90) / Κυριακή 17:00

Το Λάτιν

Στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας η Τσαπεκοένσε υποδέχεται την Οπεράριο, με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν μία από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας (στις τελευταίες δέκα εξόδους της δεν έχει κερδίσει, με σερί (0-3-7). Η ‘’Τσαπέ’’ αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της μπροστά στο κοινό της (4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα ματς) και εκτιμούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιώσει τον άσο του 1,83.

Τσαπεκοένσε – Οπεράριο 1 (1.83) / Σάββατο 17:00

Το Combo Bet

Η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπιλμπάο για την 8η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι έχουν νέο προπονητή, με τον Χόρχε Σαμπάολι να επιστρέφει και θέλουν να αφήσουν πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα. Η αλλαγή προπονητή λειτουργεί ευεργετικά συνήθως στις περισσότερες ομάδες. Η Μπιλμπάο δεν είναι αμελητέα ποσότητα, πάντως, έχοντας κάνει καλό ξεκίνημα με πολλά γκολ. Θα πάμε, λοιπόν, στο 1Χ και το g/g, το οποίο προσφέρεται στην Betshop σε απόδοση 2,70.

Σεβίλλη – Μπιλμπάο 1Χ & g/g (2/70) / Σάββατο 19:30

Το Μπασκετικό

Τον Κολοσσό Ρόδου υποδέχεται ο Ιωνικός στην πρεμιέρα της Basket League. Η ομάδα της Νίκαιας «στήθηκε» σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και το έργο της δεν θα είναι καθόλου εύκολο, κόντρα στους Ροδίτες που έδειξαν στο Super Cup ότι και φέτος θα είναι από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, γι’ αυτό και αξίζει η επιλογή με το χάντικαπ στο -1,5, το οποίο προσφέρεται στη Betsson σε απόδοση 1.85.

Ιωνικός – Κολοσσος Ρόδου: 2 (-1,5) (1.85) / Σάββατο 17:00

Betmarket Επιλογές με βάση την ώρα έναρξης

  • Ιωνικός – Κολοσσος Ρόδου: 2 (-1,5) (1.85) / Σάββατο 17:00
  • Τσαπεκοένσε – Οπεράριο 1 (1.83) / Σάββατο 17:00
  • Μπράντφρορντ – Στόκπορτ 1 dnb (1.83) / Σάββατο 17:00
  • Μαρσέιγ – Αζαξιό 1 (1.39) / Σάββατο 18:00
  • Σεβίλλη – Μπιλμπάο 1Χ & g/g (2/70) / Σάββατο 19:30
  • Σεβίλλη – Μπιλμπάο over (2.15)  Σάββατο 19:30
  • Σλοβάτσκο – Μποέμιανς 2 (3.90) / Κυριακή 17:00
  • Ρόζενμποργκ – Βαλερένγκα over (1.51) / Κυριακή 21:00
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις Τερίμ για το παιχνίδι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off με τον ΠΑΟΚ και ο Φατίχ Τερίμ είναι πιθανό να προχωρήσει σε δυο με τρεις αλλαγές, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα είναι πιθανές δυο αλλαγές. Τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά με Βαγιανίδη, Αράο, Γιενβτάι και Μλαντένοβιτς. Βιαγιαννίδης και Γιεντβάι δηλαδή, αντί των Ακαϊντίν, Κότσιρα.

Αλλαγή αναμένεται και στα χαφ. Αντί του Πέρεθ θα είναι ο Μπερνάρ, μαζί με Τσέριν και Μπακασέτα. Στις πλευρές θα δούμε τον Παλάσιος και έναν εκ των Μαντσίνι, Βέρμπιτς. Στην κορυφή αναμένεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, ερωτηματικό είναι για την ώρα η κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αγωνίστηκε για 120 λεπτά στον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γεωργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ