Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν και Νάπολι για Κουλιεράκη – Αρέσει στην Ιταλία και ο Κοτάρσκι!

Ο Ζοσέ Μπότο βρίσκεται στην Ιταλία για μεταγραφές αλλά και πωλήσεις!

Σταύρος Κόλκας

Μίλαν και Νάπολι για Κουλιεράκη – Αρέσει στην Ιταλία και ο Κοτάρσκι!

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, έχει ξεκινήσει την προεργασία για τον ερχόμενο Γενάρη και για αυτόν τον λόγο βρίσκεται στην Ιταλία. Είναι σαφές πως η στόχευσή του είναι η ενίσχυση της ομάδας και αυτή τη στιγμή διερευνά το έδαφος. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και σε άλλες χώρες άμεσα, μάλλον την επόμενη εβδομάδα.

Δεν είναι βέβαια στην ατζέντα του μόνο οι μεταγραφές, μιας και δύο στελέχη της ομάδας βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα ενδιαφέροντος των ομάδων του Καμπιονάτο.

Ο πλέον εμπορικός του ρόστερ της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ο οποίος βρίσκεται ήδη στη λίστα της Μίλαν αλλά και της Νάπολι.

Ο 19χρονός κεντρικός αμυντικός έχει ενθουσιάσει τους επιτελείς των ιταλικών συλλόγων και δεν αποκλείεται να ασχοληθούν μαζί του μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, με τον νεαρό τερματοφύλακα να κάνει κλικ κυρίως στη Λάτσιο αλλά όχι μόνο σε αυτή.

Ο Ζοσέ Μπότο επιστρέφει στην Ελλάδα, έτσι ώστε να αξιολογήσει τα όσα έπραξε στη γείτονα χώρα και μετά τον Ολυμπιακό προγραμματίζει και άλλο ταξίδι.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζητά 120 εκ. Ευρώ για τον Γιόκερες

Τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 17 εκ. Ευρώ…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αρσεναλ θέλει το καλοκαίρι να βρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση και φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τον Βίκτορ Γκιοκέρες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του, αν τελικά δεν καταφέρει να πάρει τον Βίκτορ Οσίμεν από τη Νάπολι, καθώς τον διεκδικεί και η Παρί Σεν Ζερμέν, που τον θέλει στη θέση του Κιλιάν Μπαπέ.

Η διοίκηση όμως της ομάδα της Λισαβόνας αιφνιδίασε αρνητικά τον αθλητικό διευθυντή της Αρσεναλ, Εντου, που χτύπησε την πόρτα της για τον Γκιοκέρες, καθώς ζήτησε 120 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του, όπως σχετικά αποκάλυψε η αθλητική εφημερίδα της Λισαβόνας «Record». Να σημειωθεί πως τα «λιοντάρια» τον είχαν αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από την Κόβεντρι με μόλις 17 εκατ. ευρώ, και η Ιπσουιτς από την Μπράιτον έναντι 1,5 εκ. Ευρώ το 2021...

Ο 24χρονος Σουηδός διεθνής φορ κάνει θραύση στην Πορτογαλία, καθώς φέτος έχει 22 γκολ και 10 ασίστ σε 24 παιχνίδια της Primeira Liga. Ο Μίκελ Αρτέτα έχει ξεχωρίζει τον διεθνή άσο και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, την οποία διεκδικούν ακόμη αρκετές ομάδες, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν κάποια από αυτές αποφασίσουν τελικά να βγάλουν αυτό το τεράστιο ποσό από τα ταμεία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ποιητής ο Κωνσταντέλιας, ισχυρή προσωπικότητα ο Κουλιεράκης”

Σημαντικές ατάκες από τον Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ιταλικό Podcast και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια τόσο στον Γιάννη Κωνσταντέλια, όσο και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

"Ο Κουλιεράκης έγινε βασικός πέρσι σε ηλικία 18 ετών. Ήταν φυσικό να κάνει αρκετά λάθη αλλά έχει την ισχυρή προσωπικότητα να μη δίνει σημασία σε αυτά. Έτσι στο επόμενο λεπτό είναι ξανά 100% δυνατός. Του αρέσει επίσης να χτίζει το παιχνίδι από πίσω.

Ο Κωνσταντέλιας έγινε βασικός στα 19 του, είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο που παίζει στο "10" και στα άκρα. Έχει την ικανότητα να αλλάζει κατευθύνσεις, να παίζει με πρόσωπο στην εστία, κάτι που σπάνια βλέπει κανείς στο ποδόσφαιρο. Υστερεί ακόμα σε πνευματική δύναμη για να θέλει να είναι αποφασιστικός. Είναι λίγο ρομαντικός, λίγο ποιητής του ποδοσφαίρου γιατί λέει ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος όταν παίζει. Αυτό είναι αλήθεια αλλά πρέπει και να κερδίζεις.
Όσο για τον Κοτάρσκι, είναι τώρα 24 χρονών, ήρθε σε εμάς 22 χρονών. Είναι εξαιρετικός με τα πόδια, έχει δυνατή προσωπικότητα. Υπάρχουν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ με φυσικό ταλέντο", ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, ο Λουτσέσκου δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και συνολικά στον ΠΑΟΚ και στη φετινή σεζόν, σημειώνοντας πως:

"Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά σε κάθε τομέα του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι υστερούμε στην εκπαίδευση και στην κουλτούρα της λεπτομέρειας. Γενικά είμαστε μια ομάδα οργανωμένη αλλά στο τέλος η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Στο πώς τις μεταφράζει, πώς τις διαβάζεις και πώς συμπεριφέρεσαι σε σχέση με αυτές".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές για Τερίμ

Καταλήγει στις επιλογές του με φόντο τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Όπως οι "ασπρόμαυροι", έτσι και οι "πράσινοι" έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επανέναρξη των πλέι οφ και μετρούν αντίστροφα για το ματς της Λεωφόρου, με τον Φατίχ Τερίμ να καταστρώνει τα πλάνα του.

Χθες, επέστρεψε στην Αθήνα και ο Μλαντένοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην εθνική Σερβίας, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, που δεν υπολογίζονται με φόντο τον ΠΑΟΚ.

Πλέον, ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού περιμένει και τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Λοντίγκιν και Ακαϊντίν να επιστρέψουν για να μπουν κι αυτοί στο "κάδρο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ