Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθησυχαστικά τα πρώτα δείγματα για Τσαούση-Ντάντας

Εξετάσεις κι οριστική απάντηση

Αγάπη Γαβριηλίδου

Καθησυχαστικά τα πρώτα δείγματα για Τσαούση-Ντάντας

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και πανηγύρισε ένα ακόμη διπλό στο “Γ. Καραϊσκάκης“, ωστόσο, υπήρξε -σε πρώτη φάση- μία μικρή ανησυχία για δύο ποδοσφαιριστές.

Τόσο ο Μάριος Τσαούσης, όσο κι ο Τιάγκο Ντάντας έγιναν αναγκαστική αλλαγή κι αμέσως σήμανε… συναγερμός.

Αυτό που προκύπτει και για τους δύο, είναι πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, κάτι που προφανώς προκαλεί χαμόγελα στους “ασπρόμαυρους” με φόντο τη συνέχεια.

Φυσικά και οι δύο θα κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, ωστόσο, δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενημέρωση ΕΠΟ προς Cosmote TV: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό»

Φαίνεται να βγαίνει… λευκός καπνός για τον τελικό του Κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνεδριάσεις, συσκέψεις, επιτροπές, παράγοντες, επιστολές, απόψεις και τελικά, φαίνεται ότι αυτό που αναφέρεται στην προκήρυξη για τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είναι και αυτό που θα συμβεί.

Όπως προκύπτει εδώ και λίγη ώρα, η ΕΠΟ θα ενημερώσει την Cosmote TV, η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης και μέχρι 18 Απριλίου, θα πρέπει να γνωρίζει το γήπεδο του τελικού, πως αυτός θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα φανεί αν θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες ή όχι, αφού προς το παρόν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του νέου αθλητικού νόμου, προκειμένου να βρεθεί κόσμος στις εξέδρες.

Έτσι, όλα δείχνουν πως Άρης και Παναθηναϊκός, θα διεκδικήσουν το Κύπελλο στο Βόλο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η Μπριζ εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της για τους εκδρομείς στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ εξέδωσε ανακοίνωση για τους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, εφιστώντας τους την προσοχή, ενώ έκανε για περισσότερους από 1.000 οπαδούς που θα ταξιδέψουν.

«Την Πέμπτη η Κλαμπ Μπριζ θα δώσει το δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, και περισσότεροι από 1.000 οπαδοί θα κάνουν το ταξίδι για να προσπαθήσουν να την σπρώξουν σε μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά.

Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, η Κλαμπ καλεί τους οπαδούς του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα.

Δεν συνιστούμε να φοράτε χρώματα της ομάδας έξω από το γήπεδο. Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των συνοδών της ομάδας και τον τοπικών αρχών.

Το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωποι της Κλαμπ Μπριζ θα έχουν μια διάσκεψη με εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ζητήματα ασφαλείας, ενόψει του παιχνιδιού» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Επιστολή διαμαρτυρίας από οπαδούς του ΠΑΟΚ

Τι αναφέρουν σε αυτοί ΠΑΟΚτσήδες που ταξίδεψαν στη Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σχετική επιστολή αναφέρει: «Τέσσερις ημέρες μετά την ωμή και αδικαιολόγητη βία που βιώσαμε ως οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο, εισπράττουμε την απόλυτη αδιαφορία των «αρχόντων» της Θεσσαλονίκης.

Οι γλαφυρές αναφορές των ΜΜΕ, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας για τον προκλητικό τρόπο που αντιμετωπιστήκαμε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στη Μπρίζ, δεν συγκίνησαν ούτε τον κ. Τζιτζικώστα, ούτε τον κ. Αγγελούδη.

Οι περιγραφές για τους τραυματίες, για όσους έμειναν εκτός γηπέδου παρά το γεγονός ότι είχαν εισιτήρια, για τους αδίκως συλληφθέντες που βίωσαν τον εξευτελισμό από την Βελγική αστυνομία (που έδρασε με φασιστικό τρόπο), δεν αποτέλεσαν θέμα, τόσο για τον Περιφερειάρχη Μακεδονίας, όσο και για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που προεκλογικά, έτρεχαν από γειτονιά σε γειτονιά διατρανώνοντας την συμπάθεια τους στον ΠΑΟΚ, επισκεπτόμενοι παράλληλα, συχνά – πυκνά την Τούμπα, για προφανείς λόγους.

Η προκλητική σας αδιαφορία σας κ.κ. Τζιτζικώστα – Αγγελούδη, καταγράφηκε και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Θα φροντίσουμε γι αυτό, όσοι βρεθήκαμε στο Βέλγιο και βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις σε βάρος μας. Απευθυνόμαστε σε εσάς που πριν από λίγες ημέρες, παραδώσατε την Πλατεία Αριστοτέλους και επιτρέψατε τον βανδαλισμό της (υπάρχουν σχετικά ρεπορτάζ στα ΜΜΕ για τις καταστροφές και τις ζημιές που καταγράφηκαν) για τα γενέθλια άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Θεσσαλονικιός δεν ξεχνά. Δεν είναι αχάριστος, δεν είναι αλαζόνας και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει να τον θεωρούν «κορόιδο» κ. Τζιτζικώστα και κ. Αγγελούδη. Η αδιαφορία σας για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αγγίζει τα όρια του εθνικού θέματος, είναι κάτι περισσότερο από προκλητική.

Δεν έχουμε ανάγκη να μας υπερασπιστεί κανείς. Υπερασπιστήκαμε εμείς τους εαυτούς και σε πρώτη φάση (περιμένουμε ακόμα περισσότερα και ουσιαστικά αποτελέσματα), μας υπερασπίστηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από εσάς περιμέναμε ενέργειες, παρόμοιες με αυτές του Δημάρχου της Μπριζ, που έδωσαν το δικαίωμα στην Βελγική αστυνομία, να μας συμπεριφερθεί χειρότερα από τρομοκράτες…

Θέλουμε να συγχαρούμε τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, για την πρωτοβουλία τους, να βρεθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να αποδείξουν πως ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι μια ιδέα και οι οργανωμένοι οπαδοί του, κρατούν ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας και των ιδανικών του συλλόγου.

ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ