Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουλιεράκης: «Σαν όνειρο…»

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη σταδιακή καθιέρωση παιδιών από τις ακαδημίες

PAOK24

Κουλιεράκης: «Σαν όνειρο…»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει βρει το δικό του ρόλο φέτος στον ΠΑΟΚ και μαζί με τον Λύρατζη και τον Τσαούση, αποτελούν πλέον μέλη της ενδεκάδας των ανδρών, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής. Μιλώντας στην κάμερα της Nova, o νεαρός αμυντικός, αναφέρθηκε σε αυτό, καθώς και σε άλλα ζητήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Ανυπομονούσα να επιστρέψω και επέστρεψα κόντρα στον Ολυμπιακό. Κάναμε ένα σπουδαίο διπλό εκεί, χαρήκαμε τη νίκη και τώρα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Αστέρα που είναι εξίσου σημαντικό».

Για τον ίδιο και την πορεία της χρονιάς ως τώρα: «Στην αρχή της σεζόν δεν το περίμενα, αλλά δούλεψα πολύ σκληρά στην προετοιμασία, βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι και είμαι έτοιμος για τη συνέχεια».

Για τις φήμες που μπορεί να ακούγονται για τον ίδιο και πως επικεντρώνεται στη δουλειά του: «Για κάθε νεαρό παιδί είναι δύσκολο, πρέπει να έχει βοήθεια από την οικογένειά του, από την ομάδα και ο ίδιος να μπορείς να κλείσεις τα αυτιά σου, να αντιληφθείς κάποια πράγματα. Όπως είπα όμως με έχουν βοηθήσει πολύ οι γονείς μου, η ομάδα».

Για το επίπεδο της ετοιμότητας του: «Είναι θέμα του κάθε παίκτη και προσωπικότητας. Έχουν παίξει ρόλο σίγουρα οι προπονητές μου, οι συμπαίκτες μου όλοι με βοηθούν καθημερινώς και είμαι χαρούμενος».

Για την εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ σε παιδιά των τμημάτων υποδομής και την παρουσία του ίδιου, του Λύρατζη και του Τσαούση στην ενδεκάδα στη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Το είχαμε όλοι σαν όνειρο, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα τύχει να παίξουμε εμείς οι τρεις μαζί στην άμυνα, ήταν πολύ όμορφο. Ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει και σε άλλες ομάδες, γιατί είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Για την παρουσία ενός έμπειρου στόπερ όπως ο Ίνγκασον δίπλα του: «Καθημερινά μαθαίνω και έχω να μάθω περισσότερα, με βοηθάει και στην προπόνηση. Είναι έντονη προσωπικότητα και είμαι χαρούμενος που τον έχω δίπλα μου».

Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό και αν αλλάζει την ψυχολογία: «Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν, από την αρχή είχαμε αυτοπεποίθηση ότι αυτή η νίκη θα μας κάνει καλύτερους στο γήπεδο».

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, πρέπει και μπορούμε να κυριαρχήσουμε και να κερδίσουμε στον αγώνα».

Για το δικό του επόμενο όνειρο μετά την παρουσία του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ: «Εννοείται η Εθνική ομάδα, συμμετοχή με την ομάδα ανδρών και να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο και η συνέχεια να είναι όσο καλύτερη γίνεται».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέσμευση Μητσοτάκη: «Θα τιμωρηθούν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί»

«Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την οπαδική βία και την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη με την σύλληψη δεκάδων οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί.

Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα βάλει τέλος στο «καρκίνωμα της οπαδικής βίας και στα παρακλάδια της».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

«Δυσκολεύομαι να σχολιάσω μια ανοιχτή έρευνα που δρομολογείται ακόμα και σε δικαστικό επίπεδο.

Έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Εννοούμε αυτά που λέμε. Κάποιες φορές υπάρχουν σταγόνες που ξεχειλίζουν το ποτήρι. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα.

Διεξήχθη μια εμπεριστατωμένη έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, πράγμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα.

Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί, δεν είναι δουλειά μου αυτό.

Δείξαμε ότι διαθέτουμε την πολιτική βούληση και με το παραπάνω. Θυμάστε την κριτική που δεχτήκαμε για τα κλειστά γήπεδα.

Η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα δεν έχει καμία σχέση με πέρσι και πρόπερσι.

Όμως, το αυγό του φιδιού καραδοκεί, αλλά με αποφασιστικότητα θα τιμωρήσουμε όποιον πρέπει.

Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας και τα παρακλάδια της».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ