Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σύνδρομο των καθυστερήσεων εμφανίστηκε ξανά

Γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ

Βαγγέλης Πάνος

Το σύνδρομο των καθυστερήσεων εμφανίστηκε ξανά

Ακόμα μία απώλεια βαθμών είχε ο ΠΑΟΚ αυτή την αγωνιστική, με την ομάδα ου Δικεφάλου να αναδεικνύεται ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης με 2-2.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκε για πρώτη φορά να κυνηγά το σκορ, καθώς σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ.

Οι «ασπρόμαυροι» δέχτηκαν και πάλι γκολ στις καθυστερήσεις ημιχρόνου, με τη διαφορά αυτή τη φορά να είναι πως αυτό έγινε στο τέλος του πρώτου μέρους, με τον Δικέφαλο να είχε μπροστά του άλλα 45 λεπτά για να αντιδράσει, κάτι που δεν συνέβη τόσο κόντρα στον ΟΦΗ όσο και κόντρα στον Λεβαδειακό.

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ στο τέλος, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς. Τέρμα στις καθυστερήσεις δέχτηκε και από τον Ατρόμητο, με τους παίκτες του Δικεφάλου να καταφέρνουν σε εκείνο το παιχνίδι να απαντήσουν, με το γκολ του Νάρεϊ που έδωσε και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Με ενοχλεί που βλέπω άλλες ομάδες να σκοράρουν εύκολα και να μη δέχονται γκολ, την ίδια στιγμή που εμείς έχουμε δεχθεί κάποια τέρματα ουσιαστικά στη τελευταία φάση. Θυμάμαι τα ματς με τον Λεβαδειακό, με τον Παναθηναϊκό. Παίζει ρόλο και η πίεση και αυτό περιγράφεται σε αυτό που είπα νωρίτερα, ότι μας λείπει η ένταση. Γίνεται πολύ δουλειά που μπορεί να μας προσφέρει σταθερότητα», δήλωσε χθες μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Αρκάδες ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον ΠΑΟΚ να πληγώνεται στις καθυστερήσεις, αλλά χθες να βιώνει τη λύτρωση, έστω και μερικώς με το γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι παιχνίδι θα δούμε την Κυριακή;

H παρέα του PAOK24 σχολιάζει όλη την επικαιρότητα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σταύρος Κόλκας και Στέργιος Αναστασιάδης, ήταν και σήμερα παρόντες στο καθιερωμένο ραντεβού μέσω του PAOK24 News. Η επικαιρότητα είναι… γεμάτη μετά από όσα έγιναν με ρεπορτάζ, ανάλυση και φυσικά τα δικά σας σχόλια!

Δείτε παρακάτω το σημερινό PAOK24 News...

https://www.youtube.com/watch?v=JP3lUG5C7hU

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώην «ασπρόμαυρος» στην κορυφή της λίστας της Στεάουα Βουκουρεστίου

Όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας για τον Ηλία Χαραλάμπους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην κορυφή της λίστας της Στεάουα Βουκουρεστίου και του εκκεντρικού προέδρου της, Τζίτζι Μπεκάλι, φιγουράρει ο Ηλίας Χαραλάμπους σύμφωνα με Ρουμάνικα ΜΜΕ.

Η Στεάουα τη δεδομένη στιγμή παραμένει χωρίς προπονητή, μετά την αποχώρηση του Μιχάι Πιντιλί και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Ρουμάνων, το ενδεχόμενο πρόσληψης του Κύπριου τεχνικού συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αφού και οι δύο πλευρές εμφανίζονται θετικές.

Θυμίζουμε, ο Χαραλάμπους έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από το 2005 έως το 2007. Ο Κύπριος με τα «ασπρόμαυρα» πραγματοποίησε 72 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και δύο τέρματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα για τρεις στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ!

Ποια η κατάσταση των Χάμες Ροντρίγκεζ, Εμβιλά και Μπιέλ λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ στη συνέχεια ακολουθεί και το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να προλάβει ο Γιαν Εμβιλά το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ δύσκολα θα είναι έτοιμος και ενόψει ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ένα απρόοπτο συνέβη στην σημερινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» με τον Μπιέλ. Ο Ισπανός εξτρέμ είχε ένα τραυματισμό και είναι εξαιρετικά αμφίβολο να παίξει ενάντια στον Άρη, το βράδυ της Κυριακής, ενώ δυσκολεύει η συμμετοχή του για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τέλος, πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε με την Εθνική Κολομβίας ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα αύριο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending