Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β – Μακεδονικός LIVE!

Παρακολουθήστε “ζωντανά” μέσα από το PAOK24 την εξέλιξη του τελευταίου φιλικού τεστ του Δικεφάλου!

Βασίλης Μανδράου

ΠΑΟΚ Β – Μακεδονικός LIVE!

Ο ΠΑΟΚ Β ηττήθηκε με 3-1 από τον Μακεδονικό, κλείνοντας έτσι με ήττα τα φιλικά προετοιμασίας του, που ξεκίνησαν από τον Αύγουστο και ολοκληρώνονται στις 29 Οκτωβρίου…

Τέλος της αναμέτρησης

90΄λεπτά στην αναμέτρηση

Οι γηπεδούχοι ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Γουνόπουλο να «πιάνει» δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και τον Τσιφτσί από κοντά να σκοράρει λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

88′ Γκολ για τον Μακεδονικό!

Ο ΠΑΟΚ Β ψάχνει την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, όμως οι γηπεδούχοι δεν αφήνουν ανοιχτούς διαδρόμους στους ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία, που μοιάζουν να μην έχουν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

87′

85′ Αλλαγή για τον Μακεδονικό. Ο Γουνόπουλος αντικαθιστά τον Λεωνιδόπουλο.

79′ Ο Τσιφτσί περνάει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Γαρύφαλλου!

78′ 2-1 παραμένει το σκορ υπέρ των γηπεδούχων!

Καλή εκτέλεση από τον Νινούα, όχι όμως και εκτέλεση από τον Δαρέλλα, του οποίου η κεφαλιά πέρασε ψηλά άουτ.

77′ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ

76′ Ζαννάκης αντί Σιμόνι από πλευράς γηπεδούχων.

Ο Γαρύφαλλος εκτέλεσε κόρνερ για τους «Πράσινους» με τον Λεωνιδόπουλο ανενόχλητο να παίρνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και να σημειώνει το 2-1 για την ομάδα του.

74′ Γκολ για τον Μακεδονικό!

73′ Κόρνερ για τον Μακεδονικό

73′ Στη θέση του Χατζηστραβού ο Δαρέλλας

72′ Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, με τον Χατζηστραβό να βρίσκεται στο έδαφος ζητώντας αλλαγή!

70′ Ιωαννίδης αντί Γουναρίδη για τον Μακεδονικό.

Μετά την ισοφάριση, ο Δικέφαλος έχει ανεβάσει τις γραμμές του πιέζοντας ασφυχτικά τους «Πράσινους» σε όλο το γήπεδο!

67΄1-1 το σκορ της αναμέτρησης!

66′ Διπλή αλλαγή για τον Μακεδονικό! Στη θέση των Μιλισάβλιεβιτς και Σάντσεζ περνούν οι Τσιλιγγίρης και Σαραντίδης αντίστοιχα.

Μετά από  την φιλική αναμέτρηση με την Χανιώτη, ο Πάμπλο Γκαρσία δίνει ξανά χρόνο συμμετοχής στον «βενιαμίν» της ομάδας, Στέφανο Τζίμα!

59′ Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ Β’. Στον αγωνιστικό χώρο περνάνε οι Τσιώπτσης, Γιαξής, Τζίμας και Μπράντονιτς στη θέση των Μοναστηρλή, Κωττά, Πανίδη και  Σπυράκου αντίστοιχα.

Ο Ουεντραόγκο «κλέβει» την μπάλα προτού ο Μακεδονικός ξεχυθεί στην αντεπίθεση, με τον μέσο του ΠΑΟΚ Β’ να μοιράζει στον Χατζηστραβό, ο οποίος με ιδανική πάσα έβγαλε τον Πανίδη απέναντι από τον πορτιέρε του Μακεδονικού, πλασάροντας ιδανικά για το 1-1!

57′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ!

54′ Αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Χασάνογλου περνάει στη θέση του Τσουκάνη!

52′ Όμορφη ενέργεια του Σπυράκου από τα αριστερά, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, όμως το γύρισμα του κόντραρε στον Λισγάρα και κατέληξε στην αγκαλιά του Γουναρίδη.

Με διάθεση να πιέσει ξεκίνησε ο Μακεδονικός το δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Γιώργου Αμανατίδη να πιέζουν ψηλά προσπαθώντας να κλέψουν μπάλες.

45΄Στη σέντρα ο Μακεδονικός για το δεύτερο ημίχρονο.

Ημίχρονο στην αναμέτρηση, 1-0 το σκορ του αγώνα!

Ο Γαρύφαλλος με εξαιρετικό σουτ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μοναστηρλή, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

44′ Γκολ για τον Μακεδονικό! Αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ η ένταση και οι προσωπικές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές θυμίζει σε μεγάλο βαθμό επίσημη αναμέτρηση!

32′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νινούα, με την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ.

30′ 0-0 το σκορ της αναμέτρησης μετά από μισή ώρα παιχνιδιού!

29′ Ανέβασε ρυθμό ο ΠΑΟΚ Β! «Βολίδα» του Πανίδη, λίγο έξω από την περιοχή, αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Γουναρίδης!

28′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ Β! Ο Χατζηστραβός μοίρασε έξυπνα στον Πανίδη, ο οποίος από πλάγια θέση μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
26′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό! Ο Γαρύφαλλος «έβγαλε» ωραία σέντρα από τα αριστερά με τον Σάντσεθ να «πιάνει» γυριστό σουτ, όμως ο Ραούλ Μορικέλι απομάκρυνε με το σώμα του την μπάλα προτού αυτή καταλήξει στα δίχτυα.
20′ Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των «ασπρόμαυρων», με τον Μοναστηρλή να βγαίνει γρήγορα έξω από την περιοχή και να απομακρύνει την μπάλα σε πλάγιο άουτ.

Στο αρχικό σχήμα που παρέταξε ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκονται και δύο παίκτες από την ανδρική ομάδα. Ο λόγος για τους Αντρέ Ρικάρντο και Νίκα Νινούα.

19′ Αδύναμο σουτ του Πανίδη έξω από την μεγάλη περιοχή, κατέληξε στην αγκαλιά του Γουναρίδη.

16′ Όμορφη προσπάθεια του Λεωνιδόπουλου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, όμως η προσπάθεια του κόπηκε από τον Μορικέλι, ο οποίος κέρδισε έξυπνα και το άουτ. Πρώτη υποψία ευκαιρίας από τους παίκτες του Μακεδονικού.

15′  0-0 το σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες!

14′ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νινούα με την μπάλα να περνάει απευθείας άουτ.

12′ Ωραία κούρσα του Ρικάρντο, ο οποίος ξεχύθηκε στην αντεπίθεση κερδίζοντας φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων.

7′  Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νινούα από τα δεξιά, ο Μορικέλι συγκρούστηκε στον αέρα με τον Σιμόνι και ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη των «Πρασίνων».

6′ Πρωτοβουλία κινήσεων από τον Δικέφαλο στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να έχει απειλήσει έως τώρα την εστία του Γουναρίδη.

Στην αρχική σύνθεση του Μακεδονικού βρίσκεται και ένα πρώην «αετόπουλο». Πιο συγκεκριμένα με τα «Πράσινα» πλέον αγωνίζεται ο Κώστας Παναγιωτούδης, προϊόν των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών.

1΄Ξεκίνησε η αναμέτρηση

Βρισκόμαστε εν αναμονή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη της αναμέτρησης

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Κιτσάκης, Κωττάς, Μορικέλι, Τασιούρας, Ουεντραόγκο, Νινούα, Χατζηστραβός, Ρικάρντο, Σπυράκος, Πανίδης.

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Λεωνιδόπουλος, Παναγιωτούδης, Μιλισάβλιεβιτς, Σάντσεθ, Γαρύφαλλος, Σιμόνι.

Σε άριστη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος. Μοιάζει απόλυτα έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις αμφότερων των σημερινών αντιπάλων. Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες έχουν ως έδρα το γήπεδο στην Ευκαρπία.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο γήπεδο της Ευκαρπίας και ξεκινάει στις 15:30, ενώ είναι “ανοιχτό” για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν από κοντά!

Την ομάδα του Μακεδονικού, αντιμετωπίζει σε λίγα λεπτά ο ΠΑΟΚ Β, στην τελευταία φιλική αναμέτρηση του πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2!

Καλησπέρα σας!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ