Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία μετ΄εμποδίων

Λύσεις στα προβλήματα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα αναζητά ο Λουτσέσκου

Βαγγέλης Πάνος

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία μετ΄εμποδίων

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Η χθεσινή μέρα έκρυβε ακόμα μία δυσάρεστη είδηση για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς ο Κάλεντ Νάρεϊ υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα απουσιάσει για τις επόμενες τρεις βδομάδες από τις προπονήσεις.

Πέρα από τον τραυματισμό του Γερμανού εξτρέμ, εκτός βρίσκονται και ο Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης που έκαναν με τη σειρά τους θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς, με τη συμμετοχή του Σέρβου απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον τιμωρημένο Γιάσμιν Κούρτιτς, ενώ το ευχάριστο είναι πως ο Μπράντον Τόμας προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προσφέροντας μία λύση στον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Λύγισε» ο Τάισον

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κοντράστ συναισθημάτων στην Τούμπα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ φανερά απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Conference League και από την άλλη πλευρά τους Βέλγους να πανηγυρίζουν.

Ο Τάισον μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του, με τον Βραζιλιάνο να «λυγίζει».

Μάλιστα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκρυψε το πρόσωπό του με τη φανέλα του.

Ο Βιεϊρίνια έσπευσε προς το μέρος του για να τον παρηγορήσει και να του ανεβάσει το ηθικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάγεν: «Εξαιρετική ατμόσφαιρα, δεν ήταν εύκολο για εμάς»

Οι ατάκες του τεχνικού της Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τη νίκη - πρόκριση της Κλαμπ Μπριζ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο προπονητής της βελγικής ομάδας αποθεώνοντας τους φίλους του Δικεφάλου για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκι Χάγεν είπε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου και την απόδοσή τους. Υπήρχε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, δεν ήταν εύκολο για εμάς.

Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Πιεστήκαμε, αλλά είχαμε καλές ιδέες και αποφάσεις με αυτοπεποίθηση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Σβαμπ: «Μας έλειψε η ενέργεια…»

Ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε ότι έλειψε η απαραίτητη ενέργεια από τον ΠΑΟΚ σήμερα και έδωσε συγχαρητήρια την Κλαμπ Μπριζ για την πρόκριση.

«Για να είμαι ειλικρινής, ο αντίπαλος κυριάρχησε σήμερα, είτε όταν είχε τη μπάλα, είτε όταν αμυνόταν. Δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να είμαστε απειλητικοί. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και θα δώσουμε συγχαρητήρια στη Μπριζ για την πρόκριση» ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση γι’αυτά που έλειψαν από τον ΠΑΟΚ σήμερα.

«Θα έπρεπε να έχουμε πολύ καλύτερη απόδοση για να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να είμαστε πιο απειλητικοί, να επιτεθούμε περισσότερο να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι για εμάς και νομίζω ότι μας έλειψε και η απαραίτητη ενέργεια».

Όσο για την αντίδραση του κόσμου και αν δίνει ώθηση για τη συνέχεια της σεζόν, ανέφερε… «Ήταν φανταστική υποστήριξη για ακόμα μία φορά. Αν ηρεμήσει το μυαλό μας και σκεφτούμε όσα ζήσαμε από το Ισραήλ μέχρι σήμερα, θα είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε να προχωρήσουμε στα ημιτελικά, αλλά ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και το ζήσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε που ήταν πάντα δίπλα μας σε όλες τις στιγμές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ