Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Χάος στη Μαρσέιγ: Ο Τούντορ δεν ενημέρωσε τους παίκτες ότι θα περνούσαν με ισοπαλία!

Απίθανες καταστάσεις στην ομάδα της Μασσαλίας

PAOK24

Χάος στη Μαρσέιγ: Ο Τούντορ δεν ενημέρωσε τους παίκτες ότι θα περνούσαν με ισοπαλία!

Η επιλογή του Ιγκόρ Τούντορ να μην ενημερώνει τους παίκτες του για την εξέλιξη του Σπόρτινγκ – Άιντραχτ, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ματς να τελειώσει και εκείνοι να νομίζουν πως πρέπει να νικήσουν για να βγουν τρίτοι, έχει κάνει άνω κάτω τη Γαλλική ομάδα. Η Μαρσέιγ συνέχιζε στο Europa με ισοπαλία, αυτό οι παίκτες δεν το ήξεραν, βγήκαν όλοι μπροστά στο 95′ και δέχθηκαν γκολ από την Τότεναμ, με αποτέλεσμα να βγουν τέταρτοι και να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, μίλησε ως πρώην παίκτης της Μαρσέιγ και τόνισε: «To πρόσημο είναι γενικά αρνητικό όταν τερματίζεις τελευταίος. Δεν θα θυμόμαστε τις δύο μεγάλες νίκες κόντρα στη Σπόρτινγκ, ακόμα κι αν έφεραν ευνοϊκές συγκυρίες. Θα θυμόμαστε ότι τερματίσατε τελευταίοι από αυτό το ισορροπημένο γκρουπ από το οποίο θα έπρεπε να είχε προκριθεί η Μαρσέιγ. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις επιλογές του Τούντορ και για τις ακατανόητες αλλαγές του. Όταν παίζεις το ματς της χρονιάς και δεν βάζεις τον Παγέτ. Ακόμα κι αν δεν είναι σε εξαιρετική φόρμα, στο τέλος ενός τέτοιου αγώνα, μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια εκτέλεση στημένης φάσης ή ακόμα και με μια ατομική ενέργεια. Το ότι οι παίκτες δεν ενημερώθηκαν για το αποτέλεσμα της Άιντραχτ, είναι αντιεπαγγελματικό. Ακόμα κι αν ήθελαν να ελπίζουν στην πρόκριση, θα έπρεπε τουλάχιστον να είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Europa League».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ