Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέροια – ΠΑΟΚ Β (live)

Παρακολουθήστε ζωντανά μέσα από το PAOK24 την εξέλιξη της πρεμιέρας της Super League 2!

Στέργιος Αναστασιάδης

Βέροια – ΠΑΟΚ Β (live)

Μείνετε συντονισμένοι στο PAOK24 ακολουθεί όλο το ρεπορτάζ…

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΟΚ Β: 1-1

90+5′ Γκολ για τη Βέροια. Ο Μπουολί εκτελεί και ισοφαρίζει για τη Βέροια

90+3′ Πέναλτι για τη Βέροια. Κάθετη πάσα στον Φασίδη, κάνει το κοντρόλ εντός περιοχής, ο Τασιούρας πέφτει επάνω του, ενώ η μπάλα έχει φύγει προς τα πίσω, πέναλτι δίνει ο διαιτητής. Στη συνέχεια, τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και ο Μιχαηλίδης για διαμαρτυρία.

90+3′ Κίτρινη κάρτα στον Γκορτεζιάνι

90′ Ευκαιρία για τη Βέροια. Σέντρα από δεξιά, ο Φασίδης νικάει στον αέρα τον Μορικέλι, η κεφαλιά του όμως περνάει λίγο έξω από την εστία του ΠΑΟΚ Β

88′ Κίτρινη κάρτα στον Ουεντραόγκο για αντικανονικό μαρκάρισμα στο κέντρο

84′ Προσπαθεί να πιέσει η Βέροια με κάποια κόρνερ, στην περιοχή του ο ΠΑΟΚ Β, ο Γιαξής κόβει την επικίνδυνη προσπάθεια του Μπουκουβάλα από αριστερά

80′ Ισαακίδης και Ιωάννου μέσα για τη Βέροια, Μαραγκός και Μπούζας εκτός

79′ Βγαίνει ο σκόρερ του ΠΑΟΚ Β, Χατζηστρεαβός και περνάει στη θέση του ο Σπυρίδης

77′ Κόντρα επίθεση του ΠΑΟΚ, ο Σπυράκος συγκλίνει από αριστερά, σουτάρει με το δεξί, ψηλά η μπάλα άουτ

75′ Κόρνερ του Μπουκουβάλα από δεξιά, δεν απειλείται η άμυνα του ΠΑΟΚ Β και η φάση ολοκληρώνεται με οφσάιντ

73′ Περνάει εκτός ο Μπράντονιτς, στη θέση του ο Σπυράκος. Περνάει εκτός και ο Ορφανίδης για τη Βέροια, μετά την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε, ο Κατσούνης τον αντικαθιστά

66′ Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Νινούα, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Παπαδόπουλος. Στη συνέχεια, ο Αντρέ Ρικάρντο δέχθηκε κίτρινη κάρτα καθώς έπεσε πάνω στον γκολκίπερ της Βέροιας

63′ Η ώρα της επιστροφής για τον Μιχαηλίδη μετά από σχεδόν οκτώ μήνες. Μπαίνει στη θέση του Κωττά, περνάει και ο Γκορτεζιάνι αντί του Πανίδη

62′ Ο Μπουολί κάνει το κοντρόλ μέσα στην περιοχή, σουτάρει, υπό πίεση, μπλοκάρει ο Μπαλωμένος χωρίς δυσκολία.

58‘ Πρώτη αλλαγή για τη Βέροια με τον Μπελεβώνη να περνάει στη θέση του Μπλέτσα

54΄ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Υποδειγματική αντεπίθεση με τον Μπράντονιτς από πάσα του Γιαξή, ο πρώτος συνδυάζεται δις με τον Χατζηστραβό και αυτός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι “γράφει” το 0-1!

51΄ Μακρινό σουτ του Μπράντονιτς, η μπάλα φεύγει άουτ. Πιο δραστήριος και πιεστικός ο Δικέφαλος, σε σχέση με την εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο.

49΄ Σουτ του Πανίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Βέροιας.

46΄ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο…

Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ Β, ο Γιαξής παίρνει τη θέση του Κιτσάκη.

Οι ομάδες επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο…

45’+1 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, Βέροια και ΠΑΟΚ Β έμειναν στο 0-0, λιγοστές οι αξιόλογες φάσεις.

45’+1 Ωραία ατομική ενέργεια του Αντρέ Ρικάρντο και πάσα του Πορτογάλου στον Πανίδη, βγαίνει στα πόδια του δεύτερου ο Παπαδόπουλος και μπλοκάρει.

39΄ Κίτρινη κάρτα στον Νίκα Νινούα, η πρώτη για τον ΠΑΟΚ, για μαρκάρισμα του Γεωργιανού στον Μπλέτσα.

38΄ Απαντάει ο ΠΑΟΚ! Αντεπίθεση του Δικεφάλου με τον Μπράντονιτς, ωστόσο καθυστέρησε να “εκτελέσει” και το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στους αμυντικούς της Βέροιας.

37΄ Ευκαιρία για τη Βέροια! Ο Μπουόλι ξεπερνάει τον Νινούα και μπαίνει με αξιώσεις μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως πριν σουτάρει, ο Μορικέλι με σωστή προβολή παραχωρεί κόρνερ!

33΄ Κίτρινη κάρτα στον Μπούζα, για φάουλ πάνω στον Χατζηστραβό. Δεύτερη κίτρινη κάρτα για ποδοσφαιριστή της Βέροιας.

28΄ Κόρνερ για τη Βέροια, μετά από σέντρα του Μπουόλι και παρέμβαση του Μορικέλι. Μακρινό σουτ του Μπούζα, η μπάλα φεύγει άουτ.

24΄ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

18΄ Ωραία αντεπίθεση των “ασπρόμαυρων”, η οποία δεν ολοκληρώνεται όμως από τη στιγμή που ο Κιτσάκης “ανοίγει” το κοντρόλ και στη συνέχεια υποπίπτει σε φάουλ.

14΄ Δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ για τον Δικέφαλο, το οποίο περνάει ανεκμετάλλευτο.

13′ Πρώτη τελική για τον ΠΑΟΚ, ο Χατζηστραβός σουτάρει μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό της Βέροιας και φεύγει κόρνερ.

11΄ Ελαφρώς πιο δραστήρια η Βέροια στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, δυσκολεύονται οι “ασπρόμαυροι” να πλησιάσουν στην περιοχή του Παπαδόπουλου!

8΄ Κίτρινη κάρτα στον Φασίδη, για μαρκάρισμα πάνω στον Τασιούρα.

7΄ Κεφαλιά του Φασίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα φεύγει μόλις άουτ. Δεύτερη ευκαιρία για τη Βέροια.

6΄ Κόρνερ για τους γηπεδούχους, το πρώτο στο ματς.

5′  Νευρικός ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

2΄ Καλή ευκαιρία για τη Βέροια, ο Μπουκουβάλας μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή από πάσα του Μπουόλι και πλασάρει, ο Μπαλωμένος λέει “όχι” με τα πόδια!

1΄ Σέντρα στο παιχνίδι…

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα, μετά από 3,5 μήνες προετοιμασίας, κάτι που ήταν κουραστικό. Περιμένουμε πως και πως τα παιχνίδια. Ο φετινός ΠΑΟΚ Β είναι μια καινούργια ομάδα, δουλέψαμε καλά και πιστεύω πως θα δείτε καλά πράγματα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το γεγονός πως αρκετά παιδιά αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα, είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς. Είναι μεγάλη η χαρά μας που έχουμε στην ομάδα και τον Γιάννη Μιχαηλίδη” τόνισε μεταξύ άλλων ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Β, Αργύρης Δαρέλας, στην κάμερα της ΕΡΤ.

“Παρών” στη Βέροια και ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, ενώ έως τώρα η προσέλευση στις κερκίδες είναι μικρή.

Σε αρκετά καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας.

Η βασική ενδεκάδα της Βέροιας: Παπαδόπουλος, Μουχαλης, Μαραγκός, Στίκας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας, Μπούζας, Μπουκουβάλας, Ορφανίδης, Φασίδης, Μπουόλι.

Στον πάγκο για τη “Βασίλισσα του Βορρά” οι Βενετικίδης, Κατσούκης, Τασιόπουλος, Ντουμάνης, Σταμπουλίδης, Ιωάννου και Περδίκης.

Η βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Τασιούρας, Κωττάς, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα,  Μπράντονιτς, Ρικάρντο, Χατζηστραβός, Πανίδη.

Στον πάγκο για τον Δικέφαλο θα βρίσκονται οι Μάροβιτς, Γιαξής, Μιχαηλίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Δαρέλας, Σπυράκος, Σπυρίδης και Γκορντεζιάνι.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους συντοπίτες του, Άγγελο Ζήρδα και Παναγιώτη Κουβαλάκη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς της ΕΠΣ Κοζάνης και παρατηρητής ο Ιωάννης Τζίκας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τη Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας αντιμετωπίζει σήμερα ο ΠΑΟΚ στις 15:15, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματoς της Super League 2!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ κάντο ξανά! (vid)

Επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την 5η Νοεμβρίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ, καλείται να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και να παλέψει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με πρώτο ματς το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Ο ΠΑΟΚ έκανε απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στο Φάληρο και παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο επικράτησε 4-2 του Ολυμπιακού για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς και στο 56' ο Τόμας με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2, ενώ στο 66' και πάλι ο φορ του Δικεφάλου έκανε το 0-3 με υποδειγματικό συνδυασμό Ζίβκοβιτς-Μουργκ και τελικό αποδέκτη τον Ισπανό.

Στο 78' ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, μετά από εκπληκτική συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια, έγραψε το 4-0 για τον Δικέφαλο. Ο Φορτούνης μείωσε στο 86' σε 4-1, με τον Μασούρα στο 90+8' να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από εκείνη την αναμέτρηση:

https://www.youtube.com/watch?v=viVUTTsZzLQ&t=186s

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου VS Ολυμπιακός: Η παράδοση και τα τρία διπλά στο Φάληρο

Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι το βράδυ της Κυριακής (21.04 / 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Πλέι ΟΦ της Super League.

Αυτή, θα είναι η 24η φορά που ο Λουτσέσκου θα βρεθεί αντίπαλος των ερυθρολεύκων, με την παράδοση να μην είναι υπέρ του. Πιο συγκεκριμένα, σε 23 αγώνες έχει μόνο 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 14 ήττες, με τις 9 να είναι ως προπονητής της Ξάνθης, όπου είχε 9 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στον πάγκο του Δικεφάλου, οι δυο πρώτες επικρατήσεις ήρθαν την χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και νταμπλ, με τον ΠΑΟΚ να περνάει νικηφόρα με 0-1 από τον Πειραιά και στον δεύτερο γύρο να νικά με 3-1 στην Τούμπα. Η τελευταία, ήταν τον Περασμένο Νοέμβριο, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε συνθλίψει με 2-4 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε φύγει και πάλι με το διπλό από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 1-2 χάρη σε αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου και την...φωτοβολίδα του Κάλεντ Νάρεϊ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα κόντρα στον Ολυμπιακό ως προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το ξεκίνημα μιας θρυλικής ιστορίας σημάδεψε τη Θεσσαλονίκη στις 20 Απριλίου του 1926, όταν ιδρύθηκε ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών.

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν’ αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή τη σημερινή μέρα γράφοντας τα εξής:

«98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων.
98 που κάνεις δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει και να μάθει "τι είσαι για μένα".
98 χρόνια δίπλα σε λύπες, χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες, δάκρυα κάθε λογής, μάχες. Πάντα ακολουθώντας έναν δικό μας ξεχωριστό τρόπο ζωής, χωρίς ποτέ να κάνουμε πίσω.
98 χρόνια αρχών, αξιών, πίστης κι αφοσίωσης.
98 χρόνια κι όσο κι αν προσπάθησαν, κάνεις δεν κατάφερε να μας λυγίσει.
98 χρόνια ΠΑΟΚ! Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ μας!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ