Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Superleague Κ19: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (LIVE)

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

Ανέστης Παπιόπουλος

Superleague Κ19: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (LIVE)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Σουρωτή, για την 9η αγωνιστική της Superleague K19, με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά να θέλει να πετύχει την 8η νίκη της και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση που ξεκινάει στις 14:00, μέσα από το PAOK24.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει σε λίγο. Οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνισή τους στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ με την ολόμαυρη στολή. Ο ΠΑΣ με μπλε.

Ο καιρός από το πρωί δεν είναι καλός στην περιοχή, ανά διαστήματα πιάνει δυνατή βροχή για ελάχιστα λεπτά και σταματάει. Έχει αρκετή ώρα να βρέξει.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής (Τ), Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Σμυρλής, Ρουμιάντσεβ, Τζίμας, Καλόγηρος (Α) και Κουλούρης.

Στον πάγκο: Νικολακούλης (Τ), Σινανάι, Πανικίδης, Μάρτος, Αθανασίου, Γκιτέρσος, Τσίκος, Αδάμ και Γκούμας.

Ενδεκάδα ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Νταφούλης, Ναούμης, Ντώνος, Γιαλεδάκης, Γερονικόλας, Μόσχος, Λώλης, Φερεντίνος, Κύρκος και Πάνος.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Κύργιος, Χρήστου, Θάνος, Καφενζής, Βλέτσας, Νίτας, Τσίτας, Μήτσης

Το Live του αγώνα:

Ασφαλώς και αποτελεί “μαγική εικόνα” το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τους Ηπειρώτες να μετουσιώνουν σε γκολ τη μοναδική αξιόλογη επίσκεψή τους στα καρέ του ΠΑΟΚ και τους ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μαλεζά να έχουν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν!

Σε κάθε περίπτωση, ο κακός αγωνιστικός χώρος δυσκολεύει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, ενώ η βροχή που πέφτει κατά διαστήματα κάνει ακόμα πιο “βαρύ” τον χλοοτάπητα.

Δεύτερο ημίχρονο:

Τέλος αγώνα! ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-1

90+1′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Το κερασάκι στην τούρτα με κεφάλια του Φίλων από κόρνερ του Τσίκου. ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-1

84ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Κλειδώνει το τρίποντο με το 3-1 λίγο πριν το φινάλε. Ο Γκιτέρσος βγήκε από τα δεξιά έσπασε στην περιοχή για τον Γκούμα που ακολουθούσε και με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 3-1

77′ Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΣ. Έξω οι Λωλης και Μόσχος. Μέσα Νιτας και Τσίτας.

Πολύ δυνατή βροχή καθώς οδεύουμε στο τελευταίο 15λεπτο της αναμετρήσεις.

72′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ανατροπή για τον Δικέφαλο! Ο Γκούμας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φίλων έκανε με κεφάλια το 2-1

71‘ Τέταρτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Έξω ο Δεληγιάννης. Μέσα ο Σινανάι.

Εδώ και 10 περίπου λεπτά η βροχή έχει κάνει και πάλι την εμφάνιση της, παρότι είχε σταματήσει κατά την διάρκεια της ανάπαυλας.

66‘ Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΣ. Έξω ο Νταφούλης. Μέσα ο Αθανασίου.

64‘ Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΣ. Έξω οι Ντώνος και Φερεντίνος. Μέσα οι Καφενζής και Βλέτσας.

63‘ Νέου σουτ του Τσίκου, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

61‘ Η μία ευκαιρία πίσω από την άλλη για τον Δικέφαλο! Αυτήν τη φορά ο Τζίμας πήρε την κεφάλια από κόρνερ, αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε δύσκολη επέμβαση. Παραμένει το 1-1. Πιέζει ασφυκτικά ο ΠΑΟΚ.

59‘ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Τζίμας πήρε, στο σημείο του πέναλτι, την πάσα του Γκιτέρσου από τα δεξιά αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

55‘ Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Νέα ευκαιρία με τον Σμυρλή που σούταρε από τα όρια της περιοχής, στέλνοντας αυτή τη φορά την μπάλα άουτ.

53′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Σνάουτσνερ έκοψε την μπάλα, έπαιξε γρήγορα στα αριστερά στον Γκούμα, ο οποίος με την σειρά του έφερε την μπάλα στον άξονα για τον Σμυρλή που με όμορφο τελείωμα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

52′ Κίτρινη κάρτα για τον Τσίκο (ΠΑΟΚ)

50‘ Φάση για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα στο ύψος του πέναλτι με τον Γκιτέρσο χωρίς μαρκάρισμα να καταφέρνει να πάρει την κεφαλιά

46‘ Με τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ξεκινά το ημίχρονο. Ο Γκιτέρσος πήρε αμαρκάριστος την κεφάλια μετά από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να περνά ξυστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ. Παραμένει το 0-1

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη κατοχή.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την επανάληψη με δύο αλλαγές. Έξω οι Ρουμάντσιεβ και Καλογήρος. Μέσα οι Τσίκος και Γκούμας

Τέλος ημιχρόνου : ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 

Ακόμη μια κίτρινη κάρτα για τον ΠΑΟΚ. Ο Πασαχίδης είναι πλέον στο μπλοκάκι του διαιτητή.

45+1′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Σμυρλής εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του 3 περίπου μέτρα εκτός περιοχής, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση στο παραθυράκι της εστίας του.

2 Λεπτά καθυστερήσεις για το τέλος του ημιχρόνου.

45′ Εδώ και περίπου 6-7 λεπτά έχει ξεσπάσει βροχή στην Σουρωτή.

40′ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ. Πέρασε ανεκμετάλλευτο όπως όλα έως τώρα.

Τρεις κάρτες μέχρι τώρα στο παιχνίδι. Ντώνος, Πάνος από ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ρουμάντσιεβ από τον ΠΑΟΚ

35‘ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Έξω ο Κουλούρης, μέσα ο Γκιτέρσος

34‘ Διακοπή στο παιχνίδι. Ο Κουλούρης του ΠΑΟΚ είναι στο έδαφος με πρόβλημα τραυματισμού

30′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην πρώτη φάση των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι, ανοίγει το σκορ με τον Πανό να φεύγει από τα δεξιά, να σπάει παράλληλα την μπάλα και τον Μόσχο προ κενής εστίας να κάνει το 0-1

27‘ απευθείας άουτ η εκτέλεση από τον Σμυρλή.

26‘ Φάουλ κερδίζει ο Τζίμας ακριβώς στο ημικύκλιο της περιοχής.

22‘ Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμό. Στα τελευταία λεπτά πιέζει τον ΠΑΣ.

15‘ Ωραία ενέργεια του Ρουμάντσιεβ (ΠΑΟΚ) που απέφυγε δύο αντιπάλους, σούταρε 3-4 μέτρα εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος. Όχι λόγω του καιρού.

8′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Σμυρλή να πλασάρει από τα όρια της περιοχής και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει.

Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό στα τελευταία λεπτά. Και με ισοπαλία ο ΠΑΟΚ θα είναι μόνος πρώτος.

1′ Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ρυθμό στα πρώτα λεπτά και με ολιγόλεπτη διακοπή λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του Δικεφάλου με 2-0 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο Βέλγιο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=bztWTPyJ8H8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή στην αναβολή για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άνω - κάτω το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη στις 2/5.

Αυτό σημαίνει ότι η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένη για την Μ. Τετάρτη στις 1/5, θα αναβληθεί εκ νέου!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 8/5.

Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα σχηματιστεί το καλεντάρι, μετά και τα νέα δεδομένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι πρέπει η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ.

Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι' αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ.

Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ