Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Superleague Κ19: ΠΑΟΚ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (LIVE)

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

Ανέστης Παπιόπουλος

Superleague Κ19: ΠΑΟΚ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (LIVE)

Καλησπέρα από το αθλητικό κέντρο “Lolas” στη Σουρωτή, όπου στις 14:00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, για την 10η αγωνιστική της Superleague Κ19.

Το PAOK24 βρίσκεται εκεί και σας παρέχει ζωντανή ενημέρωση από το παιχνίδι.

Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά θέλει με την 9η της νίκη να παραμείνει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, υποδεχόμενη την ομάδα της Μαγνησίας που είναι στην 10η θέση, με 9 βαθμούς.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Νικολακούδης, Αδάμ, Δεληγιάννης, Φίλων, Ζίλο, Σνάουτσνερ, Τζίμας, Ρουμάντσιεβ, Γκιτέρσος, Γκούμας και Αθανασίου

Στον πάγκο: Αγγελίδης, Σινανάι, Πασαχίδης, Τσίτσκας, Μάρτος, Δελιόπουλος, Τσίκος, Ιμπραχήμ, Καλόγηρος.

Η ενδεκάδα του Βόλου: Αυγερινός, Ζέρβας, Μαλαμούλης, Ζαχαρούλης, Καραστέργιος, Ορτέντζιος, Στεργίου, Τριανταφύλλου, Νταϊλάνι, Παπαθανασίου και Κασιούρας

Στον πάγκο: Σίμος, Θεοδωρίδης, Καλαμπούκας, Γαβριηλίδης, Τσελεμπάκης, Κύρκος, Καφέτζι, Δήμου, Τουλουμενίδης.

Το live:

Τέλος αγώνα : ΠΑΟΚ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 3-0

89‘ Σπουδαία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Τριπλή προσπάθεια του Αδάμ να σκοράρει, τριπλή και η απάντηση του Αυγερινού με αποκρούσεις.

88‘ Καλή στιγμή με Τζιμα για τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός επιθετικός σούταρε λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ξυστά άουτ.

80‘ Δυνατή σύγκρουση Τζίμα – Τσελεμπάκη. Μετά τις πρώτες βοήθειας συνεχίζουν και οι δύο.

79‘ κλείνει της αλλαγές του ο Μαλεζάς. Έξω ο Ρουμάντσιεβ. Μέσα ο Πασαχίδης.

75‘ Αλλαγή για τον Βόλο. Έξω ο Κασιούρας, μέσα ο Τουλουμενίδης.

74‘ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ωραίος συνδυασμός Μάρτου, Τζίμα, Τσίκου και Καλόγηρου, με τον τελευταίο να σουτάρει έξω από την περιοχή, συρτά άουτ.

Υπενθύμιση: ο ΠΑΟΚ είναι στους 24 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί με 21. Οι ερυθρόλευκοι παίζουν την Δευτέρα με την ΑΕΚ.

67‘ Τραυματισμός για παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Δεληγιάννης δεν μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι. Στη θέση του ο Σινανάι.

64‘ Τετάρτη αλλαγή για τον Βόλο. Έξω ο Μαλαμούλης, μέσα ο Σίμος.

61′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Φίλων πήρε την κεφάλια και ανάγκασε τον Αυγερινό σε δύσκολη επέμβαση, στο δεξί του “Γ”.

60‘ Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Έξω ο Γκούμας, μέσα ο Καλόγηρος

55‘ Τρίτη αλλαγή για τον Βόλο. Έξω ο Ορτέντζιος, μέσα ο Δήμου.

52′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Αδάμ βγήκε από τα δεξιά, με το αριστερό δοκίμασε μια γλυκιά σέντρα με τον Τζίμα από την καρδιά της μικρής περιοχή, αμαρκαριστος, να κάνει το 3-0

51‘ Πρώτη τελική για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τσίκος εκτέλεσε από μακρινή απόσταση απευθείας φάουλ, με την μπάλα να φεύγει αρκετά μετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βόλου. Παραμένει το 2-0.

47‘ Καλή στιγμή για τον Βόλο με τον Παπαθανασίου να δοκιμάζει από τα όρια της περιοχής και την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να ξανά μπουν στο παιχνίδι, νωρίς στο ξεκίνημα το ημιχρόνου.

Ενραξη δευτέρου ημιχρόνου.

Δύο αλλαγές το ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ. Έξω οι Γκιτέρσος και Σνάουτσνερ. Μέσα οι Τσίκος και Μάρτος. Δύο αλλαγές και για τον Βόλο. Έξω οι Ζαχαρούλης και Στέργιου. Μέσα οι Γαβριηλίδης και Τσελεμπάκης.

Ημίχρονο: ΠΑΟΚ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 2-0 (Γκιτέρσος 25′, 33′)

45‘ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουμάντσιεβ (ΠΑΟΚ), η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

41‘ Απειλή μετά από ώρα για τον Βόλο. Ο Στέργιου εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω και πλάγια αριστερά της περιοχής, με τον Νικολακούλη του ΠΑΟΚ να μπλοκάρει.

39‘ Ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία για τους ασπρόμαυρους! Ο Γκιτέρσος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έσπασε την μπάλα στον Τζίμα, ο οποίος εξ επαφής έστειλα την μπάλα ψηλά πάνω από την εστία. Παραμένει το 2-0.

37‘ Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ που ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού απόλυτα. Εκτέλεση κόρνερ του Ρουμάντσιεβ, την κεφάλια ο Τζίμας, με την μπάλα να φεύγει και πάλι άουτ.

34‘ Άμεσα ευκαιρία και για τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Γκούμας μετά από σέντρα πήρε την κεφάλια, στο ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

33ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος βγήκε και πάλι από τα δεξιά, αυτή τη φορά με τον Αδάμ, ο οποίος σέντραρε για τον Γκιτέρσο, με τον τελευταίο να βρίσκει και πάλι δίχτυα, από το ίδιο σημείο με πριν και με παρόμοιο τρόπο. ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ 2-0.

25ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Η μπάλα πήγε στα δεξιά, με τον Τζίμα να την υποδέχεται και με όμορφη σέντρα να βρίσκει τον Γκιτέρσο που κατέβασε εντός περιοχής και από κοντά έκανε το 1-0!

17‘ Ο Αθανασίου δοκίμασε από τα όρια της περιοχής, με τον Αυγερινό να μπλοκάρει εύκολα στο κέντρο της εστίας.

14‘ Πολύ καλή σέντρα του Αδάμ από τα δεξιά, με στόχο τον Γκιτέρσο που για λίγο δεν μπόρεσε να πάρει την κεφάλια, στο πρώτο δοκάρι. Πιέζει ο ΠΑΟΚ

10‘ Νέα απειλή από ΠΑΟΚ. Ο Αθανασίου εκτέλεσε από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αυγερινού.

8Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Φίλων έγινε αποδέκτης της μπάλας από εκτέλεση κόρνερ, την κεφάλια του εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Βόλου και στην συνέχεια ο Γκιτέρσος προσπάθησε από πολύ κοντινή απόσταση 3(!) φορές να τον κερδίσει, με τον Αυγερινό να τα εξουδετερώνει όλα!

6′ ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να δημιουργήσει κατάστασης πίεσης στην άμυνα των φιλεξενούμενων, οι ωστόσο απειλούν και πάλι με τον Νταϊλάνι που από τα δεξιά έκανε την κούρσα, έβγαλε την σέντρα, χωρίς να βρει συμπαίκτη.

3‘ Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ μεγάλη φάση για τον Βόλο στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης! Ο Νταϊλάνι δοκίμασε ένα σουτ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέσμευση Μητσοτάκη: «Θα τιμωρηθούν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί»

«Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την οπαδική βία και την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη με την σύλληψη δεκάδων οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί.

Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα βάλει τέλος στο «καρκίνωμα της οπαδικής βίας και στα παρακλάδια της».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

«Δυσκολεύομαι να σχολιάσω μια ανοιχτή έρευνα που δρομολογείται ακόμα και σε δικαστικό επίπεδο.

Έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Εννοούμε αυτά που λέμε. Κάποιες φορές υπάρχουν σταγόνες που ξεχειλίζουν το ποτήρι. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα.

Διεξήχθη μια εμπεριστατωμένη έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, πράγμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα.

Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί, δεν είναι δουλειά μου αυτό.

Δείξαμε ότι διαθέτουμε την πολιτική βούληση και με το παραπάνω. Θυμάστε την κριτική που δεχτήκαμε για τα κλειστά γήπεδα.

Η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα δεν έχει καμία σχέση με πέρσι και πρόπερσι.

Όμως, το αυγό του φιδιού καραδοκεί, αλλά με αποφασιστικότητα θα τιμωρήσουμε όποιον πρέπει.

Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας και τα παρακλάδια της».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αφετηρία για Τούμπα με ένα πρόβλημα

Ξεκίνησε την προετοιμασία της και η ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι και η ΑΕΚ έπιασε δουλειά για τη μάχη των Δικεφάλων το βράδυ της Κυριακής στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, καθώς όσοι έπαιξαν με το τριφύλλι έκαναν αποφόρτιση και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μοναδικός απών ο Αρόλντ Μουκουντί που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ο οποίος είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός κόουτς της Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπιασε δουλειά για ΑΕΚ

Αφήνει πίσω του το ματς με την Λαμία ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αφήνοντας πίσω του την γκέλα που τον πληγώνει βαθμολογικά κόντρα στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία για του για το κομβικό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στις 19:30 στην Τούμπα.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στο τακτικό κομμάτι, ενώ διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

Την Παρασκευή (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ