Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοτάρσκι, Αουγκούστο ή Κουλιεράκης;

Τρεις όμορφες ενέργειες, ένας νικητής

PAOK24

Κοτάρσκι, Αουγκούστο ή Κουλιεράκης;

Ντόμινικ Κοτάρσκι, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, διεκδικούν το βραβείο του «Play of the month». Η ΠΑΕ αναφέρει σχετικά στην ιστοσελίδα της:

«Τρεις πανέμορφες ενέργειες μπαίνουν στη μάχη για το βραβείο του nak Play of the Month Οκτωβρίου. Εσείς επιλέγετε τον τελικό νικητή!

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας είχε μία απίθανη έμπνευση και με ένα… μαγικό τακουνάκι έδωσε την ασίστ στον Νέλσον Ολιβέιρα για το 1-0, με τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια αμυντικού των φιλοξενούμενων.

Στην τριάδα μπαίνει κι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο νεαρός στόπερ έχει αποδείξει πως είναι ιδιαίτερα ικανός με τη μπάλα στα πόδια και στο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, με μία 50άρα μπαλιά άλλαξε το παιχνίδι για τον Λευτέρη Λύρατζη, αυτός με τη σειρά του έδωσε στον Νάρεϊ και ο Δικέφαλος πέτυχε το δεύτερο τέρμα του που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Τέλος από την κουβέντα δεν λείπει κι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι που κέρδισε το βραβείο τον Σεπτέμβριο και πάει για repeat. Κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena σταμάτησε με εντυπωσιακή επέμβαση σουτ του Πινέδα από κοντινή απόσταση.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με τις τρεις καλύτερες του μήνα ενέργειες, ψηφίστε την αγαπημένη σας και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ