Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα… τελικού για την Κ17!

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα το μεσημέρι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο!

Στέργιος Αναστασιάδης

Ώρα… τελικού για την Κ17!

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος με έξι νίκες σε έξι παιχνίδια, καταλαμβάνοντας φυσικά την πρώτη θέση στον Δ΄ όμιλο και έχοντας “σκουπίσει” τον Λεβαδειακό με δύο νίκες στην ημιτελική φάση των αγώνων μπαράζ, η Κ17 του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 13:00 τον Ολυμπιακό, με έπαθλο την απευθείας πρόκριση στο φάιναλ φορ!

Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές των Πέτρου Τσιαπακίδη και Εμπενίζερ Χάγκαν, καλούνται να κάμψουν και την αντίσταση των Πειραιωτών στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, με τους “ερυθρόλευκους” από την πλευρά τους να τερματίζουν πρώτοι στον Α΄ όμιλο με το απόλυτο των βαθμών και να προκρίνονται στον τελικό κερδίζοντας δις τον Ατρόμητο!

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σπύρος Καζάνας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους συντοπίτες του, Χρήστο Τάκο και Λάμπρο Βλαχοδήμο, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Ζυγάς, επίσης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και παρατηρητής ο Δημήτρης Κωνσταντίνου της ΕΠΣ Άρτας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον σημερινό τελικό της πρώτης φάσης, ακολουθούν οι αγώνες της δεύτερης φάσης, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο μαζί με ΑΕΛ, Άρη, Βόλο, Λαμία, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάγιεν: «Κάνουμε τους αντιπάλους μας να νιώθουν νευρικοί»

Αποθέωσε την ομάδα του ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ήταν εξαιρετική και νίκησε με 3-0 την Αντβέρπ, τέσσερις μέρες πριν τη μεγάλη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/04, 22:00) για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Έτσι, ανέβηκαν στην 3η θέση με 33 βαθμούς και είναι στο -2 από την πρωτοπόρο, Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (έχει παιχνίδι λιγότερο), ενώ θα πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη μεγάλη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο προπονητής των Βέλγων, Νίκι Χάγιεν, μίλησε μετά το τέλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης για την τεράστια διαφορά με την περίοδο που ο Ρόνι Ντέιλα ήταν στο τιμόνι της ομάδας. «Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε να εκπέμπουμε αυτό το πνεύμα νικητή. Να συνεχίσουμε να κάνουμε τις άλλες ομάδες νευρικές και μέχρι τώρα αυτό φαίνεται ότι λειτουργεί καλά. Στο μεταξύ, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την τέταρτη θέση, μετά την τρίτη και ούτω καθεξής» ανέφερε ο προπονητής των Βέλγων.

Ενώ αναφορικά με τις αλλαγές που υπάρχουν συγκριτικά με την εποχή που ο Ρόνι Ντέιλα ήταν στο τιμόνι της ομάδας, τόνισε: «Το μόνο που τολμώ να πω είναι ότι έχει αλλάξει είναι η πολύ καλή ψυχολογία που έχει δημιουργηθεί»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ευχαριστούμε τον Ζαγοράκη για τις ενέργειες στο… Μπριζ»

Η ανακοίνωση και το ευχαριστώ του Συλλόγου Ποντίων Νυρεμβέργης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης, με την οποία ευχαρίστησε θερμά τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την «άμεση ανταπόκριση του σε αίτημα του σωματείου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, για την απεμπλοκή μελών-φίλων του συνδέσμου από τις αστυνομικές διαδικασίες των Αρχών της πόλης Μπριζ του Βελγίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης ευχαριστεί θερμά τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη για την άμεση ανταπόκρισή του σε έκτακτο χθεσινό αίτημα του σωματείου καθώς και τις ακόλουθες ενέργειές του με τις οποίες επετεύχθη η απεμπλοκή φίλων, μελών του ΣΠΝ και Ελλήνων πολιτών, από τις αστυνομικές διαδικασίες των Αρχών της πόλης Μπριζ του Βελγίου.

Οι παραπάνω συμπατριώτες μας, εκδρομείς στον ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ, εγκλωβίστηκαν στον υπερβάλλοντα ζήλο της βελγικής αστυνομίας, από τον οποίο «απαλλάχθηκαν» χάρη στην ολονύκτια προσπάθεια του Θ. Ζαγοράκη για την κινητοποίηση των βελγικών Αρχών με χρήση του θεσμικού του ρόλου στο Ευρωκοινοβούλιο και των διαπροσωπικών του σχέσεων με τις προξενικές Αρχές της Ελλάδας στο Βέλγιο.

Ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης παραμένει ευγνώμων στον Θοδωρή Ζαγοράκη για την εν γένει σχέση αλληλεγγύης που οικοδομείται μεταξύ μας, καθώς τόσο στην άνω αναφερόμενη περίπτωση, όσο και στη δυστυχία του σχολείου «Αριστοτέλης» Μονάχου, επέδειξε και συνεχίζει να επιδεικνύει ουσιαστικό ενδιαφέρον πρωτοβουλιών.

Ο Θ. Ζαγοράκης, παντοτινός Captain του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ένας έντιμος φίλος»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Ξέρω τι κάνεις μακριά από το Βέλγιο!

Τα αποτελέσματα των Βέλγων μακριά από το «σπίτι» τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ακόμα πιο κοντά στην κορυφή των playoffs του βελγικού πρωταθλήματος βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η Κλαμπ Μπριζ, η οποία κέρδισε στο «Γιαν Μπρέιντελ» την Αντβέρπ με 3-0. Μετά και το χθεσινό τρίποντο η αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά» έφτασε τις τρεις εντός έδρας νίκες μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς επικράτησε κατά σειρά Άντερλεχτ, ΠΑΟΚ και Αντβέρπ.

Πώς τα πάει όμως η ομάδα του Νίκι Χάγιεν στα εκτός έδρας παιχνίδια της και συγκεκριμένα στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της μακριά από το Βέλγιο; Το PAOK24 με αφορμή την αναμέτρηση της Τούμπας το βράδυ της Πέμπτης, εντόπισε και σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα της Βέλγικης ομάδας μακριά από το... σπίτι της.

Η πρώτη εκτός έδρας αποστολή ήταν στις 3 Αυγούστου στη Δανία με αντίπαλο την Άαρχους για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Εκείνο το παιχνίδι ήταν ο επαναληπτικός του 3-0 του «Γιαν Μπρέιντελ», με την ομάδα του Ρόνι Ντέιλα να γνωρίζει «γλυκιά» ήττα με 1-0.

Στην επόμενη φάση η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο της Μπριζ την Ισλανδική Ακουρέρι, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ να συντρίβει με το ίδιο σκορ και στα δύο παιχνίδια (5-1 και 1-5) την αντίπαλο της και να περνάει πανηγυρικά στην επόμενη φάση του θεσμού. Στα πλέι οφ του Europa Conference League αντιμετώπισε την Οσασούνα, με τους Βέλγους να παίρνουν τεράστιο διπλό με σκορ 1-2 στην Ισπανία και με την ισοπαλία της ρεβάνς (2-2) να προκρίνονται στους ομίλους της διοργάνωσης, εκεί όπου κληρώθηκαν να αγωνιστούν κόντρα σε Λουγκάνο, Μπεσίκτας και Μπόντο Γκλιμτ.

Στη Νορβηγία η Μπριζ επικράτησε με 0-1 της Μπόντο, ενώ κόντρα σε Λουγκάνο και Μπεσίκτας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις επικρατώντας στη μεν Ελβετία με 1-3 και στη δε Τουρκία με 0-5. Οι Βέλγοι πέρασαν από τον όμιλο ως πρωτοπόροι και στον δρόμο τους συνάντησαν την Μόλντε, από την οποία ηττήθηκαν με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο ανέτρεψαν τα δεδομένα στον επαναληπτικό, όπου πήραν ευρεία νίκη με 3-0 κόντρα στους Νορβηγούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Βέλγων μέχρι τώρα στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια:

Μπόντο Γκλιμτ-Κλαμπ Μπριζ 0-1

Λουγκάνο-Κλαμπ Μπριζ 1-3

Μπεσίκτας-Κλαμπ Μπριζ 0-5

Μόλντε-Κλαμπ Μπριζ 2-1

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ