Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aπόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β (live)

Η εξέλιξη της αναμέτρησης!

Βασίλης Μανδράου

Aπόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β (live)

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ. Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ Β με 1-2 επί του Απόλλωνα Πόντου, χάρη σε δύο προσωπικά τέρματα του Βλάντιμιρ Μπράνονιτς.

92′ Διακοπή στο παιχνίδι, με τον Εσούμα να αποχωρεί υποβασταζόμενος εκτός αγωνιστικού χώρου.

90′ Τέσσερα λεπτά ο έξτρα χρόνος!

90′ Το παιχνίδι από το…πουθενά έχει αποκτήσει ξέφρενο ρυθμό με τον Απόλλωνα να πιέζει για την ισοφάριση. Πάντα στο 1-2 το σκορ!

86′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα Πόντου. Έπειτα από φάση διαρκείας ο Καλογέρης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-2!

85′ Πάντα στο 0-2 το σκορ του παιχνιδιού. Υπενθυμίζεται ότι αμφότερα τα δύο τέρματα για τους «ασπρόμαυρους» πέτυχε ο Μπράντονιτς!

81′ Τα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει αισθητά με τον Δικέφαλο να έχει μπλοκάρει εντελώς την επιθετική ανάπτυξη των γηπεδούχων.

76′ Αλλαγή για τους γηπεδούχους. Στη θέση του Αμαραντίδη μπαίνει ο Δαλιανόπουλος.

74′ Μία ανάσα από το 0-3 ο Δικέφαλος. Ο Στέφανος Τζίμας στα πρώτα δευτερόλεπτα παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πίτκα.

72′ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Μπράντονιτς περνάει ο rookie της ομάδας Στέφανος Τζίμας!

69′ Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει σηκώσει για προθέρμανση εδώ και ώρα τον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος αναμένει με τη σειρά του το επίσημο ντεμπούτο του με την δεύτερη ομάδα!

67′ Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β 0-2

64′ Αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρίσκεται στις κερκίδες ο Γιάννης Μιχαηλίδης κατά την αντικατάστασή του, με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό να δείχνει «ανεβασμένος» σε σχέση με το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ.

63′ Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία περνάει στον αγωνιστικό χώρο τους Γιαξή και Νινούα αντί των Μιχαηλίδη και Γρόσδη αντίστοιχα.

59′ Εμφανώς επηρεασμένοι οι γηπεδούχοι από το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να κυριαρχεί πλέον στον αγωνιστικό χώρο.

56′ Γερές βάσεις νίκης για τον Δικέφαλο στο Πολύκαστρο. Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β 0-2!

55′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Μπράντονιτς, έπειτα από ασίστ του Πανίδη, πλάσαρε ιδανικά από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Πίτκα και διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

54′ Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Αραβίδης επιχείρησε έξυπνη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, με τον Λαμπίρη να εκτελεί από πλάγια θέση και να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταλιχμανίδη.

51′ Έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο ο Απόλλων, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση χωρίς ωστόσο κάποια αξιοσημείωτη στιγμή.

48′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ Β! Ο Πανίδης μοίρασε δεξιά στον Τσοπούρογλου, ο οποίος «έπιασε» βολίδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να «τραντάζει» το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

46′ Αλλαγή και για τον Απόλλωνα, με τον Λαμπίρη να αντικαθιστά τον Καλαϊτζίδη!

46′ Διπλή αλλαγή για τον Δικέφαλο! Χατζηστραβός και Σπυράκος δίνουν τη θέση τους σε Μελετίδη και Σμυρλή αντίστοιχα.

>ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ, Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β 0-1!

45′ Ένα λεπτό ο έξτρα χρόνος

40′ Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β 0-1

39′ Αλλαγή για τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Εσαλό περνάει εκτός, για να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Χρήστος Αραβίδης.

37′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Μπράντονιτς έκανε σπουδαία κούρσα από την αριστερή πλευρά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Πίτκα, «ανοίγοντας» το σκορ για τον Δικέφαλο!

36′ Τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Αμπουντού μπήκε από την δεξιά πλευρά στην περιοχή, πλάσαρε στον Κωστίκα, ο οποίος πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Ταλιχμανίδη να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση με τα πόδια παραχωρώντας κόρνερ.

35 λεπτά παιχνιδιού στο Πολύκαστρο. Πάντα στο μηδέν οι δύο ομάδες!

29′ Κομπίνα επιχείρησαν οι «ασπρόμαυροι» με τους παίκτες του Απόλλωνας να κλέβουν την μπάλα και να απομακρύνουν σε πλάγιο.

28′ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ!

25′ Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ 0-0

24′ Μικρή διακοπή στο παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό με το ιατρικό τιμ να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

22′ Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τον Ταλιχμανίδη να βγαίνει και να διώχνει την μπάλα πλάγια προτού ο Εσαλό γίνει κάτοχός της. Σωστή θέση για τον πορτιέρε του Δικεφάλου.

19΄ Ωραία μπαλιά του Τσοπούρογλου στον Μπράντονιτς, ο οποίος από την δεξιά πλευρά επιχειρεί μία σέντρα  με τον Πίτκα να μπλοκάρει την μπάλα και να «καθαρίζει» την φάση.

17′ Πίεση στην πρώτη πάσα ζητάει ο Πάμπλο Γκαρσία, με τους παίκτες του Δικεφάλου να μην επιτρέπουν στους γηπεδούχους να αναπτυχθούν και να επιλέγουν τις μεγάλες μπαλιές.

10′ Το παιχνίδι έχει φρενήρη ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 0-0.

9′ Πολύ μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα! Ο Καλαϊτζίδης σέντραρε από τα αριστερά με τον Εσούμα να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Ταλιχμανίδης είχε σωστή θέση κι έβαλε «STOP» στον Αφρικανό μεσοεπιθετικό, με την μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι και τον Μιχαηλίδη να απομακρύνει σε πλάγιο άουτ.

7′ Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. ο Φράγκος «έπιασε» δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, με τον Ταλιχμανίδη να αποκρούει στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

5′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ Β. Ο Χατζηστραβός «άδειασε» δύο προσωπικούς του αντιπάλους, πάσαρε έξυπνα στον Σπυράκο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Πίτκα.

Ενώ το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, αυτή τη στιγμή στις κερκίδες του γηπέδου βρίσκονται περίπου 100 άτομα.

1′ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης!

Με μικρή καθυστέρηση θα ξεκινήσει το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ακόμη στα αποδυτήρια.

Παρών στις κερκίδες του γηπέδου είναι μεταξύ άλλων ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο οποίος πριν από μερικές μέρες μπήκε με κάθε επισημότητα στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μόλις έκανε την εμφάνιση της και η βροχή στο Πολύκαστρο, με την εικόνα του αγωνιστικού χώρου να είναι σε μέτριο επίπεδο.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Σπυρίδη, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις, θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Πανίδης.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Κωνσταντίνος Μπούμπας του Συνδέσμου Ηπείρου. Χρήστος Τζιότζιος και Θανάσης Καραγιάννης θα είναι οι βοηθοί, αμφότεροι από την ΕΠΣ Θράκης, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Σταφύλας από την Ξάνθη.

Tην πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή επίσημου αγώνα, καταγράφει ο «βενιαμίν» της ομάδας Στέφανος Τζίμας.

Κοινός παρανομαστής για τις δύο ομάδες δεν είναι άλλος από τον Χουσεΐν Μουμίν, ο οποίος αγωνίστηκε στον Δικέφαλο από το 2005 έως το 2011, έχοντας βέβαια παραχωρηθεί δύο φορές ως δανεικός.

Στον πάγκο για τον Δικέφαλο βρίσκονται οι: Μοναστηρλής, Μελετίδης, Πανίδης, Τασιούρας, Σελιμάι, Γιαξής, Νινούα, Τζίμας, Σμυρλής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Πάθι, Μουμίν Χουσεΐν, Φράγκος, Καλαϊτζίδης, Αμπούντου, Κωστίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Εσαλό, Εσούμα.

ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης, Κιτσάκης, Μιχαηλίδης, Τσοπούρογλου, Μορικέλι, Δαρέλας, Γρόσδης, Μπράντονιτς, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Σπυρίδης.

Καλησπέρα από το Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου, εδώ που στις 15:00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 ανάμεσα σε Απόλλων Πόντου και ΠΑΟΚ Β.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του Δικεφάλου με 2-0 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο Βέλγιο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=bztWTPyJ8H8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή στην αναβολή για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άνω - κάτω το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη στις 2/5.

Αυτό σημαίνει ότι η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένη για την Μ. Τετάρτη στις 1/5, θα αναβληθεί εκ νέου!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 8/5.

Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα σχηματιστεί το καλεντάρι, μετά και τα νέα δεδομένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι πρέπει η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ.

Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι' αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ.

Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ