Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα φιλική γκέλα με… buzzer beater

Η Ουγγαρία κέρδισε την… μέτρια Ελλάδα – Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κουλιεράκης

PAOK24

Νέα φιλική γκέλα με… buzzer beater

Με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Κάλμαρ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Ελλάδα γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ουγγαρία σε φιλική αναμέτρηση.

Οι Ούγγροι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Σάλαϊ, όμως στο 80′ ο Μπακασέτας έφερε το ματς στα ίσια με εκτέλεση πέναλτι.

Η Εθνική παρατάχθηκε με διάταξη 4-3-3 με Πασχαλάκη στα καρέ, αλλά και τους Ρότα, Ρέτσο, Χατζηδιάκο και Γιαννούλη στην άμυνα. Στο κέντρο ήταν οι Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης και Μπακασέτας και ως εξτρέμ θα παίξει ο Μασούρας και ο Μάνταλος, με τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Η Ουγγαρία μπήκε αρκετά καλά στο ματς και στο 15′ στην πρώτη της απειλητική επίσκεψη στην εστία της Εθνικής κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ήταν μία φάση, όπου οι Μαγυάροι άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα. Συγκεκριμένα, συνεργάστηκαν άψογα οι Στάιλς και Ρόλαντ Ζάλαϊ με την μπάλα να φθάνει στον άσο της Φράιμπουργκ που δεν είχε πρόβλημα με πλασέ να νικήσει τον Πασχαλάκη και να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Με την έναρξη του β’ μέρους η Εθνική ήταν κάπως πιο ενεργητική και στο 49′ έκανε την πρώτη της καή ευκαιρία. Ο Μπακασέτας πάσαρε στον Μασούρα, ο οποίος εκτέλεσε από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Το 1-0 παρέμενε με την εικόνα της Εθνικής να είναι λίγο καλύτερη εν συγκρίσει με το πρώτο μέρος, αλλά σαφέστατα να μην ικανοποιεί. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ναι μεν παρουσιαζόταν βελτιωμένο αμυντικά, όμως δημιουργικά δεν είχε να παρουσιάσει κάτι άλλο πλην του σουτ του Μασούρα.

Το ματς ήταν εμφανές πως στερούνταν ρυθμού με την Ουγγαρία σε μία έξαρσή της στο 73′ να απειλεί με τον Πασχαλάκη να φωνάζει «παρών» στο σουτ του Άνταμ και να κρατά το 1-0.

Και στο 80′ κόντρα στη ροή του ματς η Ελλάδα κέρδισε πέναλτι. Ο Στάιλς ανέτρεψε τον Μπακασέτα και ο Ιταλός ρέφερι έδειξε «βούλα» με τον «Μπάκα» να ευστοχεί και να κάνει το 1-1 φθάνοντας τα δέκα γκολ με τη φανέλα της Εθνικής.

Στο 90+3′ ο Κάλμαρ μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς με φάουλ έγραψε το 2-1 για τους Ούγγρους που βάσει εικόνας δικαιούνταν τη νίκη. Ένα γκολ, στο οποίο φέρει ευθύνη τόσο ο Παπανικολάου όσο και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην κίνηση που κάνει διαλέγοντας γωνία σε φάουλ λες και ήταν πέναλτι.

Ουγγαρία: Ντιμπούζ (90+2′ Ζάπανος), Μπότκα (71′ Λανγκ), Όρμπαν, Α. Ζάλαϊ, Κερκέζ (54′ Ζ. Νάγκι), Νάγκι, Στάιλς, Τζούτζακ (54′ Άνταμ), Σομποσλάι (90+2′ Κάλμαρ), Φιόλα, Ρ. Ζάλαϊ (71′ Ντάρνταϊ).

Ελλάδα: Πασχαλάκης, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης (68′ Κυριακόπουλος), Κουρμπέλης (87′ Παπανικολάου), Μπουχαλάκης (68′ Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Μασούρας (87′ Δουβίκας), Μάνταλος, Ιωαννίδης (61′ Φούντας).

Διαιτητής: Τσίφι (Ιταλία)
Βοηθοί: Μπατσίνι, Μπρέσμες (Ιταλία)
4ος: Μαρινέλι (Ιταλία)
VAR: Ντι Πάολο & Μαρίνι (Ιταλία)

Κίτρινες κάρτες: 65′ Μπότκα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλ επίθεση ετοιμάζει ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων – Η πιθανή ενδεκάδα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού», τα «Πράσινα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα την αποτελούν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης, ενώ ανοιχτό είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Χουάνκαρ αντί του Μλαντένοβιτς και να μπει ένα εξτρέμ, για να ξεκουραστεί ο Μπακασέτας.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ