Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίνγκασον: Η σταθερά στην άμυνα του ΠΑΟΚ

Όσα κάνει ο Ισλανδός στο γήπεδο, αποτυπωμένα σε νούμερα

Ανέστης Παπιόπουλος

Ίνγκασον: Η σταθερά στην άμυνα του ΠΑΟΚ

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, για τον μήνα Οκτώβριο, από τους φιλάθλους της ομάδας, κατόπιν ψηφοφορίας στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός αποτελεί σταθερά για τον Δικέφαλο του Ράζβαν Λουτσέσκου, έχοντας ρόλο βασικού και αναντικατάστατου και παράλληλα εκπαιδευτή για παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, νεαρούς, που εντάσσονται φέτος στο υπόλοιπο σύνολο του ΠΑΟΚ.

Αν και δεν είναι ο πλέον τεχνίτης για το build up από την άμυνα της ομάδας, ο Ίνγκασον έχει κατά μέσο όρο 90% ποσοστό ευστοχίας στις μεταβιβάσεις του, έχοντας επιχειρήσει 1251 πάσες από το ξεκίνημα της σεζόν. Επιπλέον, στα αμυντικά του καθήκοντα, ο «Iceman» 120 ανακτήσεις μπάλας, τις 15 στο μισό του αντιπάλου ενώ έχει χάσει 58 φορές την κατοχή της στρογγυλής θεάς, τις 18 στο αντίπαλο μισό.

Όσο αφορά τις επιθετικές του επιδόσεις, ο Ισλανδός μετρά την δημιουργία 7 ευκαιριών για τον ΠΑΟΚ, με την μία να καταλήγει σε γκολ από τον ίδιο, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Συνολικά ο Ίνγκασον έχει επιχειρήσει 10 σουτ, τα τέσσερα εντός εστίας.

Όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται σε νούμερα. Η δουλειά του ωστόσο δεν περιορίζεται εκεί. Όντας ένας από τους παλιούς -πλέον- του ΠΑΟΚ, ο 29χρονος έχει επιφορτιστεί με το έργο της εκπαίδευσης, ουσιαστικά, νεαρότερων ποδοσφαιριστών γενικά, του Κουλιεράκη ειδικά, με τον Χανιώτη στόπερ να έχει την ευκαιρία να λάβει καθοδηγήσεις από τον Ίνγκασον και παράλληλα μα στέκεται δίπλα σε έναν πολύ έμπειρο αμυντικό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερο γκολ στην κόντρα η Μπριζ (vid)

Και πάλι σκόρερ ο Τζουτκλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διπλασίασε τα τέρματά της στην Τούμπα η Κλαμπ Μπριζ στον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League.

Η βελγική ομάδα λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους βγήκε ξανά στην κόντρα και πάλι με πρωταγωνιστές τους Σκόρας και Τζουτκλά, που συνεργάστηκαν και στο πρώτο γκολ.

Ο Σκόρας μπήκε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και έκανε το σουτ με τον Κοτάρσκι να απομακρύνει, αλλά τον Τζουτκλά να παίρνει το «ριμπάουντ» και να κερδίζει για δεύτερη φορά τον Κροάτη γκολκίπερ για το 0-2.

Ακολούθησε ένα... θρίλερ δύο λεπτών στην Τούμπα καθώς η φάση ελέγχθηκε από το VAR για το αν ο Σκόρας ήταν σε θέση οφσάιντ όταν υποδέχθηκε τη μπάλα, αλλά τελικά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Πλέον, η Κλαμπ Μπριζ προηγείται με 3-0 στο συνολικό σκορ του ΠΑΟΚ.

https://twitter.com/FOOTBALL_hom/status/1781048703022661948

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο βράδυ στην Τούμπα, μεγάλο "ραντεβού" με την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε προβάδισμα η Μπριζ (vid)

Με σκόρερ τον Τζουτκλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπροστά στο σκορ η Κλαμπ Μπριζ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Conference League.

Οι Βέλγοι βγήκαν στην κόντρα στο 33' με τον Σκόρας να «σπάει» τη μπάλα για τον Τζουτκλά ο οποίος απέναντι από τον Κοτάρσκι κέρδισε τον Κροάτη γκολκίπερ για το 0-1.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Τζουτκλά στο φετινό Conference League.

Πλέον, στο συνολικό σκορ των δύο αγώνων η Κλαμπ Μπριζ προηγείται με 2-0 του ΠΑΟΚ.

https://twitter.com/Footybanky/status/1781044141620646200

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ