Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ωραίες συνεργασίες και τεσσάρα στο πρώτο “τεστ”!

ΠΑΟΚ σε μεγάλα κέφια και πανέμορφα γκολ στην Κύπρο!

Αγάπη Γαβριηλίδου

Ωραίες συνεργασίες και τεσσάρα στο πρώτο “τεστ”!

Πρώτο φιλικό “τεστ” για τον ΠΑΟΚ στην Κύπρο κι ένα χορταστικό παιχνίδι απέναντι στην Ασντόντ, με τους “ασπρόμαυρους” να κερδίζουν με 4-1 τους Ισραηλινούς, με σκόρερ τους Φιλίπε Σοάρες, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Μπράντον Τόμας και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες του, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να κάνει το μεγάλο comeback με τη φανέλα της πρώτης ομάδας, ενώ “παρών” φώναξαν και οι Βιεϊρίνια και Νάρεϊ, που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Πρώτη συμμετοχή και για τον Ερμή Σελιμάι, που μπαίνει κι αυτός στην “εξίσωση” κι επιστροφή και για τον Τόμας Μουργκ, που ήταν θετικός, μετά από καιρό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός μεσοεπιθετικά στο πρώτο μέρος κι έβγαλε ωραίες συνεργασίες, μέσα από τις οποίες προήλθαν και τα γκολ, καθώς στο 10ο λεπτό, ο Αντρέ Ρικάρντο έβγαλε ωραία ασίστ στον Φιλίπε, για να ανοίξει αυτός το σκορ στο φιλικό, ενώ λίγο αργότερα, Αντρέ Ρικάρντο, Μουργκ και Μπίσεσβαρ συνδυάστηκαν άψογα, με τον Αυστριακό να “σερβίρει” στον Σουριναμέζο, που έκανε το 2-0.

Το 3-0, ήρθε ξανά από ωραία συνεργασία με τους παίκτες του Λουτσέσκου να μπαίνουν με… την μπάλα στα δίχτυα, με τον Μπράντον να κάνει το σωστό τελείωμα, ενώ οι Ισραηλινοί το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν, ήταν να μειώσουν πριν από το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, σε 2-1, σε μία κακή μετάβαση των “ασπρόμαυρων”, με τον Μπριόν να μειώνει με δυνατό σουτ.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές από πλευράς ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να δίνει χρόνο και στους υπόλοιπους παίκτες του και από πλευράς θεάματος, το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει πολλά, με τον “Δικέφαλο” να απειλεί με ένα σουτ του Ολιβέιρα και να βρίσκει και τέταρτο γκολ σε μία ακόμη γρήγορη επίθεση, με τον Καντουρί να δίνει την ασίστ στον Κωνσταντέλια, για το 4-1, που ήταν και το τελικό σκορ στο πρώτο φιλικό στην Κύπρο.

Ενδεκάδα με Μουργκ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Κοτάρσκι να είναι στο τέρμα, ενώ στην άμυνα ξεκίνησαν οι άφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κάργας και Σάστρε.

Στη μεσαία γραμμή, ήταν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με τον Φιλίπε Σοάρες και μεσοεπιθετικά οι Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Μουργκ και Μπράντον.

Ωραία συνεργασίες, πανέμορφα γκολ

Παρά το γεγονός ότι φαινομενικά επρόκειτο για μία ενδεκάδα χωρίς ιδιαίτερη χημεία, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου με το… καλημέρα έδειξαν τις διαθέσεις τους και μόλις στο 10ο λεπτό, άνοιξαν και το σκορ. Ο Φιλίπε Σοάρες “έσκαψε” την μπάλα πάνω από τον Ζεράφι, μετά από ωραία συνεργασία με τον Αντρέ Ρικάρντο, με τον δεύτερο να βγάζει την ιδανική ασίστ, για το γκολ και το 1-0 του ΠΑΟΚ. Στο 15′, οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Λέβι, αλλά ο Κοτάρσκι είχε απάντηση, ενώ στο 22′ ο Κροάτης λίγο έλειψε να πληρώσει το λάθος του, όταν όντας εκτός περιοχής, ντρίπλαρε έναν επιθετικό των Ισραηλινών και πάσαρε σε… αντίπαλο, ωστόσο, ο Λέβι σούταρε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την περισσότερη διάθεση και στο 26′ απείλησε με τον Μουργκ, που ήταν αρκετά ορεξάτος. Ο Αυστριακός σούταρε μερικά μέτρα έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ κι ένα λεπτό μετά, ήρθε το 2-0 για τον “Δικέφαλο”. Αντρέ Ρικάρντο, Μουργκ και Μπίσεσβαρ συνδυάστηκαν άψογα, για να κάνει το 2-0 ο τελευταίος, σε μία πραγματικά πανέμορφη φάση. Όλα ξεκίνησαν από τον Αντρέ Ρικάρντο, που είδε την κίνηση του Μουργκ στην περιοχή κι ο Αυστριακός έκανε το ιδανικό γύρισμα στον Σουριναμέζο, που από κοντά δεν αστόχησε, για το 2-0.

Η Άσντοντ “απάντησε” άμεσα σε αυτό το γκολ κι ένα λεπτό μετά, μείωσε σε 2-1, όταν οι “ασπρόμαυροι” έχασαν την μπάλα κι οι Ισραηλινοί βγήκαν γρήγορα στην κόντρα, με τον Μπριόν να μειώνει με δυνατό σουτ. Στο 35ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ βρήκε και τρίτο γκολ, μπαίνοντας ξανά με… την μπάλα στα δίχτυα, μέσα από μία πολύ όμορφη συνεργασία. Ο Φιλίπε Σοάρες βρήκε ωραία στον χώρο τον Ράφα, αυτός σέντραρε χαμηλά κι ο Μπράντον έκανε το σωστό τελείωμα, για ένα ακόμη πανέμορφο γκολ του ΠΑΟΚ. Το 3-1 ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου μέρους, με τον κόσμο να χειροκροτεί τους “ασπρόμαυρους”, καθώς οι παίκτες του Λουτσέσκου έπαιξαν ωραίο, συνδυαστικό ποδόσφαιρο και πέτυχαν τρία γκολ μέσα από ομαδικές συνεργασίες.

Αλλαγές και Κωνσταντέλιας

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τρεις αλλαγές για τον ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να μοιράζει το χρόνο και να περνάει αρχικά στο παιχνίδι τους Καντουρί, Ολιβέιρα και Σβαμπ και στη συνέχεια, τους Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κουαλιάτα, Νάρεϊ, Σελιμάι, Μιχαηλίδη, Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο χρειάστηκε να περάσουν πολλά λεπτά προκειμένου να σημειωθεί ευκαιρία. Στο 73ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Κωνσταντέλια που έκανε ένα τελείωμα κι έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ λίγο μετά την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ολιβέιρα, με τον “Δικέφαλο” να ανεβάζει στροφές.

Τελικά, οι “ασπρόμαυροι” ανέβασαν ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ στο 79ο λεπτό, όταν έπαιξαν ξανά γρήγορα και ο Καντουρί έδωσε στον Κωνσταντέλια, για να κάνει αυτός το ιδανικό τελείωμα και να διαμορφώσει το 4-1, που ήταν και το τελικό σκορ, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε με χειροκρότημα από όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και πολλά χαμόγελα.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (Ζ. Ζίβκοβιτς 46’), Ρ. Σοάρες (Σελιμάι 62’), Νάσμπεργκ (Μιχαηλίδης 62’), Κάργας (Κουλιεράκης 62’), Σάστρε (Βιεϊρίνια 62’), Αουγκούστο (Σβαμπ 46’), Φ. Σοάρες (Νάρεϊ 62’), Μουργκ (Ελ Καντουρί 46’), Μπίσεσβαρ (Κουαλιάτα 62’), Ρικάρντο (Κωνσταντέλιας 62’), Μπράντον (Ολιβέιρα 46’)

Ασντόντ: Ζεράφι, Μπέντζαμιν, Τσβέτκοβιτς, Χάκμον, Ζάσνο, Σαμπάγκ, Χάρους, Λέβι, Μπριόν, Αντίρ Λέβι, Μαματά

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ