Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακοί σε κλιμακτήριο!

Σκέφτονται πολύ σοβαρά την αποχώρηση από την Superleague 2.

PAOK24

Ολυμπιακοί σε κλιμακτήριο!

Μετά την δήλωση του επίσημου Ολυμπιακού περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Superleague, που τελικά έγινε πολύ γρήγορα… «Μένουμε Ελλάδα», οι «ερυθρόλευκοι» «ξαναχτυπούν» με νέο παραλήρημα, καθώς όπως ανακοίνωσαν σκέφτονται σοβαρά την αποχώρηση της δεύτερης ομάδας από το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Η αλήθεια είναι πως οι Πειραιώτες έχουν κουράσει με την στάση τους αλλά και την τοξικότητα που διαρκώς βγάζουν μέσω των θέσεών τους και καλό θα ήταν να αποχωρήσουν από τα εθνικά πρωταθλήματα προκειμένου να επέλθει ηρεμία σε όλους όσους ασχολούνται ακόμη με το χιλιοταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή τη φορά διαμαρτύρονται για την διαιτησία του Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β (!) κι όπως τονίζουν «θα επανεξετάσουν πολύ σοβαρά την παρουσία της στη συγκεκριμένη κατηγορία».

Απορίας άξιο είναι πώς η ΕΠΟ ανέχεται ακόμη τέτοιου είδους συμπεριφορές από τους Πειραιώτες που όπως φαίνεται βρίσκονται σε…κλιμακτήριο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

Ο απόλυτος ευτελισμός του ποδοσφαίρου συνεχίστηκε το Σάββατο με όσα απίθανα είδαμε να γίνονται στο γήπεδο του Αιγάλεω, στον αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και του Ολυμπιακού Β’.

Η πλήρης γελοιοποίηση των κανόνων του αθλήματος (και κατ’ επέκταση του προϊόντος που λέγεται ποδόσφαιρο) αυτή τη φορά συντελέστηκε από διαιτητές της σειράς, από αυτούς που ορίζουν οι Μάνταλος, Μπένετ, Μπαλτάκος ή όποιος άλλος επιλέγουν οι λαθροβιούντες που διοικούν το μόρφωμα που φέρει την ταμπέλα «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Στον αγώνα του Σαββάτου αυτοί που εμφανίστηκαν στο γήπεδο ως «Διαιτητές» της αναμέτρησης αλλοίωσαν το αποτέλεσμα ακυρώνοντας γκολ στο οποίο τον σκόρερ κάλυπταν τουλάχιστον τρεις αμυντικοί!

Διαιτησίες-λαιμητόμοι υπήρξαν και στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας μας, ενώ παρατηρούνται επαναλαμβανόμενα αυτά τα φαινόμενα και σε άλλα παιχνίδια της κατηγορίας, ορίζοντας τη μοίρα ομάδων και της διοργάνωσης συνολικά.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγκαταλέγεται στις ομάδες που ζήτησαν και πρωτοστάτησαν στην καθιέρωση του θεσμού των Β’ Ομάδων, στα πρότυπα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, για δυο λόγους: Πρώτον για αναπτυξιακούς λόγους.

Ως σύλλογος που επί χρόνια επενδύει στη λειτουργία των Ακαδημιών θεωρούσαμε ότι η λειτουργία μιας ομάδας που θα συμμετέχει σε επαγγελματικό πρωτάθλημα και θα λειτουργεί ως προθάλαμος για την πρώτη ομάδα θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τους ποδοσφαιριστές μας σε επίπεδο εμπειριών και παραστάσεων.

Και, δεύτερον, για να συμβάλλουν ώστε να βελτιωθεί το προϊόν της δεύτερης «επαγγελματικής» κατηγορίας Super League 2, που θεωρείται μια εκ των πλέον διεφθαρμένων επαγγελματικών κατηγοριών στην Ευρώπη σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Sportradar.

Δυστυχώς όλο και πιο συχνά διαπιστώνουμε ότι αυτό είναι σχεδόν αδύνατο. Δυστυχώς, οι στοιχηματζήδες και οι γιαννάκηδες, οι λεουτσάκοι, οι πρίτσες, είναι πάρα πολλοί στην κατηγορία και δεν αφήνουν και όσους, λίγους, είναι σοβαροί, να λειτουργήσουν με τον τρόπο που απαιτεί μια επαγγελματική κατηγορία και να ανεβάσουν το επίπεδο.
Όλο και πιο συχνά διαπιστώνουμε ότι δεν έχει κανένα νόημα η επένδυση στο βούρκο. Και κανένα καλό δε θα βγει από την ώρα που κάποιοι – όχι μόνο εξωθεσμικά, αλλά και από θέσεις ευθύνης – θέλουν αυτό τον βούρκο να τον συντηρούν και να τον διευρύνουν.

Υπό αυτές τις συνθήκες η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα επανεξετάσει πολύ σοβαρά την παρουσία της στη συγκεκριμένη κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FORZA με όλες τις ειδήσεις για ΠΑΟΚ

Αύριο και όλο το Σαββατοκύριακο στα περίπτερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Απριλίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας

Η επόμενη μέρα μετά το ΣΟΚ στη Λαμία

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ και τα… ρέστα πριν το φινάλε

Οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν τις τελευταίες ώρες πριν το καθοριστικό ντέρμπι με ΑΕΚ

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητσοτάκης, ΠΑΟΚ και… Luben (vid)

Όλα τα… τυχαία γεγονότα μαζεμένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γνωστή χιουμοριστική σελίδα «Luben» ετοίμασε ένα μικρό βίντεο, για όσα… συνέβησαν στον ΠΑΟΚ μετά την ατάκα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

Απολαύστε το…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ