Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπότο: «Η επιτυχία είναι να κατακτάς τίτλους»

Οι ατάκες του Πορτογάλου για την φετινή κούρσα του πρωταθλήματος.

PAOK24

Μπότο: «Η επιτυχία είναι να κατακτάς τίτλους»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ

Ο Ζοσέ Μπότο παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο PAOK24, με τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου να τοποθετείται για όλα τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ομάδας και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου ρωτήθηκε για το πως βλέπει το πρωτάθλημα φέτος, για τον εάν δηλαδή η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του πίνακα, που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League. 

Ενώ του ζητήθηκε να σχολιάσει εάν ο ΠΑΟΚ στο τέλος της χρονιάς μπορεί να υποστηρίξει ότι κάτι πέτυχε αν δεν κατακτήσει τίτλο ή μία από τις πρώτες δύο θέσεις, με τον Ζοσέ Μπότο να απαντάει:

«Πρώτα από όλα, συμφωνώ ότι είναι δύσκολο να φθάσουμε την πρώτη θέση επειδή ο Παναθηναϊκός είναι σε μία δυναμική νικών όχι επειδή ποιότητας, αλλά γιατί έχει την ικανότητα με 2-3 φάσεις που δεν μπαίνουν γκολ να το βάζει ο τερματοφύλακας και να κερδίζει χωρίς να κριτικάρω το τέρμα. Το ίδιο και με τα γκολ στο 90΄. Όλα γίνονται όμως. Έτσι το πήρε και η Σπόρτινγκ με τον Κοάτες φορ. Για τη δεύτερη θέση δεν είναι αδύνατο. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, ειδικά έχοντας και τα πλέι οφ.

Για εμένα η επιτυχία είναι να κατακτάς τίτλους. Μετά πρέπει να αναλύσεις αν όσα πέτυχες μέχρι εκεί που κανείς δεν ξέρει που θα φθάσουμε είναι χρήσιμα για να συνεχίσεις στον ίδιο δρόμο. Το χειρότερο είναι όταν κάνεις βήματα και φτιάχνεις πράγματα όταν είσαι δεύτερος ή τρίτος τα καταστρέφεις όλα και ξεκινάς από την αρχή. Και όταν ξεκινάς από την αρχή ακόμη και με άλλο τρόπο με 35 χρονών παίκτες πάλι θα χρειαστείς πολύ χρόνο. Αυτό είναι για εμένα το χειρότερο που μπορεί να πάθει ο ΠΑΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλ επίθεση ετοιμάζει ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων – Η πιθανή ενδεκάδα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού», τα «Πράσινα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα την αποτελούν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης, ενώ ανοιχτό είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Χουάνκαρ αντί του Μλαντένοβιτς και να μπει ένα εξτρέμ, για να ξεκουραστεί ο Μπακασέτας.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ