Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντωνίου: «Απίστευτο αυτό που βιώσαμε με τον ΠΑΟΚ»

Όσα είπε ο οργανωτής της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, στον City of Primo 106,1

PAOK24

Αντωνίου: «Απίστευτο αυτό που βιώσαμε με τον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την Κύπρο, όπου πραγματοποίησε την προετοιμασία του με αφορμή την διακοπή του Μουντιάλ, με τους ασπρόμαυρους να είναι ενθουσιασμένοι από την υποδοχή των φιλάθλων τους στην Μεγαλόνησο, αλλά και από την ανταπόκριση των ανθρώπων που οργάνωσαν όλα τα θέματα της προετοιμασίας και συνεργάστηκαν με τον Δικέφαλο σε ότι χρειάστηκε.

Ο Παύλος Αντωνίου, ο άνθρωπος που ανέλαβε την οργάνωση της προετοιμασίας, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό City of Primo 106,1 και σχολίασε το πως ο ίδιος βίωσε την όλη εμπειρία κατά την διάρκεια της παραμονής του ΠΑΟΚ στο νησί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ αναχώρησε ευχαριστημένος από την Κύπρο:

«Όχι μόνο ο ΠΑΟΚ, όλη η Κύπρος έμεινε ευχαριστημένη από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Και μόνο που επέλεξε την Κύπρο, ήταν χαρά για όλους μας εδώ. Είδα έναν οργανωμένο ΠΑΟΚ, δεν το περίμενα τόσο, ενώ υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Είπα και στον ίδιο τον προπονητή ότι έμεινα άναυδος από τη συμπεριφορά τους, το πόσο καλά παιδιά είναι. Θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου.

Όταν σε ένα παιχνίδι καθημερινής έχεις 2.000 κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν είναι τυχαίο. Ήταν πολύ καλό για όλο τον κόσμο, για εμάς, για τον σύλλογο και πραγματικά νιώσαμε αγάπη από αυτή την ομάδα. Πραγματικά νιώσαμε αγάπη για αυτή την ομάδα. Μια μέρα έχει που έφυγε ο ΠΑΟΚ και νιώθουμε ότι έφυγε ένα κομμάτι μας».

Για τη συνεργασία και το αν αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες αναφορικά με τις απαιτήσεις του Δικεφάλου:

Ναι είχαμε και κάποιες δυσκολίες γιατί οι απαιτήσεις μιας τέτοιας ομάδας είναι μεγάλες. Δεν ξέραμε πραγματικά πως δουλεύει ο ΠΑΟΚ.,, ότι έχει τέτοια οργάνωση το μάθαμε και πλέον πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να έχουμε πάρα πολλές συνεργασίες με τον ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ αναπτύξαμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα μια σχέση που είναι δύσκολο να σπάσει. Είμαστε δυνατή στον τομέα μας, ο ΠΑΟΚ είδε ότι αγαπήσαμε την ομάδα, προσφέραμε το λιθαράκι μας. Η προετοιμασία είναι το Α και το Ω. Εδώ δεν χάσανε λεπτό σχεδόν σε τίποτα. Όταν ο κύριος Λουτσέσκου μας είπε ότι για αυτούς ήταν ίσως η καλύτερη προετοιμασία τα τελευταία χρόνια».

Για την ενασχόληση του με τη διαιτησία:

«Ναι ήμουν στη διαιτησία για αρκετά χρόνια. Όταν είσαι διαιτητής και όλες οι ομάδες δουλεύουν μαζί σου, κάτι σημαίνει αυτό. Δεν είναι τυχαίο που έχεις στην Κύπρο ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Για εμάς ήταν ένας μεγάλος άθλος που θα μας βοηθήσει σαν εταιρία. Με τον ΠΑΟΚ έχουμε κάνει έναν δεσμό. Τις επόμενες ημέρες θα βρεθούμε και στη Θεσσαλονίκη ως καλεσμένοι του Δικεφάλου, για να παρακολουθήσουμε παιχνίδια στην Τούμπα.

Την εταιρία την είχα δημιουργήσει ταυτόχρονα με την διαιτησία, και όταν έπρεπε να επιλέξω, διάλεξα να αφήσω τη διαιτησία, που έχει και ημερομηνία λήξης. Επίσης όταν είσαι διαιτητής στη μεγάλη κατηγορία, ξέρεις τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών, τι χρειάζεται».

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στα φιλικά και αν το περίμενε:

«Ξέραμε από πριν ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ κόσμο στην Κύπρο. Ο κύριος Λουτσέσκου ήθελε να γίνουν όλα τα παιχνίδια σε στάδιο και όχι σε προπονητικά γήπεδα, να μην μοιάζει με προπόνηση. Φάνηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Εμείς είδαμε έναν πειθαρχημένο άνθρωπο. Χαιρέτησε τους πάντες, εργαζόμενους και όχι μόνο, και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα».

Για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αν του έκανε κάτι εντύπωση:

Είδαμε μια διοίκηση που τα έκανε όλα, με το παιδί- θαύμα, τον Χρήστο Καρυπίδη που έχει παίξει ποδόσφαιρο εδώ και τα ήξερε όλα. Δεν υπήρχε περίπτωση να αποτύχουμε, ξέραμε και οι δύο πλευρές τι θέλαμε»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (31/3, 18:00), με μία προπόνηση σήμερα.

Οι πέντε διεθνείς, έκαναν αποθεραπεία και αύριο αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός ήταν ξανά οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που είναι μακροχρόνια απόντες.

Με την επιστροφή των διεθνών, επί της ουσίας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τον Φατίχ Τερίμ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαλτάκος: «Τελικός χωρίς κόσμο αν δε βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό»

Η απόφαση μετά τη σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και του Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε η σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ και μετά τις διάφορες διαφωνίες, για τον κόσμο, τον αριθμό των εισιτηρίων και την έδρα, ο πρόεδρος, Τάκης Μπαλτάκος, είπε:

«Έγινε σήμερα μία σύσκεψη, όπου συμμετείχαν ο κ.Μπέος, οι δύο διαγωνιζόμενες ΠΑΕ και φυσικά η ΕΠΟ. Σε αυτή τη σύσκεψη πήραμε μερικές αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε, είναι ότι η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξή της. Η προκήρυξη είναι σαφής, όταν μία ομάδα προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και η άλλη από την Αθήνα, το γήπεδο διεξαγωγής είναι στον Βόλο. Σε αυτή την περίπτωση, αν οι ομάδες συμφωνήσουν σε κάτι άλλο, εμείς μπορούμε να τις ακούσουμε. Ο Άρης όμως είπε με σαφήνεια ότι δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ, οπότε η ΕΠΟ λέει το ίδιο πράγμα. Πάμε στον Βόλο όπως λέει η προκήρυξη. Στον Βόλο όμως, με βάση τον νέο όνομα, για να πάμε και να παίξουμε τελικό, να πληρούνται οι προϋποθέσεις που σήμερα δεν πληρούνται. Αυτό σημαίνει ότι αν οι προύποθέσεις αυτες δεν πληρούνται μέχρι κάποιο χρονικό σημείο εύλογο, που το βλέπω δύσκολο, ο αγώνας θα γίνει στον Βόλο κεκλεισμένων των θυρών, μόνο και μόνο επειδή με το νέο σύστημα, τις κάμερες και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που απαιτούνται, δεν μπορεί το γήπεδο να φιλοξενήσει τελικό με κόσμο. 

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις για τον κόσμο ακόμη κι αν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Ακόμη κι αν το γήπεδο είναι 100% έτοιμο με βάση τον νέο νόμο, ο Παναθηναϊκός εκφράζει επιφυλάξεις λόγω επεισοδίων που μπορεί να συμβούν. Ο Δήμαρχος του Βόλου, δέχεται να γίνει ο αγώνας στον Βόλο, με περίπου 11.000 φιλάθλους. Αλλά αυτό είναι κάτι θεωρητικό, δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Άρα σήμερα η απόφαση είναι ο τελικός του Κυπέλλου στον Βόλο χωρίς οπαδούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέος για τελικό Κυπέλλου και εισιτήρια

Ο αριθμός που ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου και η διαφωνία Αλαφούζου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού το Πανθεσσαλικό, βρίσκεται στη προκήρυξη της διοργάνωσης, από τη στιγμή που συμμετέχουν μία ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα και μία από τη Νότια.

Ο δήμαρχος Βόλου, ανέφερε βγαίνοντας από την αίθουσα… «Παραμένω στην ίδια προσέγγιση, αλλά με γνώμονα την ιστορία των δύο ομάδων, ότι στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια αντιπαλότητα όπως Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Και για τον Βόλο, την πόλη και για το ποδόσφαιρο, να υπάρξουν στο Πανθεσσαλικό 15.000 φίλαθλοι. Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί ήταν λίγοι οι φίλαθλοι, ήθελε περισσότερα εισιτήρια. Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει η ΕΠΟ με τις ομάδες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ