Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β – Ηρακλής Λάρισας (live)

Η εξέλιξη της αναμέτρησης!

Βασίλης Μανδράου

ΠΑΟΚ Β – Ηρακλής Λάρισας (live)

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πέτυχε την πέμπτη διαδοχική νίκη και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής με 16 βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις!

Λήξη αγώνα! ΠΑΟΚ Β – Ηρακλής Λάρισας 3-0.

Δείτε το τρίτο τέρμα του Δικεφάλου:

Ο Μιχαηλίδης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στρώθηκε στον Γρόσδη που νίκησε από κοντά τον Κουτζαβασίλη για το 3-0!

89′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ Β, με τον Γρόσδη να «καθαρίζει» το ματς και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0

Υποδειγματική αντεπίθεση για τους «ασπρόμαυρους», με τον Τζίμα από τα δεξιά να μοιράζει στον Σπυράκο, κι αυτός να δίνει έτοιμο γκολ στον Δαρέλα για το 2-0

86′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ Β με τον Δαρέλλα!

85′ ΠΑΟΚ Β – Ηρακλής Λάρισας 1-0

82′ Το παιχνίδι έχει αποκτήσει ξέφρενο ρυθμό στα τελευταία λεπτά με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση και τον Δικέφαλο να ψάχνει τις γρήγορες αντεπιθέσεις.

77′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Τζίμας ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, «άδειασε» τον προσωπικό του αντίπαλο και βρέθηκε απέναντι από τον Κουτζαβασίλη, με τον «βενιαμίν» του Δικεφάλου να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

76′ «Άγγιξε» την ισοφάριση ο Ηρακλής Λάρισας, με τον Τσιμίκα να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής και τον Μοναστηρλή να αποκρούει με τα πόδια διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.

75’Ο Χατζηστραβός δίνει τη θέση του στον Δαρέλλα.

75′ ΠΑΟΚ Β – Ηρακλής Λάρισας 1-0

70΄ Φάουλ για τον ΠΑΟΚ Β σε καλό σημείο, κίτρινη κάρτα στον Δοδοντσάκη.

68′ Ακόμα μία καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ Β! Ο Σπυράκος σέντραρε από τα αριστερά με τον Τζίμα να «πιάνει» την κεφαλιά, όμως τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων να έχει σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

65′ Ωραία μπαλιά του Γρόσδη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας με αποδέκτη τον Σπυράκο, ο οποίος «έπιασε» αδύναμο διαγώνιο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κουτζαβασίλη.

63′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο. Ιδανική κάθετη μπαλιά του Σμυρλή για τον προωθημένο Τασιούρα, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κουτζαβασίλη.

61′ Σπυράκος αντί Μπράντονιτς από πλευράς γηπεδούχων.

60′ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ Β

58′ Αλλαγή για τον Ηρακλή Λάρισας, στη θέση του Ευθυμιάδη ο Συρεγγέλας

57′ Εμφανώς βελτιωμένη εικόνα για τον Δικέφαλο στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να θέλουν να «κλειδώσουν» το ματς και να πιέζουν τον Ηρακλή για δεύτερο τέρμα.

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τασιούρα, ο Μιχαηλίδης νίκησε τους πάντες στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα του.

52′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ Β!

51′ Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Τασιούρας, με την μπάλα να περνάει απ’ όλους και να φθάνει στον Σμυρλή, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπαλά αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Κουτζαβασίλη.

50′ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ Β’.

Τριπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ Β. Μέσα οι Γρόσδης, Τασιούρας Τζίμας, έξω οι Νινούα, Τσοπούρογλου και Πανίδης.

46′ Έναρξη δεύτερου μέρους!

Λήξη πρώτου μέρους! ΠΑΟΚ Β – Ηρακλής Λάρισας 0-0

Επιθετικό φάουλ σφύριξε ο διαιτητής σε βάρος του Μιχαηλίδη.

45′ Κόρνερ για τον Ηρακλή Λάρισας.

44′ Κακή εκτέλεση από τον Νινούα με την μπάλα να καταλήγει απευθείας άουτ.

43′ Κερδισμένο φάουλ για τον ΠΑΟΚ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Κουτζαβασίλη.

41′ Ο Χατζηστραβός έδωσε έξυπνη κάθετη πάσα στον Πανίδη, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως τον βοηθό να σηκώνει την σημαία για οφσάιντ.

36′ Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Νινούα, με τον Γεωργιανό να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

35′ Πολύ όμορφη ατομική ενέργεια από τον Χατζηστραβό, ο οποίος κερδίζει φάουλ σε πολύ καλό σημείο για την ομάδα του.

30′ Τριάντα λεπτά συμπληρώθηκαν στην Ευκαρπία με το σκορ να παραμένει στο 0-0.

29′ Σκληρό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες για τις δύο ομάδες.

26′ Πέρασε ανεκμετάλλευτο με τον Μιχαηλίδη να κάνει επιθετικό φάουλ και την φάση να ολοκληρώνεται.

25′ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

24′ Καλά παρατεταγμένη η άμυνα του Ηρακλή Λάρισας με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να δυσκολεύονται αρκετά να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή.

20′ Καλή εκτέλεση από το Λεσάι, με τον Μοναστηρλή να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

19′ Φάουλ σε καλό σημείο για τον Ηρακλή Λάρισας!

17′ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ.  Ωραία σέντρα του Νινούα από τα δεξιά με τον  Σμυρλή να πετάγεται στο 2ο δοκάτι αλλά να μην προλαβαίνει τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

16′ Με κομπίνα εκτέλεσαν οι «ασπρόμαυροι», με τους φιλοξενούμενους να κλέβουν την μπάλα και να απομακρύνουν σε πλάγιο.

15′ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

12′ Σκληρό μαρκάρισμα από τον Τσοπούρογλου,  με τον δεξιό οπισθοφύλακα του Δικεφάλου να αντικρύζει κίτρίνη κάρτα.

10′ Δέκα λεπτά συμπληρώθηκαν στην Ευκαρπία! Πάντα στο 0-0 οι δύο ομάδες.

9′ Οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν επιβαρύνει αρκετά τον αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται αρκετά σε αυτό το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού.

8′ Πρώτη στιγμή στο ματς. Ο Ευθυμιάδης σέντραρε από τα αριστερά με τον Τασιούλη να βρίσκεται μόνος στα καρέ του Δικεφάλου, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Μοναστηρλή.

6′ Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει από τα πρώτα λεπτά την κατοχή της μπάλας, με τους Λαρισαίους να περιμένουν στο μισό γήπεδο.

3′ Υπό καταρρακτώδη βροχή διεξάγεται η αναμέτρηση, με τον κόσμο στις κερκίδες να μην είναι πολύς.

1′ Σέντρα στο ματς

Στον αγωνιστικό χώρο βγαίνουν οι δύο ομάδες.

Οι «ασπρόμαυροι» του Πάμπλο Γκαρσία προπορεύονται στη βαθμολογία με 13 βαθμούς σε πέντε αναμετρήσεις (4 νίκες & 1 ισοπαλία), ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς έπειτα από 4 αγωνιστικές (έχουν κάνει το ρεπό τους).

Σημειώνεται πως στο σημερινό παιχνίδι αγωνίζονται ο πρωτοπόρος κόντρα στον ουραγό του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας.

Κοινοί παρανομαστές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι οι Φώτης Κουτζαβασίλης και Στέργιος Δοδοντσάκης. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στον Δικέφαλο.

Ενώ για τους φιλοξενούμενους διαθέσιμοι είναι επίσης οι: Παπαγιάννης, Αγγελούδης, Συρεγγέλας, Ζαφειρίου, Μπάτροβιτς, Αλτάνης, Σουμπασί, Χρηστίδης, Καμπέρης.

Στον πάγκο για τον Δικέφαλο βρίσκονται οι: Τσιώπτσης, Κουτεντάκης, Σπυράκος, Τασιούρας, Δαρέλας, Κωττάς, Γρόσδης, Τζίμας, Κουλούρης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Γιαξής, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τσοπούρογλου, Μελετίδης, Νινούα, Μπράντονιτς, Χατζηστραβός, Σμυρλής, Πανίδης.

Ηρακλής Λάρισας: Κουτζαβασίλης, Λαγονίδης, Καψάλης, Γκουγκούδης, Μπαλαμότης, Μπάμης, Τασιούλης, Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης.

Καλησπέρα από το Γήπεδο της Ευκαρπίας, εδώ που στις 14:45 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β και Ηρακλής Λάρισας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η αναγνώριση του κόσμου (vid)

Το «ευχαριστώ» της Τούμπας για το ευρωπαϊκό ταξίδι που έζησε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το Βέλγιο και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3-0, μετά και τη δεύτερη ηττα του από την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν έτσι ένα πολύ όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι, το οποίο και έζησαν σε όλη την διαδρομή του παρέα με τον κόσμο. Από το Ισραήλ, τις διπλές επισκέψεις σε Κροατία και Σκωτία, την Γερμανία, την Φινλανδία, στο Βέλγιο.

Το όνειρο δεν συνεχίζεται, παρότι έδειχνε πιθανό να γραφτεί ένα μοναδικό σενάριο, ο ΠΑΟΚ μένει εκτός ημιτελικών. Η Τούμπα ωστόσο, αποθέωσε τους παίκτες του Λουτσέσκου και τους ευχαρίστησε με ένα θερμό χειροκρότημα και συνθήματα, μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437075081_8145101892186448_3286360199323378476_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απαρηγόρητος ο Τάισον (pics+vid)

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν μπορούσε να κρύψει την στεναχώρια του για τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η λήξη του ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ, που σήμανε τον αποκλεισμό για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, βρήκε τον Τάισον απαρηγόρητο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, στα 37 του και έχοντας τεράστια εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα, έκλαιγε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Τάισον έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά, όμως είναι λογικό να σκέφτεται ότι αυτή ήταν πιθανότατα η τελευταία του ευκαιρία για να πάει μέχρι το τέλος του δρόμου σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437069127_3640989759552659_7722727461194668503_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Το όνειρο που τελείωσε με εφιάλτη

Ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήταν λίγο δύσκολη -ίσως και ξένη- εικόνα το χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ. Ένα βασανιστικό πρώτο ημίχρονο με τον Δικέφαλο του Βορρά να βλέπει τις φιλοδοξίες του να γκρεμίζονται από το 0-2 των Βέλγων. Ένα δεύτερο ημίχρονο που ουσιαστικά περίμενε κανείς να ολοκληρωθεί. Να πάμε παρακάτω.

Ο ΠΑΟΚ οδήγησε τους φιλάθλους του σε ένα μαγικό ευρωπαϊκό ταξίδι. Από τα καλοκαιρινά προκριματικά, εκεί όπου πετούσε εκτός τη μια μετά την άλλη, Μπεϊτάρ, Χάιντουκ και Χαρτς. Στη φάση των ομίλων, τερματίζοντας πρώτος, αήττητος και με δυο νίκες κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στους "16", με την τεράστια ανατροπή κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι μια πολύ ανώτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Το έδειξε στο σύνολο των δυο αγώνων. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Δικέφαλος δεν κατάφερε ποτέ να βρει έστω ένα δεκάλεπτο-τέταρτο να παίξει αυτό που ξέρει, έκανε τη διαφορά στο ζευγάρι.  Η Μπριζ περνάει δίκαια στα ημιτελικά και ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του 6 τελικούς, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της Stoiximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ