ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οι κορυφές ανήκουν στον ΠΑΟΚ!
Πρωτιές παντού για τον Δικέφαλο.
Είναι πασιφανές ότι ο ΠΑΟΚ της εποχής Σαββίδη έχει ρόλο πρωταγωνιστή τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, εκεί όπου κατακτά παντού και σχεδόν πάντα κορυφές.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο «Δικέφαλος» απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία σε τρία πρωταθλήματα, έχοντας σημειώσει φανταστικές εμφανίσεις αφενός στο πρωτάθλημα της Superleague 2, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ Β είναι μόνος πρώτος, αφετέρου στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Κ19 και Κ15, όπου και εκεί είναι πρωτοπόρος.
Αρχικά, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μετά από έξι αγωνιστικές παραμένει αήττητος και πρωτοπόρος στον Βόρειο Όμιλο της Superleague 2. Μετά από την χθεσινή επικράτηση με 3-0 επί του ουραγού Ηρακλή Λάρισας έφτασε τους 16 βαθμούς με πέντε νίκες και μία ισοπαλία.
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται και η Κ19 των «ασπρόμαυρων», καθώς μετά από 13 αναμετρήσεις μετράει 36 βαθμούς, έχοντας σημειώσει 12 νίκες και μία μόλις ήττα, αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά πέρα από τις συνεχόμενες νίκες και την αποτελεσματικότητα, παίζει και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την κ19, να γεμίζουν με αισιοδοξία τους ανθρώπους του Δικεφάλου για το μέλλον.
Ανάλογες επιτυχίες και για την κ17, η οποία στον πρόωρο τελικό κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό εξασφαλίζοντας ήδη μια θέση στο Final Four του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται φυσικά, με την Β’ φάση και δύο ομίλους πλέον. Εκεί θα θα βρίσκονται μαζί με τον ΠΑΟΚ οι: ΑΕΛ, Άρης, ΝΠΣ Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι πρωτιές δεν σταματούν εδώ, καθώς στο πρωτάθλημα των κ15 της Superleague, οι «ασπρόμαυροι» έπειτα από επτά αγωνιστικές, παραμένουν αήττητοι με έξι νίκες και μία μόλις ισοπαλία. Η ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 19 βαθμούς και τα «μωρά» του ΠΑΟΚ δείχνουν ότι το μέλλον είναι εδώ και… είναι δικό τους!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οι ιστορικές μάχες με την Μπάγερν!
Άγνωστες ιστορίες που προκαλούν δέος από τους πρωταγωνιστές της εποχής
To δεύτερο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του PAOK24 για τα 100 χρόνια του μεγάλου ΠΑΟΚ έρχεται στο κανάλι μας στο YouTube.
Στις 2 Νοεμβρίου 1983 γράφτηκε μία από τις πιο "μαύρες" σελίδες της ευρωπαϊκής διαιτησίας εις βάρος ελληνικής ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει έναν άδοξο και ηρωικό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA.
Στο ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Χάρης Περπερίδης και επιμελήθηκαν οι Σταύρος Σουντουλίδης και Αγάπη Γαβριηλίδου, μιλάνε οι πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας.
Οι Κώστας Μαλιούφας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Μλάντεν Φούρτουλα και Γιώργος Κωστίκος, αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες που προκαλούν δέος.
Η πρεμιέρα θα γίνει απόψε στις 22:00, στο κανάλι του PAOK24 στο YouTube. Συντονιστείτε!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Έτσι πάρθηκε η απόφαση για Τάισον
Το ρεπορτάζ του PAOK24 για τον Βραζιλιάνο και τη στάση του ΠΑΟΚ
Όπως έγινε γνωστό, ο Τάισον θα συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ Β' για το επόμενο διάστημα.
Η επίσημη ενημέρωση, αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος εντάσσεται σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα με στόχο την ανάκτηση και τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης και την αγωνιστική του ετοιμότητα, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PAOK24 η απόφαση αυτή έρχεται λόγω απειθαρχίας.
Ο Τάισον χθες επικαλέστηκε ενοχλήσεις και δεν μπήκε στο παιχνίδι, όπως αρχικά επρόκειτο να συμβεί και ουσιαστικά, στον ΠΑΟΚ του χρεώνουν ένα ακόμη κρούσμα απειθαρχίας.
Σε αυτή τη φάση, ο Βραζιλιάνος πηγαίνει στον ΠΑΟΚ Β', την ώρα που ο Λέο Μάτος μαζί με τη διοίκηση στέλνουν ένα μήνυμα στήριξης στον προπονητή, απέναντι σε έναν παίκτη που ήταν απείθαρχος το τελευταίο διάστημα.
Ο Τάισον θα συμμετέχει σε προπονήσεις του ΠΑΟΚ Β' το επόμενο διάστημα, όπως έγινε σήμερα γνωστό.
Ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, εντάσσεται σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα με στόχο την ανάκτηση και τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης και την αγωνιστική του ετοιμότητα.
Ο Τάισον, θα ακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα συμμετέχοντας στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ Β', μένοντας σε αυτή τη φάση εκτός ομάδας.




