Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με Ελ Καντουρί!

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου

Ανέστης Παπιόπουλος

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με Ελ Καντουρί!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά την διακοπή για το Μουντιάλ, και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκαν στην Νέα Μεσημβρία, το πρωί του Σαββάτου, για προπόνηση, με τους Ίνγκασον, Τσαούση, Λύρατζη και Κούρτιτς να συνεχίζουν τα δικά τους ξεχωριστά προγράμματα, την ώρα που ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε κανονικά.

Για τον Μαροκινό, διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, ότι αναμενόταν η επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα, με δεδομένο πως οι εξετάσεις του ήταν καθαρές και οι ενοχλήσεις του παίκτη είχαν υποχωρήσει.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το μυαλό όλων στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι στραμμένο αποκλειστικά και μόνο στο επικείμενο παιχνίδι στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του και να χτίσει πάνω στο σερί που έτρεξε πριν τη διακοπή.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις passing game. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στα τελειώματα και την επιθετική λειτουργία της ομάδας, ενώ στο φινάλε σχηματίστηκαν τέσσερις ομάδες κι είχαμε τουρνουά 5 Vs 5 σε υψηλό τέμπο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, οι Μάριος Τσαούσης και Ίνγκι Ίνγκασον δούλεψαν ατομικά σε υψηλή ένταση και μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους, ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε ατομικό σε γήπεδο και γυμναστήριο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το εδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Κυριακή (18.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέος για τελικό Κυπέλλου και εισιτήρια

Ο αριθμός που ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου και η διαφωνία Αλαφούζου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού το Πανθεσσαλικό, βρίσκεται στη προκήρυξη της διοργάνωσης, από τη στιγμή που συμμετέχουν μία ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα και μία από τη Νότια.

Ο δήμαρχος Βόλου, ανέφερε βγαίνοντας από την αίθουσα… «Παραμένω στην ίδια προσέγγιση, αλλά με γνώμονα την ιστορία των δύο ομάδων, ότι στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια αντιπαλότητα όπως Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Και για τον Βόλο, την πόλη και για το ποδόσφαιρο, να υπάρξουν στο Πανθεσσαλικό 15.000 φίλαθλοι. Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί ήταν λίγοι οι φίλαθλοι, ήθελε περισσότερα εισιτήρια. Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει η ΕΠΟ με τις ομάδες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ