Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Αργεντινή στον τελικό των τελικών!

Ξανά στο θρόνο της μετά από 36 χρόνια

PAOK24

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Αργεντινή στον τελικό των τελικών!

Μετά από 36 χρόνια η Αργεντινή στέφθηκε Πρωταθλήτρια Κόσμου κατακτώντας το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, καθώς επικράτησε της Γαλλίας στον μεγάλο τελικό με τον Λιονέλ Μέσι να πρωταγωνιστεί οδηγώντας την χώρα του στο… Έβερεστ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας ήταν… διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με την Αργεντινή να παίρνει προβάδισμα με το γκολ του Λιονέλ Μέσι και να διπλασιάζει με τον Άνχελ Ντι Μαρία μερικά λεπτά αργότερα. Η Γαλλία κατάφερε να αντιδράσει στα τελευταία δέκα λεπτά της κανονικής διάρκειας με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές και να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί ο Μέσι βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά οι «τρικολόρ» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς ο… συνήθης ύποπτος Κιλιάν Εμπαπέ έφερε το σκορ ξανά σε ισορροπία, με αποτέλεσμα να πάνε στα πέναλτι για να λύσουν τις διαφορές τους. Εκεί η Αργεντινή αποδείχθηκε ισχυρότερη και κατάφερε να φορέσει το στέμμα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες να παίζουν δυναμικά και σκληρά πάνω στην μπάλα, γεγονός που ώθησε τον διαιτητή Σίμον Μαρτσίνιακ να κάνει τις απαραίτητες παρατηρήσεις προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση. Η Αργεντινή προσπάθησε να φέρει την μπάλα στα καρέ του Λιορίς, όμως σε μια εναέρια μονομαχία με τον Μολίνα, ο Γάλλος τερματοφύλακας έπεσε στο έδαφος μετά από σπρώξιμο. Όπως φάνηκε είχε χτυπήσει στο στήθος και χρειάστηκε να λάβει την βοήθεια των ιατρών της ομάδας προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Σημειώνεται ότι σε ηλικία 35 ετών και 357 ημερών, ο Ουγκό Λορίς έγινε ο δεύτερος γηραιότερος αρχηγός που αγωνίζεται σε τελικό Μουντιάλ, πίσω μόνο από τον Ιταλό τερματοφύλακα Ντίνο Τζοφ (40 ετών και 133 ημερών), ενώ έγινε ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα παιχνίδια σε Μουντιάλ (20), αφήνοντας πίσω του τον Μάνουελ Νόιερ.

Η «αλμπισελέστε» φάνηκε να έχει καλύτερα και πιο σταθερά πατήματα, γεγονός που φάνηκε στις καλές μεταβιβάσεις και τις επελάσεις από τα πλάγια, ενώ στο 22ο λεπτό ο ΝτιΜαρία πήρε την μπάλα από τα αριστερά, πέρασε τον Ντεμπελέ ο οποίος προσπάθησε να τον προλάβει αλλά μετά από μια επαφή έπεσε στο έδαφος και κέρδισε πέναλτι. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα, παρόλο που το μαρκάρισμα του Γάλλου δεν ήταν τόσο σκληρό.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιονέλ Μέσι που έστειλε τον Λιορίς στην δεξιά του γωνία και την μπάλα στην αντίθετη πλευρά, ανοίγοντας το σκορ στην αναμέτρηση όπου έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια στο θεσμό, φτάνοντας τα 26 και αφήνοντας στη 2η θέση τον Λόταρ Ματέους.

Την στιγμή που η Γαλλία προσπαθούσε να ανασυγκροτηθεί και να ψωάξει τρόπο να φέρει το σκορ σε ισορροπία, οι Αργεντινοί κατάφεραν να κλέψουν την μπάλα και με τον Μέσι ως οργανωτή βγήκαν στην αντεπίθεση. Ο αρχηγός της ομάδας πάσαρε στον Μακ Άλιστερ που με την σειρά του έβγαλε τον Ντι Μαρία μόνο του απέναντι στον Λιορίς, με τον 34χρονο επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το όνομά του στην λίστα των σκόρερ, στο 36ο λεπτό.

Μερικά λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αποφάσισε να κάνει δύο αλλαγές καθώς δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από όσα έβλεπε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να βγάλει τους Ζιρού και Ντεμπελέ αντικαθιστώντας τους με τους Τουράμ και Κολό Μουανί. Η Γαλλία μπήκε στο δεύτερο μέρος με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, όμως οι Αργεντίνοι ήταν καλά προετοιμασμένοι και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν τις συνθήκες και να απειλήσουν. Έτσι το σύνολο του Λιονέλ Σκαλόνι πήρε την μπάλα στα πόδια της και κράτησε την κατοχή δείχνοντας ότι μπορεί να διαχειριστεί το παιχνίδι.

Στο 80’ Κολό Μουανί έκανε ένα εξαιρετικό σπριντ αφήνοντας πίσω του τον Οταμέντι, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να το κλέψει την μπάλα και χρησιμοποίησε τα χέρια του για να τον σταματήσει με αποτέλεσμα να τον ρίξει μέσα στην περιοχή και ο Γάλλος παίκτης να κερδίσει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κιλιάν Εμπαπέ που επέλεξε να στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαρτίνεζ, αλλά παρόλο που ο Αργεντινός γκολκίπερ μάντεψε σωστά δεν κατάφερε να την σταματήσει και η Γαλλία μείωσε σε 2-1.

Έτσι οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ πήραν το ψυχολογικό αβαντάζ από την επίτευξη αυτού του τέρματος και στην αμέσως επόμενοι επίθεσή τους κατάφεραν να σκοράρουν ξανά, όταν ο Κομάν έκλεψε από τον Μέσι και σέντραρε στον Κιλιάν Εμπαπέ που με το κεφάλι πέρασε την μπάλα στον Τουράμ, ο οποίος με την σειρά του επέστρεψε την πάσα και ο νεαρός άσσος έγραψε το 2-2 με όμορφο πλασέ.

Το «ξέσπασμα» της Γαλλίας είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας να έχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το σφύριγμα της λήξης, όμως το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι το 2-2 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή (90’ + 8 λεπτά λόγω καθυστερήσεων) με αποτέλεσμα οι ομάδες να συνεχίσουν στην παράταση. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο κύλησε με την Γαλλία να προσπαθεί αρκετά για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, όμως η Αργεντινή ήταν αυτή που είχε τις πιο μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας των «τρικολόρ».

Οι ισορροπίες στο παιχνίδι όμως άλλαξαν στον 108’ όταν ο Μέσι πάσαρε στον Μαρτίνες ο οποίος με την σειρά του σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Λορίς απέκρουσε αρχικά, με τον Μέσι να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Σημειώνεται ότι ο Κουντέ έδιωξε μέσα από την εστία αλλά η μπάλα είχε περάσει την γραμμή.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Γαλλία κέρδισε ακόμα ένα πέναλτι καθώς το σουτ του Εμπαπέ εκτός περιοχής, σταμάτησε στο χέρι του Μοντιέλ, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα. Ο Εμπαπέ έστησε την μπάλα και με ένα πολύ ψύχραιμο χτύπημα σκόραρε για ακόμα μία φορά, φτάνοντας τα τρία γκολ στην αναμέτρηση.

Έτσι έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που σημειώνει χατ-τρικ σε τελικό Μουντιάλ μετά τον Τζεφ Χάρστ στο 4-2 της Αγγλίας επί της Γερμανίας το 1966.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες απέκρουσε την εκτέλεση του Κομάν, ενώ ο Τσουαμενί ήταν άστοχος.

ΣΧΟΛΙΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2026: Το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο όλων των εποχών

Θα διοργανώσουν τρεις χώρες και θα έχει 48 ομάδες.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μόλις 263 ημέρες αφότου η Αργεντινή στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου στην Ντόχα (4-2 τη Γαλλία στα πέναλτι / 3-3 στα 120΄), η ζώνη της Νότιας Αμερικής -πρώτη απ' όλες- «ανοίγει την αυλαία» της... διαδρομής των προκριματικών για το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο όλων των εποχών. Το Μουντιάλ του 2026 θα διοργανώσουν τρεις χώρες -ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδάς- σε 16 πόλεις (11 από τις ΗΠΑ, 3 από το Μεξικό και 2 από τον Καναδά) και θα έχει 48 ομάδες.

Η Αργεντινή θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου της φιλοξενώντας τον Ισημερινό στο Μπουένος Άϊρες.
Όμως, νωρίτερα, στο "Estadio Antonio Aranda", στις όχθες του ποταμού Παρανά, στη νοτιοανατολική Παραγουάη, θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2026, όταν οι γηπεδούχοι της Παραγουάης υποδεχθούν το Περού.
Εκτός από τη Νότια Αμερική, τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αρχίσουν πριν το τέλος του έτους στην Ασία και την Αφρική. Πολύ πριν από την Ευρώπη, που θα το κάνει τον Μάρτιο του 2025.

 Η διαδικασία των προκριματικών σε όλες τις ζώνες:

 AFC (Ασία)-Εισιτήρια: 8. Θέσεις τουρνουά Play-off: 1
Ο πρώτος γύρος των προκριματικών θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2023. Είκοσι ομάδες θα αναμετρηθούν εντός και εκτός έδρας σε διπλούς αγώνες μπαράζ, με τους 10 νικητές να ενώνονται με άλλες 26 εθνικές ομάδες στον δεύτερο γύρο. Υπάρχουν συνολικά πέντε προκριματικοί γύροι για τον καθορισμό των οκτώ απευθείας εισιτηρίων.

 CAF (Αφρική)-Εισιτήρια: 9. Θέσεις τουρνουά Play-off: 1
Τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Αφρικής αρχίζουν στις 13 Νοεμβρίου 2023. Οι 54 χώρες της CAF χωρίστηκαν σε εννέα ομίλους των έξι, με κάθε έναν από τους νικητές των ομίλων να προκρίνεται απευθείας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες των ομίλων θα μετάσχουν σε Play-off, από τα οποία θα προκύψει η μοναδική εκπρόσωπος της Αρφικής στα διηπειρωτικά Play-off της FIFA.

 CONCACAF (Βόρεια, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική)-Εισιτήρια: 3. Θέσεις τουρνουά Play-off: 2
Οι τρεις συνδιοργανωτές του Μουντιάλ (Καναδάς, Μεξικό και ΗΠΑ) λαμβάνουν αυτόματα θέσεις για τα τελικά του τουρνουά, αφήνοντας στην CONCACAF τρία απευθείας «εισιτήρια» και ενδεχομένως άλλα δύο μέσω των Play-off.
Τα προκριματικά θα αρχίσουν τον Μάρτιο του 2024. Οι τέσσερις ομάδες της CONCACAF με τη χαμηλότερη κατάταξη στη βαθμολογία της FIFA θα συγκροτήσουν δύο ζευγάρια και θα αναμετρηθούν εντός και εκτός έδρας σε διπλό αγώνα μπαράζ. Οι νικητές θα περάσουν στον δεύτερο γύρο.
Στον δεύτερο γύρο, συνολικά 30 ομάδες της CONCACAF θα χωριστούν σε έξι ομίλους των πέντε ομάδων. Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα θα παίξουν με τις άλλες ομάδες στους ομίλους τους μία φορά. Κάθε εθνική ομάδα θα δώσει δύο εντός έδρας και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι νικητές και οι δεύτεροι των ομίλων (12 ομάδες συνολικά) θα περάσουν στον τελικό γύρο.
Στον τελικό γύρο οι 12 εθνικές θα χωριστούν σε τρεις ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Σε κάθε γκρουπ, οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας. Οι τρεις νικητές των ομίλων θα προκριθούν απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου... περιμένουν ήδη οι «οικοδεσπότες» Καναδάς, Μεξικό και ΗΠΑ. Οι δύο καλύτεροι δεύτεροι θα προκριθούν στα διηπειρωτικά Play-off.

 CONMEBOL (Νότια Αμερική)-Εισιτήρια: 6. Θέσεις τουρνουά Play-off: 1
Τα προκριματικά της CONMEBOL αρχίζουν στις 8 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του 2025. Δέκα ομάδες θα αγωνιστούν σε ένα ενιαίο πρωτάθλημα και θα παίξουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας. Οι πρώτες έξι ομάδες θα προκριθούν απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την έβδομη ομάδα να συμμετέχει στα διηπειρωτικά Play-Off.

 OFC (Ωκεανία)-Εισιτήρια: 1. Θέσεις τουρνουά Play-off: 1
Για πρώτη φορά, η Ωκεανία θα έχει εγγυημένη θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ θα διεκδικήσει και μια δεύτερη θέση μέσω των διηπειρωτικών Play-off. Ο πρώτος από τους τρεις προκριματικούς γύρους, στους οποίους θα συμμετέχουν οι τέσσερις ομάδες με τη χαμηλότερη κατάταξη της ηπείρου, πρόκειται να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2024.
Στη συνέχεια, ο δεύτερος γύρος, ο οποίος περιλαμβάνει δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων, θα διεξαχθεί τους επόμενους δύο μήνες. Τέλος, τον Μάρτιο του 2025 θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος και αποφασιστικός γύρος με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. Οι τέσσερις ομάδες θα αναμετρηθούν σε «νοκ άουτ» ημιτελικούς και τελικό, με το νικητή να προκρίνεται στην τελική φάση του Μουντιάλ και τον φιναλίστ να παίρνει το «εισιτήριο» για τα διηπειρωτικά Play-off.

 UEFA (Ευρώπη)-Εισιτήρια: 16
Η... διαδρομή των προκριματικών έχει προγραμματιστεί να αρχίσει τον Μάρτιο του 2025 και να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2026.
Ο πρώτος γύρος θα ακολουθήσει τη γνωστή μορφή, με 12 ομίλους των τεσσάρων ή πέντε ομάδων, και τους νικητές από κάθε γκρουπ να εξασφαλίζουν το «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι τέσσερις εναπομείνασες θέσεις της ηπείρου θα κριθούν στη συνέχεια σε αγώνες Play-off με τη συμμετοχή 16 ομάδων (σ.σ. οι 12 δεύτεροι των ομίλων και οι τέσσερις καλύτεροι νικητές ομίλων του Nations League, βάσει της κατάταξης του UEFA Nations League, που δεν θα τερματίσουν στην πρώτη δυάδα του ομίλου τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου).

 Τα Play-off της FIFA
Στα Play-off της FIFA έξι ομάδες θα διεκδικήσουν τις τελευταίες δύο θέσεις για το 23ο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA. Σε αυτά θα μετάσχουν δύο ομάδες από την CONCACAF και μία ομάδα από τις AFC, CAF, CONMEBOL και OFC.
Οι τέσσερις ομάδες με τη χαμηλότερη κατάταξη θα αναμετρηθούν στους ημιτελικούς. Οι δύο ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία πηγαίνουν απευθείας στους τελικούς. Οι νικητές των δύο τελικών προκρίνονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

 104 ματς, 12 όμιλοι και 8 αγώνες για τους φιναλίστ
Την τελευταία φορά που το Μεξικό (1986) και οι Ηνωμένες Πολιτείες (1994) φιλοξένησαν Παγκόσμιο Κύπελλο, στα τελικά της διοργάνωσης μετείχαν 24 ομάδες.
Έτσι, λόγω των 48 ομάδων, το 23ο Παγκόσμιο Κύπελλο θα έχει 104 αντί για 64 αγώνες.
Θα υπάρχουν 12 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με τις δύο πρώτες και τις οκτώ καλύτερες τρίτες να προκρίνονται στη φάση των «32».
Το Μουντιάλ είχε 32 ομάδες από τη διοργάνωση του 1998 στη Γαλλία, με οκτώ ομίλους των τεσσάρων και τους φιναλίστ να δίνουν επτά αγώνες ο καθένας. Όμως, οι ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης του 2026 θα δώσουν πλέον συνολικά οκτώ αγώνες.
Τα 104 παιχνίδια έχουν ως εξής: έξι παιχνίδια σε κάθε όμιλο (72), 16 στη φάση των «32», 8 στη φάση των «16», 4 στους προημιτελικούς, 2 στα ημιτελικά, ο αγώνας για την 3η θέση και ο τελικός, φτάνοντας συνολικά τους 104 αγώνες.

 Το μήνυμα και το λογότυπο του Μουντιάλ 2026
Με το μήνυμα «σύμπνοια και ενότητα», το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου (FIFA World Cup Trophy), το πιο αναγνωρισμένο τρόπαιο παγκοσμίως, αποκαλύφθηκε ως το επίσημο λογότυπο του Μουντιάλ 2026 μαζί με τον αριθμό 26, της χρονιάς δηλαδή που θα διεξαχθεί η διοργάνωση. Για πρώτη φορά στην ιστορία, μια εικόνα του τροπαίου απεικονίζεται μαζί με τη χρονιά που πραγματοποιείται το τουρνουά.
Την αποκάλυψη έκανε η FIFA σε τελετή που έλαβε χώρα στο Αστεροσκοπείο Γκρίφιθ στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, στις 17 Μαΐου.

 Ο τελικός στις 19 Ιουλίου 2026
Με βάση το νέο ημερολόγιο αγώνων που εγκρίθηκε από το συμβούλιο της FIFA, ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19 Ιουλίου 2026, με την υποχρεωτική περίοδο αποδέσμευσης των παικτών να αρχίζει στις 25 Μαΐου 2026, μετά τον τελευταίο επίσημο αγώνα συλλόγων στις 24 Μαΐου 2026 (ενδέχεται να ισχύουν εξαιρέσεις για τους τελικούς των διοργανώσεων συλλόγων έως τις 30 Μαΐου 2026, με την επιφύλαξη της έγκρισης της FIFA).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γυναίκες

Ιστορική στιγμή για την Τζαμάικα: Πρώτος βαθμός σε Μουντιάλ και ξέσπασμα (vid)

Έξαλλοι πανηγυρισμοί και χαμόγελα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Εθνική ομάδα γυναικών της Τζαμάικα πήρε τον πρώτο βαθμό σε Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά το 0-0 με τη Γαλλία και πανηγύρισε έντονα αυτή την πολύ έντονη, ιστορική στιγμή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ Κατάρ: Στη φυλακή εργάτες που διεκδίκησαν τα δεδουλευμένα τους

Άλλη μια «μαύρη» σελίδα στη διοργάνωση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σύμφωνα με τον «Guardian» τρεις εργάτες του περασμένου Μουντιάλ και συγκεκριμένα στο τμήμα ασφάλειας φυλακίστηκαν και παραμένουν υπό κράτηση τέσσερις μήνες μετά τη σύλληψή τους.
Ο «Guardian» ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι αρκετοί φρουροί ασφαλείας που εργάζονταν στα γήπεδα του Κατάρ έχουν φυλακιστεί ή τους έχει επιβληθεί πρόστιμο, μετά από διαφωνίες που είχαν για τους μισθούς με την εταιρεία ασφαλείας «Stark Security».

Η «Stark Security» είχε στο δυναμικό της εκατοντάδες φρουρούς ασφαλείας οι οποίοι βρέθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι εργαζόμενοι που κατάγονται κυρίως από τη νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική είχαν υπογράψει συμβάσεις διάρκειας έξι μηνών, ωστόσο απολύθηκαν λίγες μέρες πριν τον τελικό του Μουντιάλ.

Οι συμβάσεις τους ακυρώθηκαν τρεις μήνες νωρίτερα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, γεγονός που παραβίασε την εργατική νομοθεσία της χώρας που υποχρεώνει τους εργοδότες σε προειδοποίηση ενός μηνός εάν θέλουν να τερματίσουν τη σύμβαση νωρίτερα από το καθορισμένο.

Τον Αύγουστο το Κατάρ συνέλαβε τουλάχιστον 60 εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν για τους μισθούς τους στις 14 Αυγούστου έξω από τα γραφεία της «Al Bandary International» στη Ντόχα. Όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει κατασκευές, ακίνητα, ξενοδοχεία και υπηρεσίες εστίασης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ