Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Το οφείλουμε στους συνανθρώπους μας»

Η εξαιρετική πρωτοβουλία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ «Πατριαρχείο Γιαννιτσών” και η εύστοχη ανακοίνωση!

Στέργιος Αναστασιάδης

«Το οφείλουμε στους συνανθρώπους μας»

Σε μία συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση προχώρησε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ «Πατριαρχείο Γιαννιτσών», συγκεντρώνοντας τρόφιμα και παραδίδοντάς τα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, προκειμένου αυτός να τα μοιράσει σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη!

«Ζούμε μία περίοδο δύσκολη, με δεκάδες συμπολίτες μας να μην έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να αποκτήσουν βασικά αγαθά, αλλά και πολλά άλλα, τα οποία θα έκαναν τη ζωή τους ειδικά τώρα στις γιορτές λίγο πιο όμορφη, με έναν τόνο ελπίδας και χαράς.

Εμείς οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που ζούμε μέσα στα κοινωνία, που είμαστε βγαλμένοι από τα σπλάχνα της, νιώθουμε πολύ καλά τι συμβαίνει, σε αντίθεση με κάποιους οι οποίοι μόνο στόχο έχουν να βάλλουν τον κόσμο του Δικεφάλου και την ομάδα μας. Αυτοί, οι οποίοι έπρεπε πρώτο μέλημα να έχουν τη φροντίδα του κόσμου και όχι να κυνηγούν φιλάθλους και κόσμο στα συλλαλητήρια και τις απεργίες.

Αυτή την ανάγκη του κόσμου που ζει δίπλα μας θέλουμε να απαλύνουμε, με την κίνηση αλληλεγγύης από πλευράς του οπαδικού μας κινήματος, από πλευράς του Σ.Φ. ΠΑΟΚ «Πατριαρχείο» Γιαννιτσών, θεωρώντας ότι το οφείλουμε απέναντι στους συνανθρώπους μας. Γιατί εμείς ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε και τι νιώθουμε, εν αντιθέσει μ’ αυτούς που μας λασπολογούν κατά διαστήματα και οι οποίοι λυμαίνονται μονίμως τον κρατικό κορβανά.

Έτσι προχωρήσαμε σε μια κίνηση ανθρωπιάς, την οποία θα διαχειριστεί ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει μέσα από την πλειάδα δράσεων του, όπως είναι το θεάρεστο «Γεύμα Αγάπης». Είναι γνωστό πλέον, πως ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ «Πατριαρχείο» Γιαννιτσών, προχωρά σε τέτοιες κινήσεις, τις περισσότερες φορές αθόρυβα και διακριτικά.

Αυτή τη φορά, τη συνεισφορά μας στο «Γεύμα Αγάπης», θέλαμε να τη συνδυάσουμε μαζί με ευχές, τις οποίες τόσο ανάγκη έχει ο κόσμος, μετά από έτη ταλαιπωρίας που πέρασε και συνεχίζει να διανύει.

Έτσι, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ «Πατριαρχείο», εύχεται σε όλο τον κόσμο, να έχει πάντα την υγεία του, το πολυτιμότερο αγαθό της εποχής μας, και να πορεύεται με ευτυχία και ευημερία, καθώς και ειρήνη, απέναντι σε όσους και όσα προσπαθούν να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη. Καλές και χαρούμενες γιορτές!» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πατριαρχείο Γιαννιτσών!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέες αλλαγές στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή

Πώς διαμορφώνεται το σκηνικό μετά τα χθεσινά αποτελέσματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός προχώρησαν με νίκες στην 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με εκκρεμότητα το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που θα γίνει την Μ. Τετάρτη (1/5) εξαιτίας των ευρωπαϊκών παιχνιδιών των δύο ομάδων. Έτσι, η Ένωση ανέβηκε πρώτη με 69, με τους πράσινους να είναι στη δεύτερη θέση με 68 και τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί με ματς λιγότερο στους 67.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ άλλαξαν και τις ισορροπίες αναφορικά με τις αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ να πηγαίνει στο 2.30 από το 2.35 και τον ΠΑΟΚ να πέφτει στο 3.20 από το 3.25 που βρισκόταν μετά την ισοπαλία κόντρα στη Ένωση.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ προσφέρεται στο 4.00 όπως και την προηγούμενη εβδομάδα και τέλος, ο Ολυμπιακός πήγε στο 9.00 από το 8.50.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Superleague 1: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα Play Off

Αναμένονται αποφάσεις μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σοβαρές σκέψεις για την αλλαγή του τρόπου, με τον οποίο διεξάγονται τα πλέι οφ, προσανατολίζονται οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Ειδικότερα, μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, θα πέσει επίσημα στο τραπέζι η πρόταση αλλαγή συστήματος διεξαγωγής των πλέι οφ, σύμφωνα με την οποία μόνο οι πρώτες τέσσερις ομάδες της κανονικής περιόδου να παίρνουν μέρος σ’ αυτά.

Εφόσον περάσει το συγκεκριμένο σχέδιο, ο 5ος και ο 6ος θα κληθούν να συμμετάσχουν στα πλέι άουτ ή σε ένα μίνι γκρουπ ομάδων από το 5 ως το 8 ώστε να δοθεί έξτρα ενδιαφέρον για αυτές τις θέσεις. Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότερες ομάδες θεωρούν ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται σε αγώνες μόνο μεταξύ των ομάδων που «τρέχουν» στο μαραθώνιο για τον τίτλο.

Εφόσον περάσει η παραπάνω αλλαγή, θα συμπεριληφθεί στην προκήρυξη της σεζόν 2024-25.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Απογευματινό ραντεβού με… ερωτηματικά!

Κάνει «focus» στην Μπριζ ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από μία ημέρα ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να δίνουν εκ νέου ραντεβού στη Νέα Μεσημβρία σήμερα (14.04) στις 17:00.

Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη βάση του, πήρε τις απαραίτητες ανάσες και ξεκίνησε την προετοιμασία για τον ιστορικό αγώνα που έχει μπροστά του. Το πρόγραμμα της Κυριακής (14.04) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια. Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Μπράντον και Μάρκος Αντόνιο δεν προπονήθηκαν καθώς ταλαιπωρούνται από ιώση.

Μένει λοιπόν να φανεί στη σημερινή συγκέντρωση η κατάσταση των ποδοσφαιριστών που δεν συμμετείχαν στη χθεσινή προπόνηση με φόντο την αναμέτρηση κόντρα στους Βέλγους το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ