Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… καληνύχτα του Μουσλίμοβιτς! (pic)

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη νίκη του ΠΑΟΚ το “Αλάνι”!

PAOK24

Η… καληνύχτα του Μουσλίμοβιτς! (pic)

Μία ξεχωριστή… καληνύχτα θέλησε να στείλει χθες το βράδυ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη!

Συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός του Δικεφάλου “πόσταρε” στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram το σκορ του αγώνα της Τούμπας, γράφοντας “καληνύχτα” έχοντας προφανώς μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη των “ασπρόμαυρων”!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερο γκολ στην κόντρα η Μπριζ (vid)

Και πάλι σκόρερ ο Τζουτκλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διπλασίασε τα τέρματά της στην Τούμπα η Κλαμπ Μπριζ στον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League.

Η βελγική ομάδα λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους βγήκε ξανά στην κόντρα και πάλι με πρωταγωνιστές τους Σκόρας και Τζουτκλά, που συνεργάστηκαν και στο πρώτο γκολ.

Ο Σκόρας μπήκε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και έκανε το σουτ με τον Κοτάρσκι να απομακρύνει, αλλά τον Τζουτκλά να παίρνει το «ριμπάουντ» και να κερδίζει για δεύτερη φορά τον Κροάτη γκολκίπερ για το 0-2.

Ακολούθησε ένα... θρίλερ δύο λεπτών στην Τούμπα καθώς η φάση ελέγχθηκε από το VAR για το αν ο Σκόρας ήταν σε θέση οφσάιντ όταν υποδέχθηκε τη μπάλα, αλλά τελικά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Πλέον, η Κλαμπ Μπριζ προηγείται με 3-0 στο συνολικό σκορ του ΠΑΟΚ.

https://twitter.com/FOOTBALL_hom/status/1781048703022661948

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο βράδυ στην Τούμπα, μεγάλο "ραντεβού" με την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε προβάδισμα η Μπριζ (vid)

Με σκόρερ τον Τζουτκλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπροστά στο σκορ η Κλαμπ Μπριζ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Conference League.

Οι Βέλγοι βγήκαν στην κόντρα στο 33' με τον Σκόρας να «σπάει» τη μπάλα για τον Τζουτκλά ο οποίος απέναντι από τον Κοτάρσκι κέρδισε τον Κροάτη γκολκίπερ για το 0-1.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Τζουτκλά στο φετινό Conference League.

Πλέον, στο συνολικό σκορ των δύο αγώνων η Κλαμπ Μπριζ προηγείται με 2-0 του ΠΑΟΚ.

https://twitter.com/Footybanky/status/1781044141620646200

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ