Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανεικοί και Super League: Χαμόγελα για τρεις

Ο “έλεγχος” για Τζίμα, Κούτσια και Βρακά

PAOK24

Δανεικοί και Super League: Χαμόγελα για τρεις

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πορεία του στην Super League και παράλληλα, οι “ασπρόμαυροι” έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναγιώτης Τζίμας βρίσκεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιώργος Βρακάς στον Λεβαδειακό κι ο Γιώργος Κούτσιας στον Βόλο και με αφορμή τις εμφανίσεις τους, στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, έχει αξία να γίνει ένα πρώτο… ταμείο για τη φετινή σεζόν.

Ξεκινώντας από τον Τζίμα, είναι δεδομένο πως υπάρχουν αρκετά χαμόγελα για την έως τώρα παρουσία του. Ο νεαρός άσος παρουσιάζεται όλο και καλύτερος κι έχει σταθερά ανοδική πορεία, ενώ έχει να επιδείξει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 687 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας δώσει 1 ασίστ.

Όσον αφορά στον Βρακά, ο 21χρονος άσος μετράει μέχρι στιγμής φέτος 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο και συνολικά 1111 αωνιστικά λεπτά, χωρίς να έχει πετύχει ακόμη γκολ ή ασίστ κι είναι κι αυτός από τα βασικά γρανάζια του Λεβαδειακού, ενώ τέλος, ο Κούτσιας που “μετακόμισε” στον Βόλο, έχει να επιδείξει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και 538′, με απολογισμό 3 γκολ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ