Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για γέλια και για κλάματα!

Πράγματα και θαύματα στο… φανταστικό πρωτάθλημα της Super League 2!

PAOK24

Για γέλια και για κλάματα!

Όπως συνέβη και στο προχθεσινό ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή, η προγραμματισμένη για αύριο αναμέτρηση μεταξύ της Επισκοπής και της Καλλιθέας δεν θα πραγματοποιηθεί, εξαιτίας της ανάκλησης των δελτίων του συλλόγου του Ρεθύμνου, λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές!

Το Σάββατο δεν θα είμαστε στο γήπεδο… Όχι φυσικά γιατί το αποφασίσαμε εμείς. Η αναμέτρηση του δικού μας ματς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής απέναντι στην Καλλιθέα αυτό το Σαββάτο (7/1, 14.45), φίλοι μας, συνάδελφοι, φίλαθλοι και φίλα σωματεία, δεν θα διεξαχθεί.

Η SL2 όρισε κανονικά το παιγνίδι ωστόσο λόγω της ανάκλησης των δελτίων των ποδοσφαιριστών μας, δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε. Είμαστε όμως εδώ. Επιλέξαμε τον δρόμο των ενστάσεων γιατί θεωρούμε πως νομότυπα μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.

Η σειρά λοιπόν θα έχει ως εξής… Η Καλλιθέα θα παραβρεθεί στο γήπεδο, θα συνταχθεί φ.α. από τους ορισμένους για το ματς διαιτητές αλλά δυστυχώς, δίχως τη δική μας παρουσία. Ακολούθως την Δευτέρα (9/1) θα υποβάλλουμε τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου να ασκήσουμε έφεση με στόχο να λάβουμε πίσω τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας. Μάλιστα τα παιγνίδια στα οποία δεν είχαμε ή δεν θα έχουμε συμμετοχή θα πρέπει να κριθούν ως παιγνίδια “εξ αναβολής” με τοποθέτηση ημερομηνιών στο άμεσα επόμενο διάστημα.

Δεν είναι μια εύκολη μάχη αυτή. Είναι όμως έντιμη όπως η όλη παρουσία μας όλα αυτά τα χρόνια στον επαγγελματικό αλλά και ερασιτεχνικό χώρο και θα πασχίσουμε με κάθε τρόπο να την κερδίσουμε.

Το Σάββατο (7/1, 12.00) η ομάδα Κ19 θα αγωνιστεί με την αντίστοιχη της Καλλιθέας στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Το ίδιο την Κυριακή (8/1, 15.00) η γυναικεία μας ομάδα για τη Γ’ Εθνική. Εκεί, θα είμαστε για να χειροκροτήσουμε όλα αυτά τα παιδιά.

Με σεβασμό στους φιλάθλους τους δικούς μας αλλά και τους απανταχού. Με εκτίμηση στα φίλα σωματεία, με αγάπη για την Επισκοπή μας” ανέφερε η Επισκοπή με ανακοίνωσή της!

Παράλληλα όμως με τις… περιπέτειες της ομάδας του Ρεθύμνου, δεν θα διεξαχθεί ούτε το προγραμματισμένο για αύριο Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β, τρία 24ωρα μετά την παρωδία στην Κηφισιά, σε ματς όπου ο Ηρόδοτος “κατέβηκε” με 11 παίκτες και μετά το 2-0 των γηπεδούχων, οι παίκτες της ομάδας της Κρήτης άρχισαν να… τραυματίζονται ο ένας μετά τον άλλον, μέχρι να μείνουν… έξι και να διακοπεί το παιχνίδι!

Όπως υποστηρίζουν στο Ηράκλειο, λόγω κρουσμάτων… γαστρεντερίτιδας σε περισσότερους από δέκα ποδοσφαιριστές, η… αγαπημένη ομάδα του Λευτέρη Αυγενάκη, που συν τοις άλλοις… οραματίστηκε ένα πρωτάθλημα με δύο ομίλους, ο Ηρόδοτος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο αυριανό ματς με τη “δεύτερη” ομάδα της ΑΕΚ, με τη διοργανώτρια αρχή να μην δείχνει διατεθειμένη να κάνει δεκτό αίτημα αναβολής, εφόσον υπάρξει τέτοιο, τη στιγμή που η αποστολή της “Ένωσης” πρόκειται να ταξιδέψει κανονικά στο Ηράκλειο!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εν αναμονή του Μπάμπα

Το πρόσωπο των ημερών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ράχμαν Μπάμπα είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Ο Γκανέζος προσπαθεί να αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις που τον ανάγκασαν να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα, με την παρουσία του στην αναμέτρηση της 31ης Μαρτίου με τον Παναθηναίκό να έχει τεθεί σε αμφιβολία καθώς μέχρι χθες δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί σε ανεβασμένους ρυθμούς.

Τη δεδομένη στιγμή αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς πρόκειται για ένα από τα στελέχη  του βασικού κόρμου, έχοντας σημαντικό ρόλο στον τρόπο ανάπτυξης του Δικεφάλου,, όταν ένα από τα σημεία αναφοράς της φετινής πορείας των «ασπρόμαυρων».

Θυμίζουμε πως κατα τη διάρκεια της διακοπής επέστρεψαν στο γήπεδο οι Μιχαηλίδης, Σάστρε, Οζντόεφ και  Τσιγγάρας που αντιμετώπισαν προβλήματα, τα οποία και ξεπέρασαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου: «Κλειδώνει» το Πανθεσσαλικό, ερωτηματικό ο κόσμος

Η σύσκεψη της ΕΠΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως αύριο Πέμπτη (28/3) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της ομοσπονδίας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό στην οποία θα βρεθούν εκπρόσωποι Παναθηναϊκού και Αρη αλλά και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12 μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης».

Αυτό που προκύπτει πλέον είναι πως  «κλείδωσε», ουσιαστικά, η διεξαγωγή του τελικού του στο Πανθεσσαλικό, αλλά παραμένει ανοιχτό το αν θα  υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Μπριζ: Η «παρουσίαση» των ευρω-σκόρερ

Η λίστα με τους πρώτους σε γκολ κάθε ομάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σελίδα του Conference League παρουσίασε τους πρώτες σκόρερ κάθε μιας από τις ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Για την Κλαμπ Μπριζ, από 4 γκολ έχουν πετύχει οι Βανάκεν, Τιάγκο και Σκοβ Ολσεν. Για τον ΠΑΟΚ, Κουλιεράκης και Ζίβκβιτς έχουν από τρία, με την ΟΥΕΦΑ να μην πιστώνει στον Κρητικό κεντρικό αμυντικός το σουτ με το οποίο έκανε το 2-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ