Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόπειρα δωροδοκίας κατήγγειλε ποδοσφαιριστής του Βόλου

Σε ποιον παίκτη προτάθηκε να πάρει κόκκινη κάρτα

PAOK24

Απόπειρα δωροδοκίας κατήγγειλε ποδοσφαιριστής του Βόλου

Σε ενυπόγραφη καταγγελία πως του δόθηκαν χρήματα για να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Ζαν Μπαριέντος του Βόλου.

Ο ποδοσφαιριστής της θεσσαλικής ομάδας κατήγγειλε πως ο μάνατζερ του Γιώργος Τσουρής, Κύπριος στην καταγωγή, ιδιοκτήτης της εταιρίας Magicosports, του πρότεινε το ποσό των 40.000 ευρώ προκειμένου να δεχθεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μάλλιστα η καταγγελία επιβεβαιώνεται και από την μεριά του Βόλου, με την όλη υπόθεση να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες το απόγευμα επί του Βόλου με 0-4, με τον Μπαριέντος να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ζητάει Έλληνες διαιτητές μέχρι τέλους

Μετά την πρόσφατη συμφωνία με την ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΠΑΕ Άρης, με επιστολή της προς ΕΠΟ και ΚΕΔ, ζήτησε να ορίζονται στα παιχνίδια της μέχρι το τέλος των πλέι οφ, μόνο Έλληνες διαιτητές, όπως έγινε στην πρόσφατη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «ΟPAP Arena» στο οποίο είχε οριστεί ο Μανούχος, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων.

Την Κυριακή, στην αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης» με την Ένωση, μπήκε ο Βεργέτης, ενώ όσον αφορά τα παιχνίδια μέχρι το τέλος των πλέι οφ, ο Άρης έχει να παίξει με Ολυμπιακό (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), Λαμία (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Βανάκεν: «Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να το πιστέψει»

Ο ηγέτης μέσος της Κλαμπ Μπριζ ήταν ξεκάθαρος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Χανς Βανάκεν έβγαλε και χθες την ποιότητα του στην Τούμπα και σε δηλώσεις του στο Βέλγιο, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του. «Είναι μία πραγματικά όμορφη, ιστορική στιγμή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένας βελγικός σύλλογος κατάφερε να φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού πατήσαμε γερά στα πόδια μας.

Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες του. Είναι θέμα τόλμης. Ξέραμε από το πρώτο παιχνίδι ότι θα υπήρχαν χώροι για αντεπίθεση. Στο ημίχρονο ήταν 0-2, αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη περισσότερο. Είχαμε εκτιμήσει ότι η ρεβάνς θα ήταν πιο δύσκολη εκ των προτέρων, αλλά αυτή είναι και η δύναμή μας. Ποτέ δε δώσαμε στον ΠΑΟΚ την αίσθηση να το πιστέψει, ότι μπορεί». είπε και συνέχισε…

«Πριν από ένα μήνα κανείς δεν θα το φανταζόταν αυτό. Μας είχαν ξεγράψει και τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα θα απολαύσουμε την πρόκριση. Αν ονειρευόμαστε έναν τελικό; Ναι. Όταν είσαι στον ημιτελικό, θέλεις να πας και στον τελικό. Αλλά τώρα εστιάζουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρωπαία Τούμπα φέτος… άλλαξε (vids)

Παρά το χθεσινό αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χθεσινό 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Europa Conference League, ήταν στοιχεία που επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα των Βέλγων έναντι του ΠΑΟΚ, παράλληλα όμως αυτή, ήταν και η πρώτη του εντός έδρας ήττα στην Ευρώπη φέτος.

Γενικά, η φετινή πορεία, άλλαξε την εικόνα που είχε δημιουργηθεί για την Τούμπα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει τρεις προκρίσεις στο γήπεδό του. Αρχικά, στον τρίτο προκριματικό γύρο, με το 3-0 επί της Χάιντουκ, στη ρεβάνς του 0-0 της Κροατίας.

Στη συνέχεια, με το εμφατικό 4-0 επί της Χαρτς στα πλέι οφ, έπειτα από τη νίκη με 1-2 στη Σκωτία. Ακολούθησε η μεγάλη νίκη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον όμιλο (2-1), το 2-2 με την Αμπερντίν και το 4-2 επί της Ελσίνκι στην τελευταία αγωνιστική.

Φυσικά, highlight παραμένει η επική ανατροπή με το 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τη φετινή ευρωπαϊκή εντός έδρας συγκομιδή του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, να είναι πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Πριν από τη φετινή σεζόν, είχε προηγηθεί ο οδυνηρός αποκλεισμός από τη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα πέρσι, ενώ πρόπερσι, η Μαρσέιγ είχε πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League, επίσης στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Τελευταία φορά που είχε πανηγυρίσει η ομάδα μία μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη-πρόκριση στην Τούμπα, ήταν με τη Μίντιλαντ στη φάση των 16 του Europa Conference League, που είχε περάσει με 5-3 στα πέναλτι.

Ανεξαρτήτως του τι συνέβη στο χθεσινό παιχνίδι, η Τούμπα αποτέλεσε ξανά φέτος, σημαντικό κομμάτι της ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ