Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθάρισε ο Μπράντον!

Ο ΠΑΟΚ “τσέκαρε” το εισιτήριο σε ένα ιδιαίτερο βράδυ στην Τούμπα

Αγάπη Γαβριηλίδου

Καθάρισε ο Μπράντον!

Είχε ένα σημαντικό προβάδισμα, έπρεπε απλά να “τσεκάρει” το εισιτήριό του και το έκανε! Ο ΠΑΟΚ κέρδισε -ξανά- με 2-0 την Καλαμάτα του Νίκου Αναστόπουλου και πανηγύρισε την πρόκρισή του στους “8” του Κυπέλλου με σχετική ευκολία. Ο Μπράντον Τόμας τα δύο γκολ του αγώνα.

Το παιχνίδι και μαζί και το εισιτήριο, “κλείδωσαν” ουσιαστικά από το ξεκίνημα του αγώνα, με τον Ισπανό επιθετικό, που πήρε φανέλα βασικού σήμερα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πετυχαίνει δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά και να δίνει σημαντικό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Ο Νάρεϊ στο 12′ κι ο Μπίσεσβαρ στο 14′ έβγαλαν τις ασίστ στον Ισπανό κι αυτός, τις εκμεταλλεύτηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο, για να διαμορφώσει το 2-0 και να κερδίσει το χειροκρότημα της Τούμπας.

Οι “ασπρόμαυροι” ήταν ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα και δε δυσκολεύτηκαν καθόλου να “τσεκάρουν” το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στους “8”, σε ένα βράδυ στην Τούμπα όπου ο Τζίμας κι ο Σελιμάι πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους και γνώρισαν την αποθέωση.

Ο Λουτσέσκου έκανε αλλαγές, όπως αναμενόταν σήμερα, όσον αφορά στην ενδεκάδα, αλλά είδε τον Φιλίπε Σοάρες να αποχωρεί με πρόβλημα από το γήπεδο, ενώ θέμα υπάρχει και με τον Λύρατζη, που χτύπησε στο πρόσωπο. Και για τους δύο αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση, με φόντο τη συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αρχικά, το Σάββατο θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον ΟΦΗ και κατόπιν, εκτός απροόπτου θα ακολουθήσουν τρία ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δύο για το Κύπελλο κι ένα για την Super League.

Ενδεκάδα αλλαγών

Όπως αναμενόταν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές σήμερα, δεδομένου πως είχε αφήσει εκτός και αρκετούς βασικούς παίκτες του.

Στο τέρμα ήταν ο Ζίβκοβιτς και στην άμυνα οι Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ και Βιεϊρίνια. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Ντάντας και Σβαμπ και μεσοεπιθετικά οι Φιλίπε Σοάρες, Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ και Μπράντον.

“Υπογραφή” Μπράντον

Το παιχνίδι ξεκίνησε με σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Βιεϊρίνια να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ σε καλή θέση και τον Μέντες να του λέει “όχι”. Οι “ασπρόμαυροι” προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Καλαμάτας με διαγώνιες μπαλιές και στο 11′, ο Βιεϊρίνια απείλησε ξανά, αυτή τη φορά με ένα ωραίο σουτ, αλλά ξανά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων αντέδρασε σωστά.


Ένα λεπτό μετά, η εξέλιξη ήταν διαφορετική για τον ΠΑΟΚ. Ο Νάρεϊ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Μπράντον, με τον Ισπανό να ανοίγει το σκορ με πλασέ στην κίνηση. Χρειάστηκε να περάσουν δύο λεπτά, για να βρει ο “Δικέφαλος” και δεύτερο γκολ, ξανά με τον Μπράντον, με τον Μπίσεσβαρ να βρίσκει ωραία κάθετα τον Ισπανό επιθετικό κι αυτός να πλασάρει σωστά ξανά, για το 2-0.


Ακόμη πιο εύκολο έργο

Η Καλαμάτα προσπάθησε να “απαντήσει”, ψάχνοντας το γκολ και στο 24′ απείλησε με τον Αρναρέλλη, που σούταρε άουτ, ωστόσο, στο 32′ τα χαμόγελα “πάγωσαν” στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Φιλίπε Σοάρες έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας τον προσαγωγό του και αποχώρησε δακρυσμένος από το γήπεδο, με τον Αντρέ Ρικάρντο να μπαίνει στη θέση του.


Η Καλαμάτα απείλησε στο 37′, με τον Μπενίτες να βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της περιοχής και να σουτάρει άουτ, με το πρώτο μέρος να τελειώνει χωρίς κάτι περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά του και ουσιαστικά, απλοποίησε στον μέγιστο βαθμό το έργο του με φόντο τη συνέχεια. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και στο 56′ ο Μπίσεσβαρ έκανε αισθητή την παρουσία του, κάνοντας ένα πλασέ με το… γνωστό του στιλ, για να δει την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μέντες.

Η στιγμή της Τούμπας

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε μαζεμένες αλλαγές, θέλοντας να μοιράσει το χρόνο και πέρασε στο παιχνίδι αρχικά τους Α. Ζίβκοβιτς και Λύρατζη, με τον δεύτερο να στέκεται εξαιρετικά άτυχος. Ο νεαρός μπακ συγκρούστηκε με τον Ασίγκμπα και έγινε αναγκαστική αλλαγή, έχοντας χτυπήσει στο ζυγωματικό, με τον Σελιμάι να μπαίνει στη θέση του και ο Τζίμας σε αυτήν του Μπίσεσβαρ. Σπουδαία στιγμή, για δύο παιδιά που δουλεύουν σκληρά καθημερινά και συγκεντρώνουν -δικαίως- επάνω τους όλα τα βλέμματα.

Έχοντας “καθαρίσει” το εισιτήριο, ο ΠΑΟΚ δε χρειάστηκε να κάνει πολλά περισσότερα και στο φινάλε, η Καλαμάτα είχε δύο καλές στιγμές. Αρχικά, ο Μόζερ βγήκε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς και σούταρε άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Τάτος σημάδεψε τον Σέρβο γκολκίπερ του “Δικεφάλου”.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε (Λύρατζης-Σελιμάι), Κάργας, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Ντάντας, Σβαμπ, Νάρεϊ (Α. Ζίβκοβιτς), Μπίσεσβαρ (Τζίμας), Φιλίπε Σοάρες (Αντρέ Ρικάρντο), Μπράντον

Καλαμάτα: Mέντες, Ασίγκμπα, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Μαβιγκά, Παπατόλιος, Μόζερ (Τριανταφυλλάκης), Μπενίτες (Κωνσταντινόπουλος), Καραγκούνης, Μαρκόφσκι (Βασιλόγιαννης), Αρναρέλλης (Τάτος)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ και η επιστροφή

Τι αλλάζει ενόψει του ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ξανά κακός. Έδωσε ξανά δικαιώματα, δεν είχε ενέργεια, δεν είχε καθαρό μυαλό και στη Λαμία, ουσιαστικά κατέστρεψε ό,τι έχτιζε τόσο καιρό.

Ο "Δικέφαλος" άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στη Λαμία και τώρα, καλείται να γυρίσει σελίδα, καθώς έχει μπροστά του τέσσερα ντέρμπι μέχρι και το φινάλε της σεζόν.

Το πρώτο από αυτά, θα ακολουθήσει την Κυριακή στην Τούμπα (19:30), με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, σε ένα ακόμη παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Σε αυτό το ντέρμπι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να επιστρέφει μετά το χθεσινό ματς, καθώς εξέτισε την τιμωρία του και "καθάρισε" με τις κάρτες.

Οι "ασπρόμαυροι" θα στρέψουν την προσοχή τους στην Ένωση και μένει να φανεί, ποιες θα είναι οι αλλαγές του τεχνικού του ΠΑΟΚ με φόντο το ντέρμπι, με τον Λουτσέσκου να ανοίγει από αύριο τα χαρτιά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τα εισιτήρια, η διάθεση και το ντέρμπι

Πρέπει να κοιτάξει μπροστά ο “Δικέφαλος”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε -ξανά- κατώτερος των περιστάσεων κι άφησε δύο βαθμούς στη Λαμία, που πλέον κάνουν τη ζωή του πολύ πιο δύσκολη.

Η ζωή συνεχίζεται ωστόσο για τους "ασπρόμαυρους" και μπροστά τους, υπάρχει ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τη διάθεση των εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει από τις 9:00 το πρωί.

Θυμηθείτε τι ισχύει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη (25.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
1 €50
2, 3 €40
4, 7, 7A, 8 €15
4A €10
5, 6 €30
VIP €150
VIP Α €150

Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων–Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους φιλάθλους, κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Τεσσάρα» της Κλαμπ Μπριζ στη Γκενκ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγωνιστικές των play off του βελγικού πρωταθλήματος πέτυχε χθες η Κλαμπ Μπριζ, διαλύοντας στο "Γιαν Μπρέιντελ" την Γκενκ με 4-0!

Έτσι, ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του παρέμειναν στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας και στο -2 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ, με τον Γιούτγκλα να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό, τον Σκόρας να πετυχαίνει το 2-0 στο 51΄ από ασίστ του Βανάκεν, τον Τιάγκο να εδραιώνει τη νίκη της ομάδας του στο 57΄ και τον Ντε Κάιπερ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 67΄ από ασίστ του Γιούτγκλα.

Αυτή, ήταν η έκτη διαδοχική νίκη της Κλαμπ Μπριζ σε Βέλγιο και Europa Conference League, με τον απολογισμό του Νίκι Χάγιεν από την ημέρα που αντικατέστησε τον Ρόνι Ντέιλα να είναι έξι νίκες, μία ισοπαλία και καμία ήττα!

Κάπως έτσι, η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τροχιά Champions League είτε απευθείας είτε μέσω προκριματικών καθώς απέχει τέσσερις βαθμούς από την 3η Ουνιόν Σεντ - Ζιλουάζ, ενώ ετοιμάζεται φυσικά για τις δύο αναμετρήσεις με την Φιορεντίνα με "φόντο" τον τελικό της 29ης Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ