Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαραίτητες ανάσες ενόψει απαιτητικού προγράμματος

Πότε επιστρέφουν στο γήπεδο οι παίκτες του Λουτσέσκου

Ανέστης Παπιόπουλος

Απαραίτητες ανάσες ενόψει απαιτητικού προγράμματος

Ο ΠΑΟΚ διανύει μέρα ρεπό, μετά την πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου εις βάρος της Καλαμάτας, με τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου να παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες, όντας εδώ και αρκετό καιρό χωρίς ημέρα ξεκούρασης, λόγω του απαιτητικού προγράμματος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Δικέφαλος θα επιστρέψει στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης (12/1) ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το ΟΦΗ, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Superleague, το Σάββατο (14/1) στις 20:00, στην Τούμπα.

Επιπλέον αναμένεται η ενημέρωση για την κατάσταση του Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Καλαμάτα. Θυμίζουμε πως την δεδομένη χρονική στιγμή, η κάθε απουσία παίκτη είναι σημαντική, με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα μπροστά του, όπου μεταξύ άλλων θα δώσει 3 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό σε διάστημα 7-8 ημερών, για πρωτάθλημα και προημιτελικά Κυπέλλου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σβαμπ: «Μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό»

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αυστριακός.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστριακός:

«Δεν έχει καμία σημασία το γκολ που πέτυχα, άλλωστε δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση σε ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Τι φταίει για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ:

«Είναι προφανές ότι η ομάδα δεν έχει θέμα φυσικής κατάστασης γιατί παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάτι όμως μας λείπει. Στα τελευταία μας κυνηγάμε συνέχεια το σκορ και όσο και να παλεύεις πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Ίσως να μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό, πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα».

Αν φέρνει η νέα απώλεια σε δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σαφώς τέτοιες απώλειες μας κρατούν πολύ πίσω, υπάρχει πρόβλημα και είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στη μάχη. Θα τα δώσουμε όλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ήρθε η γκέλα στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Τα highlights από την αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κακός και το πλήρωσε. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τη Λαμία, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία-ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ ισοφάρισε όμως ήταν αργά… (vid)

Ο Αυστριακός μέσος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 90+10

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ