Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Κακά αποθέωνε τον Λάριν

Η κοινή συνύπαρξη, η άψογη συνεργασία και η εκτίμηση του Βραζιλιάνου θρύλου

PAOK24

Όταν ο Κακά αποθέωνε τον Λάριν

Ο Κάιλ Λάριν αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας, με τον 27χρονο Καναδό αποτελεί μια εξαιρετική, αλλά δύσκολη -από οικονομικής κυρίως άποψης- περίπτωση για τον Δικέφαλο, όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24.

Με εντυπωσιακά νούμερα σε Ορλάντο, Μπεσίκτας και εθνική Καναδά ο Λάριν έχει συνυπάρξει -μεταξύ άλλων- μαζί με τον Βραζιλιάνο, Κακά, στο MLS με τον θρύλο του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου να αποθεώνει τον τότε συμπαίκτη του για τα χαρακτηριστικά του και να εκτιμά πως μπορεί να αγωνιστεί σε μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης.

«Ο Κάιλ αποτελεί μεγάλη έκπληξη για μένα, επειδή η δεύτερη σεζόν, συνήθως, είναι η χειρότερη για τους νέους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο πλέον όλοι ξέρουν, με ποιον τρόπο αγωνίζεται. Είχε μια πολλή καλή σεζόν πέρυσι και πέτυχε πολλά γκολ.

Θεωρώ ότι μπορεί να πάει πολύ ψηλά στην καριέρα του. Ο Κάιλ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, μπαίνει στην τρίτη του σεζόν μαζί μας, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να παίξει εξίσου καλά σε μια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης» είχε αναφέρει στο ξεκίνημα του 2018 ο Κακά για τον Λάριν, 6 μόλις μήνες πριν ο τελευταίος πάρει μεταγραφή για την Μπεσίκτας.

Οι δυο τους, κατά την τριετία που έπαιξαν ως συμπαίκτες, σκόραραν αθροιστικά 68 γκολ, ενώ είχαν αντίσοιχα και 27 ασίστ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικογενειακό διπλό με… απρόοπτα (vid)

Σε ρυθμούς ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Stoiximan Super League.

Η προπόνηση της Παρασκευής μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια rondo, περιλάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα.

Από αυτό δεν έλειψαν τα απρόοπτα, όπως αυτό με πρωταγωνιστές τους Ίνγκασον που άθελά του πάτησε τον Καντουρί.

https://www.youtube.com/watch?v=guXlSF9pYes

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέϊδα: «Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ»

Στη νοοτροπία των παικτών του Λουτσέσκου στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επανεκκίνηση στα πλέι-οφ της Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Κυριακή στις 19:30 στην Τούμπα την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς κόντρα στους «ασπρόμαυρους», για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα του, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι».

Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας για τον ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και πως την Κυριακή θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι «ασπρόμαυροι» καταθέτουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ματς.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Θα κοντραριστούν δύο ομάδες που έχουν ένα αρκετά παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει το σύστημα ποδοσφαίρου που παίζει. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καταθέτουν την ψυχή τους.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας πώς πρέπει να παίξουμε απέναντι τους».

Ο Ματίας Αλμέιδα σε ερώτηση για το αν υπάρχει πίεση στην ΑΕΚ μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα ενόψει του αγώνα της Τούμπας τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να κερδίζουμε. Το τελευταίο διάστημα είχα λίγο χρόνο και διάβασα αρκετά την ιστορία των ομάδων στην Ελλάδα, είδα πως η ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια έχει πάρει λίγες φορές το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά δεν σκέφτομαι με την πίεση. Είμαστε δεύτεροι, όποιος θέλει να δει κάτι άλλο είναι ΟΚ, αλλά έχει να κάνει με στρατηγική. Ξέρω την ομάδα μου, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και επίσης ξέρω πως η αλλαγή της νοοτροπίας θα πρέπει να είναι γενική».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ! Ο Άρης θέλει παίκτη του Ολυμπιακού

Πρώτη φορά που ξανασυμβαίνει…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Ο Άρης «ψάχνεται» για την ενίσχυσή του και τι πιο σύνηθες από το να στραφεί προς... Πειραιά μεριά για να δει τις επιλογές του.

Στόχος λοιπόν του Καρυπίδη είναι να φέρει στη Θεσσαλονίκη έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος -ω του θαύματος- ανήκει στον Ολυμπιακό!

Έτσι, οι κίτρινοι εξετάζουν την περίπτωση του Βασίλη Σουρλή, κεντρικό χαφ και διεθνή με την Εθνική Ελπίδων.

Ο νεαρός παραχωρήθηκε δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ, χωρίς όμως η παρουσία του εκεί να μακροημερεύσει με αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Μπορεί στο Λιμάνι να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Σουρλή, όμως θεωρούν ότι ο Άρης θα του... ταίριαζε περισσότερο και δεν αποκλείεται να γίνει και αυτός ένας ακόμα ποδοσφαιριστής στη μακρά λίστα που έχουν γίνει το δρομολόγιο Πειραιάς - Χαριλάου και το αντίστροφο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending