Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα εκτροπή Μαρινάκη…

Άμεση αντίδραση από τον ΠΑΟΚ σε όσα ανέφερε στην επιστολή του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

PAOK24

Νέα εκτροπή Μαρινάκη…

Σε τεταμένο κλίμα έλαβε χώρα η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, μετά την επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου ζητάει τις παραιτήσεις των Τάκη Μπαλτάκου και Ιάκωβου Φιλιπούση. Στην επιστολή του ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων εξαπέλυσε επίθεση μεταξύ άλλων στον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ, ενώ επιτέθηκε τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην ΑΕΚ.

Μάλιστα υπήρξε άμεση αντίδραση για την επιστολή αυτή, την οποία απέστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όχι ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά πρόεδρος της Λίγκας, καθώς η επιστολή είχε τη σφραγίδα της Super League κι ως πρόεδρός της την υπέγραψε.

Όλα τα παραπάνω φυσικά χωρίς να πάρει την έγκριση -όπως άλλωστε όφειλε- των ομάδων της Λίγκας, την οποία χρησιμοποιεί πλέον για να πετύχει τις επιδιώξεις του.

Χαρακτηριστικά είναι όσα ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος τόνισε πως: «Συμφωνώ με όλα όσα είπε ο Αλεξίου, η επιστολή έχει και αναφορές στον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό μας, Ιβάν Σαββίδη. Μία επιστολή με υπογραφή Super League που καταφέρεται εναντίον του προέδρου μας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει δώσει και χορηγίες στη Super League».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ανάφερε ότι: «Καμία εντολή και καμία εξουσιοδότηση δεν έχουμε δώσει για να σταλεί τέτοια επιστολή στην ΕΠΟ, ουδεμία ισχύ έχει ως έγγραφο αυτό. Ως Εκτελεστική Επιτροπή έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε, δεν δέχομαι κανέναν χαρακτηρισμό. Σε πολλά σημεία είναι και ποινικά κολάσιμη. Θα το συζητήσω το θέμνα και στην ΑΕΚ, αλλά και στη Super League”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ απευθύνθηκε με έντονο τρόπο προς τον Τάκη Μπαλτάκο, λέγοντάς του πως: “δεν ανέχομαι πλέον να μην αντιδρούμε, πρέπει να αντιδράσουμε»!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρίσκει τον τρόπο ο ΠΑΟΚ

Τι κάνει ο “Δικέφαλος” όταν βρίσκεται στο “Αθανάσιος Διάκος”;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Λαμία με έναν στόχο

Σημαντική δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχει μπροστά του ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Έχει μπροστά του μία έξοδο, με ξεκάθαρο στόχο και θα βρει απέναντί του τη Λαμία, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να πάρει το διπλό, αν θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση με 67 βαθμούς, στο -5 από την ΑΕΚ και στο -4 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας παίξει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δεν κυνηγάει κάτι σε αυτή τη διαδικασία αγώνων και ουσιαστικά παίζει χωρίς άγχος.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Άνταμ Τζανετόπουλο, που έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ζητήματα.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή, καθώς είχε μείνει εκτός με τον Ολυμπιακό λόγω μιας ίωσης, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο σημερινό ματς. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Τζίμας.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου. Στο VAR θα βρίσκεται θα είναι ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) και ο Μεϊντάνας (Αχαΐας) AVAR, ενώ βοηθοί ορίστηκαν οι Φωτόπουλος (Αθήνας) και Στάικος (Λάρισας).

Ο αγώνας στη Λαμία θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και live ενημέρωση μέσα από το PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο βιβλίο γκίνες η ανάπαυλα του «Βικελίδης»

Το PAOK24 News by GAS24 σχολιάζει όλη την επικαιρότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η επικαιρότητα με την εικόνα του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης», τις εξελίξεις της υπόθεσης της δολοφονίας του αστυνομικού Λυγγερίδη, την στάση της ΕΡΤ στα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια για τη συγκεκριμένη υπόθεση και η διάρκεια του ημιχρόνου στο Αρης - ΑΕΚ απασχόλησαν το PAOK24 News by GAS24.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Te85SmoJOeY&ab_channel=PAOK24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ