Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η μεταγραφή Κεντζιόρα!»

Το ρεπορτάζ του Σταύρου Κόλκα για τον Πολωνό και οι λόγοι που ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να… παρακάμψει τη Ντιναμό!

PAOK24

«Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η μεταγραφή Κεντζιόρα!»

Νωρίτερα, ενημερωθήκατε από το PAOK24 για το ουκρανικό δημοσίευμα που θέλει τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται από τη μία σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ντιναμό Κιέβου για τον Τόμας Κεντζιόρα και να έχει συμφωνήσει από την άλλη με τον Πολωνό μπακ για συμβόλαιο 2,5 ετών.

Πριν από λίγο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Σταύρος Κόλκας στην εκπομπή “Football Factory by Repress” στον City Of Primo 106,1, η μεταγραφή δεν είναι “τελειωμένη” και επουδενί η περίπτωση του διεθνή Πολωνού δεν είναι εύκολη, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που “τρέχουν” την όλη ιστορία να έχουν την εντολή να μην… παρακάμψουν τη Ντιναμό Κιέβου, εκμεταλλευόμενοι τους κανονισμούς της UEFA που αφορούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ουκρανία και θέλουν να φύγουν από τη χώρα λόγω του πολέμου με τη Ρωσία.

Αντίθετα, ο Δικέφαλος θέλει να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Ντιναμό Κιέβου  σε ότι αφορά το ποσό με το οποίο θα γίνει το deal και αυτό για δύο λόγους:

Ο πρώτος αφορά αφορά τον Ιβάν Σαββίδη και την επιθυμία του να μην δοθεί σε κανέναν το δικαίωμα να ισχυριστεί πως “χτυπάει” τη Ντιναμό Κιέβου τη στιγμή που το όλο κλίμα μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας παραμένει πολύ τεταμένο, ο δεύτερος αφορά την παρουσία του Μιρτσέα Λουτσέσκου στον πάγκο της Ντιναμό και την παρουσία του Ραζβάν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με κανέναν στον Δικέφαλο να μην θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον πρώτο!

Συνεπώς, με τον Κεντζιόρα – που αποτελεί προσωπική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου – να επιθυμεί διακαώς να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Ντιναμό, που από την πλευρά της εμφανίζεται να είναι διαλλακτική για την παραχώρηση του Πολωνού, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι “ενεργός”, βρίσκεται σε παραγωγική ηλικία, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και ποιότητα αλλά και έχει ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ