Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Επική μάχη» (pic)

Το χάρηκε με την ψυχή του ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ

Βαγγέλης Πάνος

Κωνσταντέλιας: «Επική μάχη» (pic)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πραγματοποίησε χθες στο γήπεδο της Λεωφόρου την πιο ολοκληρωμένη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου ήταν μέσα και στα τρία γκολ της ομάδας πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, ο ίδιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μοιράστηκε τη χαρά του με μία ανάρτηση στα social media. «Επική μάχη, νίκη-δήλωση και γκολ», έγραψε στο μήνυμα του γνωρίζοντας την αποθέωση στα σχόλια, μιας και με τις εμφανίσεις του έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: «Να αποδοθούν στη δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»

Τι αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της επιβεβαιώνει ότι FIFA και UEFA ενημέρωσαν επίσημα ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα και τονίζει ότι πρέπει να αποδοθούν στη χλεύη της κοινωνίας και στη Δικαιοσύνη όσοι «κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις και σπίλωσαν αθώους».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Μετά την UEFA και η FIFA απάντησε αρνητικά ως προς την ύπαρξη θετικού δείγματος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Οι απαντήσεις των υπερκείμενων διεθνών αρχών του ποδοσφαίρου προήλθαν κατόπιν ερωτήματος που τους απηύθυνε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μετά από αυτά καθίσταται σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Επομένως, όσοι με την κατασκευή ψευδών ειδήσεων προκάλεσαν μια πρωτοφανή αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να σπιλωθούν και να κατηγορηθούν αθώοι, θα πρέπει εκτός από τη χλεύη της κοινωνίας να αποδοθούν και στη δικαιοσύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστάτωση στη Μπριζ: Έφυγε από την Ελλάδα ο Σκοβ Όλσεν!

Ο Δανός εξτρέμ αν και ήρθε στη Θεσσαλονίκη αποχώρησε μετά από διαφωνία με το ιατρικό τιμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναστάτωση στην Κλαμπ Μπριζ λίγες ώρες πριν από την ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ με... πρωταγωνιστή τον Σκοβ Όλσεν ο οποίος φέρεται να έφυγε από την Ελλάδα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης ο ποδοσφαιριστής «παλεύει» εδώ και καιρό με ένα θέμα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο ισχίο.

Ο Δανός εξτρέμ που έχασε τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ ταξίδεψε κανονικά στη Θεσσαλονίκη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, ωστόσο δεν φαίνεται ότι το τεχνικό τιμ τον υπολόγιζε για την ρεβάνς με τον Δικέφαλο.

Ο Όλσεν διαφώνησε με το ιατρικό τιμ της Κλαμπ Μπριζ και αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ελλάδα πηγαίνοντας μάλιστα στην Κοπεγχάγη, ώστε να πάρει συμβουλές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από δικό του γιατρό.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής δε δίστασε να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media γύρω από την παρουσία του στην Κοπεγχάγη, με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης να εκπλήσσονται με τη στάση που αποφάσισε να κρατήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η FIFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Τέλος στο θέμα που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τέλος στο θέμα που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στην εθνική μας ομάδα με το- υποτιθέμενο, όπως αποδείχτηκε- θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς που, μάλιστα, αγωνίστηκε στον αγώνα κόντρα στη Γεωργία.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ) γνωστοποίησε πως ενημερώθηκε ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Επιπρόσθετα υπενθυμίζεται ότι η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότ,ι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ