ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κορυφή με υπογραφή Παυλίδη η Άλκμααρ
Γκολ και ασίστ για τον Έλληνα επιθετικό

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να «φορτώνει» γκολ τις αντίπαλες εστίες στα ολλανδικά γήπεδα οδηγώντας την Άλκμααρ για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της Eredivisie.
Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ και είχε και μία ασίστ στην εμφατική εκτός έδρας νίκη της ΑΖ επί των Γκόου Αχεντ Ιγκλς με 4-1, στην πρεμιέρα του β’ γύρου (18η αγωνιστική) και η Άλκμααρ πάτησε μόνη πρώτη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας την… αντίδραση της Φέγενορντ στον αγώνα της κόντρα στη Ναϊμέγκεν που θα ξεκινήσει στις 22:00.
Οι Μιχαΐλοβιτς (57′), Σουγκαβάρα (87′) και Μπουρμέιστερ (90’+5) ολοκλήρωσαν το θρίαμβο της Αλκμάαρ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν προσωρινά σε 1-3 με το πέναλτι του Βίλουμσον στο 90’+1.
Στο «GelreDome» του Άρνεμ, η Τβέντε έχασε μοναδική ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Φίτεσε αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 33′ με το πέναλτι του Φαν Βονσβίνγκελ. Η Φίτεσε «γύρισε» το σκορ με το αυτογκόλ του Πρόπερ (44′) και το γκολ του Μπέρο (52′), με τον Τσέρνι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 59′. Στις καθυστερήσεις αυκυρώθηκε γκολ του Φαν Βονσβίνγκερλ ως οφσάιντ. Ο Χρήστος Τζόλης πέρασε αλλαγή στο 78ο λεπτό.
Πηγή: ΑΠΕ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Θέμα και στην Πολωνία η άφιξη Κεντζιόρα για ΠΑΟΚ
Με «σφραγίδα» PAOK24 οι αναφορές των συμπατριωτών του διεθνή ποδοσφαιριστή που ήρθε στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Τόμας Κεντζιόρα.
Η άφιξη του διεθνή ποδοσφαιριστή, αλλά και το γεγονός ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο με τη μορφή δανεισμού από τη Ντιναμό Κιέβου, δεν έμειναν ασχολίαστα από τους συμπατριώτες του 28χρονου.
Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στην απόφαση του Κεντζιόρα να αφήσει την Ουκρανία για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρονται και στην έως τώρα πορεία της καριέρας του.
Μάλιστα, συνοδεύουν τα ρεπορτάζ τους με αναφορές στο PAOK24.com, καθώς και τα βίντεο από την άφιξη του Κεντζιόρα στη Θεσσαλονίκη.

Η άφιξη του Κεντζιόρα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, το τι θα προσφέρει ο Πολωνός στον Δικέφαλο, αλλά και τα όσα ακολουθούν σε αγωνιστικό επίπεδο για τους «ασπρόμαυρους», βρέθηκαν στο επίκεντρο του PAOK24 Live News της Παρασκευής.
Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης ανέλυσαν και σχολίασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, όλη την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα.
Δείτε ξανά την εκπομπή της Παρασκευής.
https://www.youtube.com/watch?v=Bm1WDHotlK8
ΕΥΡΩΠΗ
Στην Μαρσέιγ ο παίκτης – αποκάλυψη του Μουντιάλ
Ο Αζεντίν Ουναχί αφήνει την Ανζέ για την Μαρσέιγ

Ο 22χρονος Μαροκινός μέσος, Αζεντίν Ουναχί, που... έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Ο Αζεντίν Ουναχί ρευστοποιεί τις απίστευτες εμφανίσεις του στο Κατάρ με την Εθνική Μαρόκου με μία μεγάλη μεταγραφή και ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Η Μαρσέιγ συμφώνησε με την Ανζέ στα 8 εκατομμύρια ευρώ (μαζί με άλλα 2 εκατομμύρια μπόνους, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης) και περιμένει μόνο την υπογραφή του 22χρονου Μαροκινού μέσου.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!