Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ζήτησε εξηγήσεις από τον Διαμαντόπουλο στο ημίχρονο

Έντονα παράπονα από τον πάγκο του Δικεφάλου για την φάση του πέναλτι του Λεβαδειακού

PAOK24

ΠΑΟΚ: Ζήτησε εξηγήσεις από τον Διαμαντόπουλο στο ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 2-1 απέναντι στον Λεβαδειακό, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τον Τιάγκο Ντάντας να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, σκοράροντας και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων.

Πρωταγωνιστής, αρνητικός, προσπάθησε να γίνει ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος στο 12ο λεπτό υπέδειξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, σε φάση που ο Λούα Λούα πατάει το πόδι του Κοτάρσκι.

Με το φινάλε του ημιχρόνου, όλος ο πάγκος του ΠΑΟΚ κινήθηκε προς τον διαιτητή από την Αρκαδία, ζητώντας του εξηγήσεις για την απόφαση που πήρε, σε δύο περιπτώσεις μάλιστα, εφόσον ούτε ο VAR -που διαφώνησε μαζί του- δεν ήταν αρκετός για να του αλλάξει γνώμη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Πόσοι θα παίξουν με Ολυμπιακό;

Περιμένουν τις επιστροφές των διεθνών…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αγωνιστική δράση στα πλέι οφ της Stoiximan Super League επιστρέφει και η αγωνία κορυφώνεται για το σπουδαίο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένα ντέρμπι που κόβει την ανάσα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, αλλά υπάρχει μία ανησυχία για την κατάσταση των διεθνών του Άρη…

Καμαρά, Μαζικού Πάλμα και Ενκουλού αναμένεται να έχουν επιστρέψει αύριο, ενώ ο Μπράμπετς γύρισε σήμερα και ανάλογα την κατάσταση τους, θα φανεί πόσοι και ποιοι θα είναι στη διάθεση του Τόλη Τερζή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικονόμου: «Κανείς δε ζήτησε παρέμβαση πρωθυπουργού στην UEFA»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσέφεριν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πολιτικών εφημερίδων σήμερα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με αφορμή όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ανέφερε για το θέμα… «Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο της UEFA γιατί διεξάγεται στη χώρα μας ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, νομίζω όλοι θέλουμε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και προφανώς και η διαιτησία να συμβάλλουν ώστε οι αγωνιστικές να γίνουν με διαφάνεια και το πρωτάθλημα να τελειώσει με διαιτησίες υψηλού επιπέδου που δεν θα αμφισβητείται το κύρος τους».

Σε ερώτηση για το λόγο της παρέμβασης του πρωθυπουργού και αν του το ζήτησε κάποιος, ο κ. Οικονόμου, απάντησε: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα. Ο πρωθυπουργός συνομιλεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα με επικεφαλής Ομοσπονδιών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εν αναμονή της πρότασης ΠΑΟΚ σε Ολιβέιρα

Σε ποιο σημείο βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης του Πορτογάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το θέμα της ανανέωσης του συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη, δεδομένου ότι τόσο από την πλευρά του ΠΑΟΚ, όσο και από την πλευρά του παίκτη, υπάρχει θετική διάθεση.

Οι απαιτήσεις του έμπειρου επιθετικού είναι γνωστές, ενώ πρόσφατα, ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, εξηγώντας του την κατάσταση.

Οι απαιτήσεις του Ολιβέιρα είναι στο 1 εκάτ. ευρώ το χρόνο, ίδιες με την τωρινή του συμφωνία και η πρόθεση και από τις δύο πλευρές, είναι για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Αναμένεται σύντομα η επίσημη πρόταση και από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, θα φανούν και οι πιθανότητες που υπάρχουν για να υπάρξει συμφωνία.

Άλλωστε, ο Ολιβέιρα είναι «σκληρός» διαπραγματευτής, κάτι που είχε δείξει και το καλοκαίρι του 2021, πριν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και έρθει τελικά στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending