Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

K19: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (Live)

Παρακολουθήστε μέσω του PAOK24 την εξέλιξη της αναμέτρησης στο αθλητικό κέντρο Lolas!

Βασίλης Μανδράου

K19: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (Live)

Λήξη παιχνιδιού στο γήπεδο του Λώλα. ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 1-1

Διακοπή έχουμε στο ματς. Στο έδαφος δύο παίκτες των φιλοξενούμενων.

96′ Έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για μαρκάρισμα πάνω στον Σμυρλή μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού.

Έχουμε μπει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, το οποίο έχει αποκτήσει άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά, ξέφρενος ρυθμός στο ματς.

88′ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ. Μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Ρουμιάντσεφ ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ, ο Φίλων νίκησε άπαντες στον αέρα στέλνοντας την μπάλα ξυστά από το δεξί δοκάρι του Μουλάρα.

87′ Μαρκάρισμα πάνω στον Αδάμ μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει “παίζεται”.

86′ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Καλόγηρος δίνει τη θέση του στον Χατσίδη.

85′ Πολλές καθυστερήσεις από τους Πράσινους, διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΠΑΟΚ

82′ Δυσκολεύονται στην τελική προσπάθεια οι ασπρόμαυροι, καθώς όλη η ομάδα του Λεβαδειακού έχει οπισθοχωρήσει στο δικό της μισό.

81′ Φάουλ από τα δεξιά για τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμιάντσεφ ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα σε σημείο που υπήρχαν μονάχα παίκτες του Λεβαδειακού, οι οποίοι απομάκρυναν σε πλάγιο.

73′ Φάουλ σε καλό σημείο για τον Δικέφαλο από τα αριστερά. Απευθείας εκτέλεση από τον Σμυρλή με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μουλάρα.

65′ Ο Ρουμιάντσεφ περνάει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Γκούμα.

64′ Μία ανάσα από το 2-1 ο Δικέφαλος, με τον Σμυρλή να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα, όμως από κοντά να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Κυκλοφορούν καλά τη μπάλα οι ασπρόμαυροι, οι οποίοι έχουν την κατοχή της μπάλας, όμως οι φιλοξενούμενοι κλείνουν καλά τους χώρους δυσκολεύοντας αρκετά τους ποδοσφαιριστές του Μαλεζά.

60′ Μία ώρα παιχνιδιού συμπληρώθηκε στο γήπεδο του Λώλα. Πάντα στο 1-1 οι δύο ομάδες.

55′ Μεγάλη στιγμή για τον Δικέφαλο. Ο Καλόγηρος από τον άξονα μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε αμυνόμενο και πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

52′ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ. Ο Δεληγιάννης ανέλαβε την εκτέλεση, απομάκρυναν σε πλάγιο οι φιλοξενούμενοι.

50′ Με διάθεση να κυριαρχήσει έχουν μπει στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μαλεζά, οι οποίοι πιέζουν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους.

46΄ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο…

45′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου, το σκορ σε ισορροπία (1-1).

39′ ΓΚΟΛ για τον Λεβαδειακό, ο οποίος απαντάει άμεσα στο γκολ του Γκούμα! Σκόρερ των Βοιωτών ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Βαγιονάς, ύστερα από ασίστ του Ματζαλάκου!

38΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σμυρλή, η μπάλα φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λεβαδειακού!

32′ Νέα καλή στιγμή για τον Δικέφαλο! Ο Σμυρλής σχεδόν από το σημείο του πέναλτι νικήθηκε από τον τερματοφύλακα που έδιωξε σε κόρνερ.

28′ ΓΚΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Γκιντέρσος με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γκούμα, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

26′ Τεράστια ευκαιρία για τους ασπρόμαυρους. Ο Γκιντέρσος συνεργάστηκε πανέξυπνα με τον Γκούμα ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής νικήθηκε εντυπωσιακά από τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ ενστικτωδώς.

25΄ Παραμένει το 0-0 στην αναμέτρηση…

20′ Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Ο Ματζαλάκου μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πάσαρε στον Τσεμπερλίδη, ο οποίος πλάσαρε, όμως ο Αγγελίδης είχε σωστή θέση και μπλόκαρε χαμηλά την μπάλα.

17′ Στο μισό γήπεδο παίζουν οι παίκτες του Λεβαδειακού. Χωρίς τελική οι Βοιωτοί για την ώρα στο ματς.

13′ Πίεση ψηλά ζητάει ο Μαλεζάς από τους ποδοσφαιριστές του. Στον χώρο του κέντρο βρίσκονται διαρκώς τα στόπερ των ασπρόμαυρων.

8′ Ο Καλόγηρος μπαίνει στην περιοχή μοιράζει στον Γκούμα, όμως το σουτ του τελευταίου κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου και πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

3΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Δυνατό σουτ του Καλογήρου από το ύψος του πέναλτι, χωρίς πίεση, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ!

1΄ Ξεκίνησε η αναμέτρηση…

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Tην αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού αντιμετωπίζει σήμερα η Κ19 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 15:30!

Οι αρχικές επιλογές του Στέλιου Μαλεζά είναι οι Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Ζίλο, Φίλων, Σναουτσνερ, Γκούμας, Καλόγηρος, Σμυρλής, Αδάμ και Γκιντέρσος.

Στον πάγκο για τον Δικέφαλο βρίσκονται οι Πασχαλίδης, Σινανάι, Πολιτάκης, Νικολακούλης, Τσίκος, Δελιόπουλος, Ρουμιάντσεφ, Χατσίδης και Αθανασίου.

Σε 15 παιχνίδια, οι “ασπρόμαυροι” έχουν συγκεντρώσει 37 βαθμούς και συγκατοικούν στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως έχει δώσει έναν αγώνα περισσότερο. Συνεπώς, σε περίπτωση νίκης σήμερα, ο Δικέφαλος θα επιστρέψει στο “ρετιρέ” χωρίς… συγκάτοικο!

Από την πλευρά τους, οι Βοιωτοί βρίσκονται την προτελευταία θέση του πίνακα, με 9 βαθμούς σε 15 παιχνίδια!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία;

Σημαντική έξοδος για τον “Δικέφαλο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: “Πονοκέφαλος” για δύο

Τι ισχύει με φόντο τη συνέχεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία (17:00), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις τελικές του επιλογές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συμπλήρωσε κάρτες, με τον Σέρβο να μένει στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή, "πονοκέφαλος" υπάρχει και για τους Κουλιεράκη και Μπάμπα, καθώς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια.

Και οι δύο έχουν φτάσει τις δύο κίτρινες κάρτες και βρίσκονται στο όριο, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός σ’ ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τη Λαμία ακολουθούν τα μεγάλα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη για τον ΠΑΟΚ και προφανώς, είναι κι αυτό ένα σημαντικό ζήτημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Nότιγχαμ Φόρεστ: Σκέψεις για νομικές κινήσεις κατά του Γκάρι Νέβιλ!

Για τη δήλωση του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περί… μαφιόζικης συμμορίας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Να κινηθεί νομικά κατά του Γκάρι Νέβιλ, για τις δηλώσεις του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περί... μαφιόζικης συμμορίας, σκέφτεται η Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

«Ειλικρινά μου θυμίζει ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας! Ο Κλάτενμπεργκ πρέπει να παραιτηθεί από τη δουλειά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν βλέπει αυτές τις λέξεις που αμφισβητούν την ακεραιότητα και ουσιαστικά αποκαλεί έναν διαιτητή του VAR απατεώνα επειδή υποστηρίζει έναν συγκεκριμένο σύλλογο, τότε υποστηρίζει αυτά που λέγονται και θα έχανε βασικά όλη την αξιοπιστία νομίζω με τους διαιτητές στο παιχνίδι. Θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε και να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη δήλωση, κατά τη γνώμη μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκάρι Νέβιλ ο οποίος εργάζεται ως σχολιαστής του Sky Sports, αναφερόμενος στην ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το παιχνίδι με την Έβερτον.

Υπενθυμίζεται πως "σκληρή" ανακοίνωση κατά της Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε χθες και η Premier League, με την βρετανική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να υποστηρίζει πως δεν της δόθηκαν τρία πέναλτι στο ματς με την Έβερτον, κατηγορώντας ανοιχτά τον διαιτητή του VAR, Στιούαρτ Άτγουελ, υπογραμμίζοντας πως είναι οπαδός της Λούτον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ