Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τον Λουτσέσκου;»

Η απάντηση του Λευτέρη Δούκα για την επικοινωνιακή σχέση της ΠΑΕ με τον Ρουμάνο προπονητή και τις επιθέσεις που δέχεται ο δεύτερος!

PAOK24

«Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τον Λουτσέσκου;»

Συνέντευξη στον City of Primo 106,1 και στην εκπομπή “Primo Duetto“, παραχώρησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα όσα ισχυρίζεται κατά καιρούς ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον “πόλεμο” που δέχεται ο ΠΑΟΚ, το γεγονός πως πολλοί είναι αυτοί που τον κατηγορούν αλλά και το ότι πολλοί θεωρούν πως ο Ρουμάνος προπονητής ουσιαστικά αντικαθιστά το γραφείο Τύπου της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.

Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει λόγο όταν εξοργίζεται. Δεν εφευρίσκει λόγους ο προπονητής. Υβρίζεται μόνο, αλλά κανένας δεν εξηγεί που λέει ψέματα. Λέει τη γνώμη του, αναφέρεται σε συγκεκριμένα περιστατικά και εισπράττει ύβρεις. Ακόμα και αν δεν ασχολιόμουν με το ποδόσφαιρο, θα έλεγα πως το δίκιο το έχει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όχι αυτοί που τον βρίζουν.

Ποιος αμφισβητεί πως το 2018 έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και κρίθηκε στα χαρτιά; Ποιος αμφισβητεί πως στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έπρεπε να αποβληθεί ο Κουρμπέλης; Δεν του λένε πως έχει άδικο και πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, απλά τον βρίζουν” απάντησε χαρακτηριστικά.

* Σε λίγο στο PAOK24 όλα όσα είπε ο Λευτέρης Δούκας για τα θέματα της επικαιρότητας, το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το ζήτημα που έχει “ανοίξει” με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ερωτηθείς δε για το ότι η ΠΑΕ κατηγορείται πως αφήνει μόνο τον προπονητή να εκφράζεται επικοινωνιακά για θέματα διαιτησίας, απάντησε:

“Και εγώ διαβάζω τα σχόλια και μου δημιουργείται η εικόνα πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά του Λεβαδειακού. Η επικοινωνία του ΠΑΟΚ είναι τα πάντα, μπορεί να εκφράζεται με τον οποιοδήποτε τρόπο. Μπορεί  η ΠΑΕ να επικοινωνεί τη θέση της με μία διαρροή μίας ομιλίας του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες, με μία επίσημη ανακοίνωση, με μία δήλωση του Λουτσέσκου, με μία τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη.

Δεν είναι απαραίτητο πάντα να γίνονται όλα κατόπιν συννενόησης. Όλα αυτά συντελούν όμως σε αυτό που ονομάζεται επικοινωνία της ΠΑΕ. Δεν είναι ξένο σώμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι κομμάτι της ομάδας.

Μετά τους αγώνες, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάει πάντα ο προπονητής. Δεν μπορεί να πάει εκεί το γραφείο Τύπου να του πει μην μιλάς εσύ, θα μιλήσω εγώ. Όσο αγαστή και αν είναι η συνεργασία μεταξύ διοίκησης και προπονητή, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ο Λουτσέσκου προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα συσπειρωμένη. Δεν ανέχεται να βλέπει να κλέβουν τον ιδρώτα των παικτών του. Ο στόχος του είναι να κρατάει τα τα αποδυτήρια δυνατά και αποφασισμένα.

Η διοίκηση είναι κάτι διαφορετικό. Λιγότερο μιλάει και περισσότερο πράτει. Για παράδειγμα, είμαστε σε αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το 2020, στην υπόθεση με την Ξάνθη, θυμάστε τον επικοινωνιακό ορυμαγδό του Ολυμπιακού. Πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει στο CAS γιατί θα υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική, παρότι εμείς είμασταν ξεκάθαροι από την αρχή. Αυτός είναι όμως ο Ο επικοινωνιακός προπαγανδιστικός μηχανισμός του Ολυμπιακού. Εμείς πήγαμε τελικά στο CAS, ο Ολυμπιακός όμως όχι. Στην πρώτη ουσιαστικά εκδίκαση της υπόθεσης, κερδίσαμε και τελικά ο Αυγενάκης και τα μέλη της επιτροπής του έγιναν ανέκδοτο. Αυτό δεν είναι πράξη;

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις Τερίμ για το παιχνίδι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off με τον ΠΑΟΚ και ο Φατίχ Τερίμ είναι πιθανό να προχωρήσει σε δυο με τρεις αλλαγές, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα είναι πιθανές δυο αλλαγές. Τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά με Βαγιανίδη, Αράο, Γιενβτάι και Μλαντένοβιτς. Βιαγιαννίδης και Γιεντβάι δηλαδή, αντί των Ακαϊντίν, Κότσιρα.

Αλλαγή αναμένεται και στα χαφ. Αντί του Πέρεθ θα είναι ο Μπερνάρ, μαζί με Τσέριν και Μπακασέτα. Στις πλευρές θα δούμε τον Παλάσιος και έναν εκ των Μαντσίνι, Βέρμπιτς. Στην κορυφή αναμένεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, ερωτηματικό είναι για την ώρα η κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αγωνίστηκε για 120 λεπτά στον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γεωργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ